Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007

€ 18,25 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822158
 • 0882224155663
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Office Outlook 2007 biedt een geïntegreerde oplossing om je tijd en je informatie te...meer

Productinformatie "Microsoft Outlook 2007"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office Outlook 2007 biedt een geïntegreerde oplossing om je tijd en je informatie te beheren en maakt verbindingen over de grenzen heen mogelijk. Je hebt altijd zelf in de hand wat er gebeurt met de informatie die je ontvangt. Office Outlook 2007 biedt innovaties waarmee je snel je communicatie kunt doorzoeken, je werk kunt organiseren en je informatie beter met anderen kunt delen - allemaal vanaf één centrale plaats.

Beheer je tijd en je informatie met Microsoft Outlook 2007

Doorzoek snel al je informatie. Vind alle informatie die je zoekt direct vanuit de Office Outlook 2007 gebruikersinterface met ingebouwde Instant Search, waarmee je je informatie, inclusief e-mailbijlagen, op trefwoord kunt doorzoeken. Krijg meer specifieke zoekresultaten door je zoekopdracht verder te verfijnen met behulp van de nuttige criteria in het Instant Search gedeelte.

Beheer je dagelijkse prioriteiten. Gebruik de taakbalk om je dag te structureren en je prioriteiten te beheren. De taakbalk geeft je een geconsolideerd overzicht van je agenda, komende afspraken, taken en gemarkeerde emails, zodat je je informatie gemakkelijk in actie kunt zetten.

Krijg sneller betere resultaten dankzij de vernieuwde gebruikersinterface. Office Outlook 2007 bevat een vernieuwde gebruikersinterface voor het samenstellen van e-mail. Dit maakt het samenstellen en opmaken van e-mailberichten en verwante handelingen gemakkelijker en intuïtiever. Alle rijke mogelijkheden en functies van Office Outlook 2007 zijn nu gemakkelijk toegankelijk en te vinden binnen het bericht.

Identificeer informatie visueel. Office Outlook 2007 kleurencategorieën maken het gemakkelijk om elke soort informatie te personaliseren en er categorieën aan toe te voegen. Kleurencategorieën maken het gemakkelijk om voorwerpen visueel van elkaar te onderscheiden. Dit maakt het gemakkelijker om gegevens te beheren en je informatie te doorzoeken.

Open voorvertoningen van bijlagen met slechts één klik. Het openen van e-mailbijlagen is vaak een proces van meerdere stappen en er is geen gemakkelijke manier om de inhoud snel te beoordelen. Met attachment previews kun je met één klik direct in Office Outlook 2007 attachment previews openen.

Grensoverschrijdende verbindingen dankzij Microsoft Outlook 2007

Maak en abonneer je op Internet kalenders. Internet kalenders bieden een manier om actuele gebeurtenissen in de industrie te bekijken of kalenders en schema's gebaseerd op je persoonlijke interesses. Je kunt Office Outlook 2007 gebruiken om een statische Internet kalender toe te voegen, je te abonneren op een dynamische kalender en je eigen Internet kalenders te maken om met anderen te delen.

Stuur je kalenderinformatie naar iedereen met kalender snapshots. Heb je een gemakkelijke manier nodig om je agenda informatie te delen? Met Calendar Snapshots maakt Office Outlook 2007 een HTML representatie van je agenda die je met anderen kunt delen.

Publiceer je Internet agenda op Microsoft Office Online. Je kunt gemakkelijk een nieuwe Internet agenda maken in Office Outlook 2007 en die publiceren naar Office Online 2007 om met anderen te delen. Met Microsoft Paspoort legitimatie kun je een groep collega's, klanten, vrienden en familieleden uitnodigen om je agenda te bekijken en ermee te werken. Zo krijgt iedereen de laatste informatie.

Profiteer van volledige integratie met Microsoft Windows SharePoint Services technologie. Met Office Outlook 2007 kun je altijd en overal volledig werken met informatie die is opgeslagen met Windows SharePoint Services technologie. Je kunt agenda's, documenten, contactpersonen en taken uit Windows SharePoint Services verbinden met Office Outlook 2007 voor uitgebreide bewerkingsmogelijkheden. Alle wijzigingen die je aanbrengt in informatie die in Outlook 2007 is opgeslagen, worden weerspiegeld in de versie op de server.

Betere functionaliteit en samenwerking met Microsoft Exchange Server 2007 Wanneer Office Outlook 2007 en Microsoft Exchange Server 2007 samen worden gebruikt, hebben gebruikers toegang tot verbeterde samenwerkingsfuncties en beveiligingsverbeteringen. Exchange Server 2007 maakt dynamische mailboxverbindingen mogelijk en biedt mogelijkheden voor unified messaging en betere, geavanceerde bescherming tegen ongewenste e-mail.

Stuur gemakkelijk tekstberichten vanuit Outlook met een muisklik. De Outlook Mobile dienst is een functie van Outlook waarmee je tekst- en beeldberichten kunt versturen en ontvangen tussen Office Outlook 2007 en een mobiele telefoon. Met de Outlook Mobile dienst kun je ook Outlook e-mailberichten, contactpersonen, afspraken en taken als tekstberichten naar jezelf of anderen sturen. Je kunt Office Outlook 2007 zo instellen dat e-mailberichten, herinneringen en je dagelijkse agenda automatisch als tekstberichten direct naar je mobiele telefoon worden gestuurd.

Werken met RSS abonnementen in Office Outlook 2007 Je kunt je nu abonneren op en samenwerken met RSS (Really Simple Syndication) feeds direct in Office Outlook 2007 - de beste plaats om dit soort informatie te beheren. De eerste stappen om RSS feeds toe te voegen vanaf de startpagina voor RSS abonnementen in Office Outlook 2007 zijn eenvoudig.

Pas elektronische visitekaartjes aan en deel ze. Elektronische visitekaartjes bieden een gemakkelijke manier om je informatie te maken, aan te passen en te delen met je klanten of vrienden. Je kunt foto's, bedrijfslogo's of andere persoonlijke informatie op je kaart zetten, zodat de ontvangers ze gemakkelijk kunnen identificeren.

Meer bescherming en beveiliging voor je e-mails met Microsoft Outlook 2007

Vermijd ongewenste e-mail en verminder het risico van kwaadaardige websites. Het filter voor ongewenste e-mail dat al in Microsoft Office Outlook 2003 is ingevoerd, voorkomt dat ongewenste e-mails in je inbox belanden. Het filter voor ongewenste e-mail in Office Outlook 2007 bevat extra functies die je beschermen tegen het weggeven van je persoonlijke informatie. Nieuwe anti-phishing functies schakelen bedreigende links uit en waarschuwen je voor e-mailinhoud die kwaadaardig kan zijn of van phishers afkomstig is.

Verbeterde bescherming en beveiliging met Exchange Server 2007 Office Outlook 2007 en Exchange Server 2007 bieden samen een nieuw filter voor ongewenste e-mail met anti-phishing technologie. Exchange Sever 2007 scant binnenkomende e-mail eerst, bepaalt of een e-mailbericht legitiem is, en schakelt links of URL's uit die het bevat om gebruikers te beschermen.

Controleer de verspreiding van vertrouwelijke informatie. Bescherm je bedrijfsmiddelen door te voorkomen dat ontvangers belangrijke e-mailberichten doorsturen, kopiëren of afdrukken met de functie voor beheer van informatierechten. Je kunt zelfs een vervaldatum voor het bericht instellen, waarna het niet meer bekeken of op een andere manier gebruikt kan worden. Voor het beheer van informatierechten is Microsoft Windows Server 2003 of hoger met Microsoft Windows Rights Management Services (RMS) nodig.

Zorg voor naleving van beheerde e-mailmappen. Exchange Server 2007 biedt beheerde e-mailmappen, een nieuwe aanpak voor het bewaren, archiveren en naleven van documenten. Gebruikers kunnen deze mappen in Office Outlook 2007 bekijken en gebruiken zoals elke andere e-mailmap, maar berichten die in zo'n map zijn opgeslagen worden behandeld volgens de beleidsregels voor het bewaren, archiveren en vervallen van documenten die de beheerder heeft ingesteld. Met beheerde e-mailmappen kunnen gebruikers en beheerders gemakkelijk voldoen aan verschillende soorten externe voorschriften en interne bedrijfsbeleidslijnen voor het bewaren van berichten.

 Verzeker de legitimiteit van e-mailberichten met het Office Outlook 2007 e-mailzegel. Met het Office Outlook 2007 e-mailzegel kun je er zeker van zijn dat de e-mail die in je inbox aankomt legitiem is en dat de e-mailcliënt van de ontvanger je met Office Outlook 2007 verstuurde e-mail vertrouwt. Voor het maken van e-mail met het e-mailzegel wordt gebruik gemaakt van een nieuwe technologie die Microsoft ontwikkelde als onderdeel van zijn voortdurende inspanningen tegen ongewenste e-mail. Deze technologie vraagt de computer van de afzender om een berekening of taak uit te voeren. Dit werk wordt aan het e-mailbericht toegekend als teken van legitimiteit. Email zegels maken het zeer tijdrovend en technologisch verwoestend om bulk emails als spam te versturen, maar ze belemmeren legitieme gebruikers niet om emails te versturen.

Kenmerken van Microsoft Outlook 2007

 • Geoptimaliseerd direct zoeken om snel en gemakkelijk allerlei soorten informatie te vinden in contactinformatie, e-mailbijlagen, afspraken en nog veel meer.
 • Organisatie gemakkelijk gemaakt. Gebruik de To-Do Lijst om je dag te structureren en de dagelijkse overvloed aan informatie beter te beheren - in een geconsolideerd agenda overzicht met vele weergave mogelijkheden.
 • Vereenvoudig de manier waarop je met e-mails omgaat. Profiteer van een verbeterde gebruikersinterface om e-mails te maken en op te maken, berichten met kleurcodes te prioriteren en de inhoud van e-mailbijlagen met een enkele klik te bekijken.
 • Werk met Internet kalenders. Maak en abonneer je op Internet kalenders en deel ze met collega's voor optimale samenwerking.
 • Werken met RSS abonnementen in Office Outlook 2007.
 • Bescherm tegen spam en kwaadaardige Internet sites. Verbeterde ongewenste e-mail filtering houdt je inbox vrij van ongewenste berichten, terwijl anti-phishing functies je veiliger houden.

Systeemeisen

 • Windows XP met SP2 / Server 2003 met SP1
 • Processor met minstens 500 MHz
 • minstens 256 MB RAM
 • 1.5 GB vrije ruimte op de harde schijf (wordt na installatie gedeeltelijk vrijgemaakt)
 • CD-ROM of DVD drive
 • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
 • Internet Explorer 6.0 of hoger
 • voor de spraakherkenning zijn een microfoon voor dichtbij spreken en een geluidsuitgang nodig
 • mS Windows Desktop Search 3.0 is vereist voor onmiddellijk zoeken
 • MS Windows XP Tablet PC Edition is
 • vereist voor bepaalde handsfree functiesMS Exchange Server 2000, MS Office SharePoint Server 2007 of MS Windows Server 2003 SP1 met MS Windows SharePoint Services is vereist voor bepaalde geavanceerde functies.eigenschappen: "Microsoft Outlook 2007"
Office-Toepassingen:
Outlook
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Outlook 2007"
Office-Toepassingen:
Outlook
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Outlook 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken