Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Project 2016 Standard

€ 233,81 * € 508,39 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820121
 • Z9V-00342
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Meten van de voortgang van het project en zorgen voor succes In Microsoft Project Standard...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2016 Standard"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Meten van de voortgang van het project en zorgen voor succes

In Microsoft Project Standard 2016 heeft u de permanente mogelijkheid om de voortgang van uw projecten vast te leggen. Verschillende meetparameters laten precies zien welke processen essentieel zijn voor het bereiken van het projectdoel. Gebruik de Project 2016 Standard om regelmatig zinvolle presentaties te maken en geef uw projectteam of de raad van bestuur inzicht in de activiteitenplanning, de toewijzing van middelen, de winstgevendheid en andere belangrijke projectonderdelen. De projectmanagementsoftware helpt u om alle kerncijfers van uw project grafisch weer te geven in een tijdlijnweergave. Meet de voortgang met behulp van kant-en-klare rapporten, zoals burndown rapporten of resourceoverzichten, en deel deze eenvoudig met het hele team via MS Project Standard 2016. Dit stelt u in staat om samen snel resultaten te bereiken en zo goed mogelijk te reageren op eventuele problemen.

Uitgebreide functies voor betrouwbaar projectmanagement

 • Plan en beheer projecten met gebruiksvriendelijke functies die u helpen bij het bijhouden van middelen, kosten en werkvoortgang.
 • De nieuwste projectsjablonen van Office.com zijn direct toegankelijk vanuit Project Standaard 2016, zodat u direct kunt beginnen met het plannen van uw nieuwe project.
 • De kantoorachtige interface van MS Project 2016 Standard biedt een intuïtieve navigatie binnen het programma.
 • Met de uitgebreide rapportagetools, zoals burndownrapporten of resourceoverzichten, kunt u eenvoudig de voortgang van het project meten en de toewijzing van middelen op betrouwbare wijze controleren.
 • In Project Standaard 2016 kunnen relaties tussen taken eenvoudig worden weergegeven met behulp van het takenpad in de Gantt-grafiek, zodat u precies kunt zien welke taken uw project voortstuwen.
 • In de tijdlijnweergave kunt u meerdere tijdlijnen naast elkaar plaatsen en grafisch weergeven. Presentaties over het verloop van het project kunnen op elk moment snel worden gemaakt.
 • Zonder kwaliteitsverlies kunnen elementen uit Microsoft Project Standard 2016 in alle andere Office-toepassingen worden ingevoegd en bewerkt. Zo heeft u uw gegevens snel bij de hand en kunt u ze gebruiken voor PowerPoint-presentaties of in Word-documenten invoegen.

Overzicht houden op projecten

Microsoft Project Standard 2016 biedt u veel verschillende manieren om uw projecten efficiënt te plannen en te beheren. Organiseer uw projecten in detail en houd altijd de planning en de toewijzing van middelen bij. Ga snel aan de slag met de nieuwste projectsjablonen, die direct beschikbaar zijn vanaf Project 2016 Standaard op Office.com. De verbeterde grafische gebruikersinterface, die gebaseerd is op Office 2016, maakt een snelle oriëntatie binnen het programma mogelijk. Vat in MS Project Standard 2016 alle dagelijkse werkzaamheden, belangrijke details, projecttaken en verschillende tijdsassen op de functionele interface samen en heb zo altijd een overzicht van alle kengetallen in één oogopslag. Het operatiepad, gemarkeerd in de Gantt-grafiek, toont u de relaties tussen uw operaties. Microsoft Project 2016 Standard laat u dus zien welke taken het belangrijkst zijn voor een succesvolle projectafwikkeling.

 

Systeemeisen

Platform

Windows

Ondersteund besturingssysteem

 • Vensters 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012

Verwerker

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Harde schijf ruimte

3 GB

Grafische kaart

DirectX 10 grafische kaart vereist

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Project 2016 Professional
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2016 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2016
Office-Toepassingen:
Project
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2016 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2016
Office-Toepassingen:
Project
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2016 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken