Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Publisher 2019

€ 60,96 * € 183,02 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820136
 • LQ-545465463
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Publisher 2019 - Professioneel drukwerkontwerp gemakkelijk gemaakt...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2019"

Microsoft Publisher 2019 - Professioneel drukwerkontwerp gemakkelijk gemaakt

Microsoft Publisher is de populaire desktop publishing software van Microsoft's Office suite. Flyers, posters of hele boeken kunnen worden ontwikkeld en in een professioneel, aantrekkelijk jasje worden gestoken. Met de huidige versie Microsoft Publisher 2019 moderniseert Microsoft de applicatie en voegt het een aantal praktische functies en mogelijkheden toe. U kunt Microsoft Publisher 2019 kopen bij blitzhandel24 tegen aantrekkelijke prijzen. Zoals bij al onze aanbiedingen profiteert u bij een bestelling via ons van een razendsnelle levering van de licentiesleutels per e-mail - direct na ontvangst van de betaling, snel en betrouwbaar.


Wat Uitgeverij 2019 kan doen

Uitgeverij is in veel opzichten vergelijkbaar met Microsoft Word. Word heeft echter vooral functies die bedoeld zijn om de schrijfstroom te bevorderen en is gebaseerd op vaste lay-outs. Uitgevers daarentegen geven de gebruikers volledige controle over de lay-out van de pagina. Frames, grafieken en vele andere elementen kunnen met pixelnauwkeurigheid ten opzichte van elkaar worden geplaatst, verplaatst en gedefinieerd.

Bijkomende effecten, zoals reflecties of zachte schaduwen, helpen om de geïmporteerde inhoud verder te verbeteren. Het gedrukte eindproduct wordt nog professioneler. Door SVG vectorafbeeldingen te embedden, creëert u perfect geschaalde producten, zelfs in print. Nieuw in Publisher 2019 is de mogelijkheid om 3D-objecten te integreren in uw printprojecten, bijvoorbeeld om instructies of reclameteksten goed te illustreren. Zo kunt u de perfecte kijkhoek voor het weergegeven object instellen terwijl u nog bezig bent met het maken van uw document.


Dankzij de vele elegante sjablonen en sjablonen kunnen zelfs onervaren gebruikers gemakkelijk elegante brochures, kalenders of hand-outs voor presentaties ontwerpen. Concentreer je volledig op de inhoud, de lay-out is kinderspel met Publisher. Maar nog meer ervaren gebruikers profiteren van het grote aantal functies en de vele mogelijkheden om zelfs de kleinste details in het zetwerk of het pagina-ontwerp aan te passen. Tijdschriften, verslagboeken of hele boeken kunnen in detail worden gepland en op het scherm worden ontworpen.


Met name in combinatie met andere kantoorproducten winnen uitgevers aanzienlijk. Importeer bijvoorbeeld grafieken en tabellen uit Excel of voorgeformatteerde tekst uit Word en stuur uw Publisher-producten als PUB- of PDF-bestanden naar collega's via Outlook. Dit maakt teamwork erg gemakkelijk. Een goede reden om niet alleen Publisher te kopen, maar misschien zelfs om te kiezen voor de complete kantoorsuite.


 

Deze licentievarianten van Publisher 2019 zijn beschikbaar

Uitgeverij 2019 kan worden aangeschaft als één enkele licentie voor Microsoft Windows of als onderdeel van Microsoft Office 2019 Professional. Publisher is ook opgenomen in verschillende versies van de Office 365-abonnementsdienst en kan daarom worden gebruikt op Windows-computers. Daarnaast is Publisher, net als de andere Office-toepassingen, beschikbaar als volumelicentie onder het Microsoft Open License Program voor ondernemingen.Weet u nog steeds niet zeker of u een enkele licentie voor Microsoft Publisher 2019 wilt kopen? Indien nodig kunt u investeren in Microsoft Office 2019, Office 365 of zelfs een licentie van het Microsoft Open License Program. Wij adviseren u graag. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of direct hier op de website via chat. Onze vriendelijke medewerkers informeren u dan over de verschillende mogelijkheden.Wat is Microsoft Publisher 2019?

Publisher 2019 is de desktop publishing tool die deel uitmaakt van het Microsoft Office pakket. Met Publisher kunt u met behulp van een gebruiksvriendelijke interface sjablonen maken voor alle soorten drukwerk. Kopen Publisher betekent toegang krijgen tot een van de beste en makkelijkst te gebruiken opmaakprogramma's voor professioneel gebruik.Wie moet Microsoft Publisher 2019 kopen?

Uitgeverij is gericht op zowel particuliere als professionele zakelijke gebruikers. De eenvoudig ontworpen, overzichtelijke interface van de software helpt bij het maken van vakkundig ontworpen printsjablonen: Of het nu gaat om huwelijksuitnodigingen of bedrijfsreportages, maakt voor het programma niet uit.Waarom zou ik Uitgeverij 2019 kopen?

Uitgeverij beheert op elegante wijze de balans tussen professionele functionaliteit en eenvoudige, intuïtieve gebruiksvriendelijkheid. Voor echte desktop publishing professionals kan dit nog steeds een compromis betekenen, maar degenen die alleen kleinere printproducten of PDF's maken voor schermgebruik zijn veel beter af met Publisher dan met InDesign, QuarkXPress en Co.
 

Kenmerken in Microsoft Publisher 2019

 • Het bewerken van meerdere afbeeldingen is veel gemakkelijker in Publisher 2019 dankzij een speciale kolom in het ontwerpgebied.
 • Via drag & drop kunt u snel en intuïtief bestaande afbeeldingen vervangen.
 • Talrijke nieuwe beeldeffecten - zoals het invoegen van schaduwen, gloei-effecten, 3D-effecten of reflecties - verbeteren dit desktop publishing programma nog verder.
 • In Uitgeverij 2019 kunt u met een paar muisklikken schaduwen, reflecties of schuine kanten aan bestaande teksten toevoegen.
 • Gebruikt u een online fotoservice om uw ontwerpen af te drukken? Met Microsoft Publisher 2019 kunt u ook uw voltooide publicaties in JPG-formaat opslaan, zodat u ze gemakkelijk kunt doorsturen naar uw voorkeursaanbieder.

 

Bewerk afbeeldingen direct in het desktop publishing programma

Ingevoerde afbeeldingen kunnen met veel moeite worden bewerkt in Publisher 2019: Wijzig bijvoorbeeld de tint of de kleurintensiteit van bestaande afbeeldingen, snijd afbeeldingen bij tot het gewenste formaat en rek ze uit of roteer ze met een paar klikken. U bent tevreden met uw ontwerp en wilt uw ontwerp delen met vrienden of collega's? Voeg adressen voor een seriële e-mail direct toe in dit krachtige desktop publishing programma zonder dat u de omweg via andere e-mailtoepassingen hoeft te nemen!

 

Personaliseer ontwerpen met Uitgeverij 2019

MS Publisher 2019 helpt u om de gewenste doelgroep beter, persoonlijker en sneller te bereiken. Namen, foto's of zelfs weblinks worden met een muisklik gepersonaliseerd voor uw mailings in Publisher 2019, zodat u elke geadresseerde persoonlijk kunt aanspreken, ook al heeft u brochures voor een groot aantal personen. De lay-out is bijna identiek aan zijn voorganger, zodat u met behulp van bekende hulpmiddelen veel betere ontwerpen kunt maken.

Met zijn uitgebreide ontwerp- en afdrukmogelijkheden houdt dit desktop publishing programma ook rekening met uw behoeften: hoogwaardige opties voor de uiteindelijke afdruk zijn beschikbaar in Microsoft Publisher 2019, evenals eenvoudigere ontwerp- en afdrukopties die mogelijk geschikt zijn voor verjaardagsuitnodigingen. Uiteindelijk is MS Publisher 2016 een persoonlijke, zeer krachtige tool die u helpt bij het maken van hoogwaardige ontwerpen - en deze op te slaan en te gebruiken als e-mail, PDF-bestand of zelfs XPS-bestand.

Deze variant van MS Publisher 2019 is een productsleutel voor precies één werkplek. Het aanbod is dus ideaal voor zowel particuliere gebruikers als voor zelfstandigen en freelancers of kleine kantoren die zich willen overtuigen van de voordelen van de toepassing.

 

 

 

 

 

 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Publisher 2019, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te verkrijgen, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Microsoft Publisher 2019 is opgenomen in Office 2019 Professional Plus, Office 2019 Professional en Office 2019 Standard.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties

 

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minimaal 1 GHz en SSE2 instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Beeldscherm: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
- Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 ESSENTIAL! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteund -
Grafiek: Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2019"
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2019"
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Publisher 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken