Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Project 2016 Professional

€ 294,82 *

incl. BTW gratis verzending

 • 9696451711
 • H30-05445
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  Zelfs complexe en omvangrijke projecten kunnen met Project Professional 2016 tot in...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2016 Professional"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

 

Zelfs complexe en omvangrijke projecten kunnen met Project Professional 2016 tot in detail worden gepland, opgevolgd en uitgevoerd. De populaire projectmanagementsoftware van Microsoft ondersteunt u bij alle taken met betrekking tot de realisatie van uw projecten. MS Project Professional biedt meer functies voor efficiënter teamwerk. Naast de verbeterde communicatie via Skype for Business maakt Microsoft Project Professional 2016 het nog eenvoudiger om samen te werken en flexibel aan projecten te werken dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365.

Geavanceerde functies voor een efficiënte projectplanning

Naast de functies van de standaardversie beschikt MS Project 2016 Professional over tal van geavanceerde functies die het mogelijk maken om efficiënter te werken, vooral bij de planning van grotere projecten en in projectteams. Deze omvatten de volgende functies:

 • Met Skype for Business kunt u direct vanuit Project Professional 2016 bellen of chatten met teamleden. Problemen kunnen direct worden besproken en vragen kunnen worden opgehelderd.
 • Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 kunt u uw projectinformatie vanaf vrijwel elke locatie via een speciale projectwebsite openen, bewerken en delen met andere teamleden.
 • Met intelligente hulpmiddelen zoals de Team Planner en de onderhandelingen over de middelen, stelt MS Project 2016 Professional u in staat om potentiële problemen in een vroeg stadium te identificeren en tegenmaatregelen te nemen voordat het schema in gevaar komt.
 • "What-if"-scenario's helpen om te anticiperen op mogelijke knelpunten en actie te ondernemen voordat er echte problemen ontstaan.
 • De kantoorachtige interface maakt het gemakkelijk om uw weg te vinden binnen Microsoft Project Professional 2016.

Plannen en monitoren van projecten met een vooruitziende blik

Met Project 2016 Professional kunt u belangrijke projecten effectief beheren. Het grote aantal planningstools stelt u in staat om met een paar klikken een volledig nieuw project te creëren, het van alle nodige elementen te voorzien en de voortgang ervan voortdurend te bewaken. De verschillende rapportagemogelijkheden zorgen ervoor dat u in MS Project Professional 2016 altijd een overzicht heeft van alle belangrijke kengetallen en snel presentaties kunt maken over de actuele projectstatus. Dankzij de taakpaden die in de Gantt-grafiek worden uitgelicht, weet u altijd de relatie tussen taken en hun belang in de projectuitvoering.

Met de intelligente tools van Microsoft Project Professional 2016 kunnen projecten met een vooruitziende blik worden gepland. De teamplanner en de onderhandelingen over de middelen helpen u bijvoorbeeld om mogelijke knelpunten in een vroeg stadium op te sporen en daarop te reageren. "Wat als" scenario's laten mogelijke ontwikkelingen binnen het project zien. De analyse van het activiteitspad in Project 2016 Professional identificeert potentiële problemen voordat ze echt worden en helpt bij het vinden van oplossingen om aan het schema te voldoen.

Het werken in een team is duidelijk verbeterd

Communiceren in real time met alle teamleden in Project Professional 2016 is eenvoudig met Skype for Business. Schrijf gewoon een chatbericht aan uw teamcollega's of bel ze rechtstreeks vanuit MS Project 2016 Professional om vragen te stellen of problemen op te helderen. Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 heeft u nu overal toegang tot uw projecten. Vooral taak- en activiteitenlijsten zijn nu nog eenvoudiger te verwerken en up-to-date te houden. Informatie kan eenvoudig worden uitgewisseld met alle deelnemers via een snel opgezette projectwebsite. Met Microsoft Project Professional 2016 beschikt u over een complete projectmanagementtool die speciaal is ontworpen voor teamwork en die uw projecten op een doelgerichte manier vooruithelpt.

Systeemeisen

Platform

Windows

Ondersteund besturingssysteem

 • Vensters 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012

Verwerker

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Harde schijf ruimte

3 GB

Grafische kaart

DirectX 10 grafische kaart vereist

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Project 2016 Professional
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2016 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2016
Office-Toepassingen:
Project
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2016 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2016
Office-Toepassingen:
Project
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2016 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken