Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL

Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822409
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL een licentie waarmee gebruikers toegang...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL"

Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL een licentie waarmee gebruikers toegang hebben tot Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Edition vanaf elk apparaat, zoals een desktopcomputer, laptop of mobiel apparaat. 

SharePoint Server is een samenwerkings- en documentbeheerplatform dat een breed scala aan mogelijkheden en functionaliteiten biedt om organisaties te helpen informatie effectief te beheren en te delen.

Met een SharePoint Server 2013 Standard Device CAL hebben gebruikers toegang tot functies als documentbibliotheken, lijsten, webpagina's en teamsites om samen te werken aan projecten, documenten te delen en informatie op het web te publiceren. De Device CAL geeft gebruikers toegang tot SharePoint Server 2013 Standard vanaf elk apparaat, ongeacht het aantal gebruikers dat vanaf dat apparaat toegang heeft tot de server. Het is belangrijk op te merken dat een Device CAL nodig is voor elk apparaat dat toegang heeft tot de server en dat deze moet worden aangeschaft voor elk apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de server.


Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een apparaat toegang krijgt tot SharePoint Server 2013 Standard Edition.

Enkele voordelen van het gebruik van een apparaat CAL zijn:

 • Het biedt flexibiliteit wat betreft de gebruikerstoegang, want meerdere gebruikers kunnen vanaf één apparaat toegang krijgen tot de server. Dit kan bijzonder nuttig zijn in omgevingen waar meerdere werknemers een werkstation of apparaat delen, zoals in een fabriek of laboratorium.
 • Dit kan voordeliger zijn dan de aanschaf van een gebruikers-CAL voor elke individuele gebruiker.
 • Het is voor de IT-afdeling gemakkelijk te beheren, omdat ze alleen het aantal apparaten hoeven bij te houden dat toegang tot de server nodig heeft en niet het aantal gebruikers.
 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2013 Standard Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken