Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Project 2021 Standard

Microsoft Project 2021 Standard

€ 366,00 * € 843,94 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821980
 • 076-05905
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Project 2021 Standard - de basis voor uw projectbeheer Microsoft Project 2021...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2021 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Project 2021 Standard - de basis voor uw projectbeheer

Microsoft Project 2021 Standard is de beste oplossing voor het organiseren van belangrijke processen en planning. Het maakt het gemakkelijk om uw taken bij te houden en elke stap tot in detail te controleren. Met de nieuwe versie kunt u nog meer details en functies verwachten, wat betekent dat niets een duidelijke toepassing in de weg staat. Zo kunt u het beheer van uw eigen projecten optimaliseren en op lange termijn veilig blijven.

Microsoft Project 2021 Standaard

De beste keuze voor moderne en doelgerichte workflows

Wie meteen aan de slag wil met Microsoft Project 2021 Standard hoeft niet veel tijd te besteden om zich vertrouwd te maken met de functies. Het programma spreekt voor een groot deel voor zichzelf en biedt dus de perfecte basis voor een succesvolle start. Taken zoals het maken van simulaties of het doorgeven van werktijden worden een belangrijke benadering die u verder brengt.

Vooral op het vlak van productiviteit en efficiëntie heeft Microsoft Project 2021 Standard opnieuw een grondige verdere ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen in verband met het nieuwe besturingssysteem van Windows, maar ook voor bestaande systemen zijn alle functies behouden gebleven. Op die manier vindt u altijd de beste oplossingen voor uw behoeften en stelt u zich veilig voor de lange termijn. Dit maakt het voor u veel gemakkelijker om u van tevoren goed te oriënteren op lopende projecten.

Veel nieuwe functies voor meer comfort op het werk

Met de talrijke sjablonen en andere details kunt u altijd de algemene status van uw projecten in het oog houden. De intuïtieve bediening van de software maakt het nog gemakkelijker om succesvolle simulaties uit te voeren en de planning doelgericht te optimaliseren. Als u zelf geïnteresseerd bent in een tool waarmee dit alles kan worden gecombineerd, moet u uw sleutel voor Microsoft Project 2021 Standard kopen. De volgende functies zijn rechtstreeks in de standaardversie opgenomen:

 • Ontwikkeling van intuïtieve en duidelijke dashboards
 • In kaart brengen van de algemene stand van zaken van lopende projecten
 • Gemakkelijk de algemene projectstatus volgen
 • Evalueren en voorspellen van toekomstige werklast
 • Duurzame toetsing van projecten aan uw doelstellingen
 • Optimaal beheer van relevante documenten

Het integreren van interne workflows is ook een geweldige manier om Microsoft Project 2021 Standard nog meer te integreren in uw dagelijkse routine. Zo kunt u gemakkelijk krachtige dashboards maken met alle essentiële informatie en alle facetten van het project in het oog houden. Hetzelfde geldt voor de koppeling met Outlook en andere afzonderlijke toepassingen. Ook dit draagt ertoe bij dat de projectcontrole in de toekomst veel duidelijker wordt en het dagelijkse gemak toeneemt.

Microsoft Project 2021 Standaard

Ideaal voor een betere samenwerking in dynamische teams

Een belangrijke innovatie voor het ontwerp van Microsoft Project 2021 Standard is de integratie van Microsoft Teams. Daarom ligt de nadruk vanaf het begin op efficiënte samenwerking in teams, wat van het grootste belang is, vooral voor inhoudelijke projecten. In zeer weinig gevallen is slechts één persoon verantwoordelijk voor de coördinatie, hetgeen betekent dat overeenkomsten nu eenvoudiger zijn.

Niet alleen direct voor Microsoft Project 2021 Standard, maar ook voor de andere programma's rond Office, heeft Microsoft Teams aan belang gewonnen. Zo kunnen videoconferenties op elk moment en zonder veel moeite worden gepland en uitgevoerd met betrekking tot uw projecten. Ook samenwerking via de cloud is met de nieuwe versie veel eenvoudiger geworden. Dit heeft het voordeel dat u ook op verschillende plaatsen tegelijk aan dezelfde plannen en details kunt werken.

Wat is het verschil tussen Microsoft Project 2021 Standard en Professional?

Om vanaf het begin de juiste versie van Microsoft Project 2021 te kiezen, moet u de functies zo goed mogelijk kennen. Met de vele versie aanduidingen in Windows, is dit niet zo eenvoudig. Maar wat kunnen Standard en Professional doen? De volgende tabel zal u snel laten zien of de Standaard versie van Microsoft Project 2021 in uw geval zal volstaan:

 

Microsoft Project 2021
Standaard

Microsoft Project 2021 Professional

Eenvoudig beheer van taken

Ja

Ja

Extensies in Project Server

Ja

Ja

Uitgebreide keuze aan sjablonen

Ja

Ja

Ontworpen voor zakelijk gebruik

Geen

Ja

Uitgebreide toegang direct in het team

Geen

Ja

Nieuwe Microsoft Teams-integratie

                      Ja           

Ja

Verslaglegging en bedrijfscontrole

Geen

Ja

Beheer van basis-API's

Geen

Ja


Een effectieve afstemming voor het nieuwe besturingssysteem

Met aanzienlijk verbeterde prestaties en wijzigingen zoals de afschaffing van de Dark Mode, past Microsoft Project 2021 Standard zich perfect aan de nieuwe Windows 11 aan. Zo kunt u de inhoud gemakkelijk bijhouden en productiever werken wanneer u nieuwe projecten plant. Hoewel Microsoft Project 2021 Standard niet rechtstreeks in Office is opgenomen, zijn er op veel plaatsen raakvlakken. Deze maken het gebruik van het systeem veel ronder.

Met de nieuwe cloud kunt u dus nog gemakkelijker belangrijke gegevens wijzigen en ook op andere plaatsen raadplegen. Dit wordt vooral duidelijk bij de samenwerking met andere leden van het team. Zij kunnen ook toegang krijgen tot een geschikte versie. Goedkeuringen voor belangrijke documenten kunnen goed worden beheerd via de interne cloud van het bedrijf.

Schema's, schema's en vele andere gedetailleerde hulpmiddelen

Wat de kernfuncties betreft, is er echter weinig veranderd met Microsoft Project 2021 Standard. De nieuwe veranderingen zijn meer gericht op technologie en praktische toepassing. Zo zou het programma nu veel betrouwbaarder werken, vooral in combinatie met Windows 11. Door in te loggen met uw Microsoft-account kunnen schema's en roosters automatisch in de cloud worden opgeslagen. Het zal dus geen probleem zijn als u vergeet ze handmatig op te slaan.

De combinatie van praktische functies en moderne ontwerpen betekent dat u op lange termijn aan de veilige kant bent. Dit maakt het gemakkelijk om te vertrouwen op de juiste procedure op de werkplek en om altijd te coördineren binnen het team. Functies zoals een duidelijke chat of de integratie van moderne videoconferencing dragen bij tot de optimale implementatie van de digitale transformatie op de werkplek.

Microsoft Project 2021 Standaard Kopen

Koop Microsoft Project 2021 Standard hier bij ons

Als de stabiliteit en betrouwbaarheid van uw programma's ook belangrijk voor u zijn, moet u Microsoft Project 2021 Standard kopen. Zo profiteert u van een moderne uitstraling, focust u op de nodige efficiëntie op de werkplek en vereenvoudigt u de communicatie in het team. Tegelijkertijd bent u plaatselijk en qua tijd onafhankelijk tijdens uw werk, wat u extra ontlast. Zo kunt u met Microsoft Project 2021 Standard de actuele status in elke fase gemakkelijk in de gaten houden.

Beschrijving van het product Microsoft Project Standaard 2021
Type product Downloaden + product sleutel
Categorie Kantoortoepassingen - Projecten / Processen
Nummer 1
Licentie details Nationale detailhandel, Click-to-Run - ESD
Platform Windows
Taal Alle talen
Leveringsmedia Download
eigenschappen: "Microsoft Project 2021 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-Toepassingen:
Project
Jaar:
2021
Voor wie is Microsoft Project 2021 Standard voldoende?
Als de basis van Microsoft Project 2021 voor u voldoende is, wordt de Standard versie een goede keuze. Het maakt het gemakkelijk om de efficiëntie te verhogen en te profiteren van een doeltreffend systeem. Raadpleeg de tabel nogmaals voor details.
Welke vernieuwingen biedt de versie 2021?
Naast het nieuwe design en praktische hulpmiddelen zoals de donkere modus, is overleg via Microsoft Teams een doorslaggevend voordeel. Als het gaat om dynamiek en samenwerking, is Microsoft Project 2021 Standard een goede oplossing. Hetzelfde geldt voor plaatselijk onafhankelijk werk.
Maakt Microsoft Project deel uit van de Office-pakketten?
Wie kiest voor een van de klassieke Office-pakketten, krijgt geen Microsoft Project 2021. Project is alleen geïntegreerd in het Microsoft 365-abonnement. Als u echter alleen de huidige versie van Microsoft Project 2021 Standard nodig heeft, is de sleutel bij ons verkrijgbaar.
Hoe lang is de sleutel voor de 2021 versie geldig?
Als u eenmaal besloten hebt om hier bij Blitzhandel 24 te kopen, kunt u het programma permanent en voor onbepaalde tijd gebruiken. Alleen updates naar nieuwe versies zijn natuurlijk niet inbegrepen bij Microsoft Project 2021 Standard. U hoeft zich echter geen zorgen te maken of u wel up-to-date bent.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2021 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-Toepassingen:
Project
Jaar:
2021
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2021 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken