Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Office 2019 Standard MAC

Microsoft Office 2019 Standard MAC

€ 167,72 *

incl. BTW gratis verzending

 • MAC2333
 • 0760947037469
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Office 2019 Standard MAC - Het alles-in-één kantoorpakket voor Mac-gebruikers...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Standard MAC"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office 2019 Standard MAC - Het alles-in-één kantoorpakket voor Mac-gebruikers

Efficiënt werken en professionele resultaten produceren zijn cruciaal voor succes in de hedendaagse zakenwereld. Microsoft Office 2019 Standard MAC biedt Mac-gebruikers een uitgebreid pakket programma's waarmee ze taken efficiënt kunnen uitvoeren en indrukwekkende resultaten kunnen behalen. Van het maken van documenten met Microsoft Word tot het analyseren van gegevens met Microsoft Excel en presenteren met Microsoft PowerPoint, deze Office-suite heeft alles wat je nodig hebt om je productiviteit een boost te geven.


Microsoft Word - Professionele documenten maken

Met Microsoft Word 2019 kun je documenten maken, bewerken en opmaken die er professioneel uitzien en je boodschap effectief overbrengen. Met een gebruiksvriendelijke interface en een verscheidenheid aan opmaakopties kun je tekst vormgeven, alinea's structureren en afbeeldingen invoegen om je documenten visueel aantrekkelijk te maken.

Microsoft Excel - gegevensanalyse en berekeningen

Microsoft Excel 2019 is een krachtige spreadsheet software die je helpt om gegevens te analyseren, complexe berekeningen uit te voeren en zinvolle grafieken te maken. Met functies zoals draaitabellen, automatisering van formules en gegevensplakken kun je je gegevens efficiënt organiseren en waardevolle inzichten verkrijgen.

Microsoft PowerPoint - Maak indrukwekkende presentaties

Met Microsoft PowerPoint 2019 kun je boeiende presentaties maken en je ideeën op een overtuigende manier presenteren. Gebruik het brede scala aan functies zoals sjablonen, overgangen, animaties en ingesloten media om je presentaties tot leven te brengen en je publiek te boeien.

Microsoft Outlook - Efficiënt e-mailbeheer

Microsoft Outlook 2019 is een krachtige e-mailclient die je helpt je e-mails efficiënt te beheren. Organiseer je inbox, plan afspraken en vergaderingen met de ingebouwde agenda en gebruik functies zoals slimme mailboxregels om je e-mailcommunicatie te stroomlijnen.

 

Microsoft Office 2019 Standard MAC voordelen:

Betrouwbaarheid en stabiliteit

Microsoft Office 2019 Standard MAC is een beproefde versie die bewezen heeft betrouwbaar en stabiel te zijn. Je kunt erop vertrouwen dat de toepassingen soepel werken en je helpen je werk te doen zonder onverwachte crashes of prestatieproblemen.

Compatibiliteit en naadloze integratie

Office 2019 Standard MAC is compatibel met eerdere versies van Office en andere Microsoft-producten. Je hebt eenvoudig toegang tot oudere bestandsformaten en kunt naadloos samenwerken met andere gebruikers, ongeacht welke versie van Office ze gebruiken.

Uitgebreide functies en tools

De suite biedt een uitgebreide verzameling functies en tools om je werk gemakkelijker te maken en je productiviteit te verhogen. Van de automatische spellingcontrole in Word tot de formulebibliotheek in Excel en projectbeheer in Outlook, Office 2019 Standard MAC heeft alle tools die je nodig hebt om effectief te werken.

 

FunctieBeschrijving
Toepassingen Bevat de populaire Word-, Excel-, PowerPoint- en Outlook-toepassingen. Met deze uitgebreide suite kun je professionele documenten, spreadsheets en presentaties maken en je e-mail efficiënt beheren.
Compatibiliteit Microsoft Office 2019 Standard MAC biedt uitstekende compatibiliteit met oudere versies van Office en andere Microsoft-producten. Hierdoor kun je naadloos samenwerken met andere gebruikers en platforms zonder compatibiliteitsproblemen tegen te komen.
Gebruikersinterface De gebruikersinterface van Microsoft Office 2019 Standard MAC is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn. Het biedt een vertrouwde werkomgeving voor gebruikers die al bekend zijn met eerdere versies van Office. Je hebt snel toegang tot alle functies en tools om je werk efficiënt gedaan te krijgen.
Bestandsindeling Met Microsoft Office 2019 Standard MAC kun je bestanden opslaan in veelgebruikte indelingen zoals .docx (Word-documenten), .xlsx (Excel-spreadsheets) en .pptx (PowerPoint-presentaties). Dit zorgt voor een soepele samenwerking met andere gebruikers die mogelijk verschillende versies van Office gebruiken.
Spellingscontrole De spellingcontrole van Microsoft Office 2019 Standard MAC is een waardevol hulpmiddel dat automatisch spelfouten in je documenten opspoort en corrigeert. Hierdoor kun je professionele en foutloze inhoud maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over typefouten of verkeerd gespelde woorden.
Opmaakopties Met Microsoft Office 2019 Standard MAC heb je een groot aantal opmaakopties om je tekst en alinea's er aantrekkelijk uit te laten zien. Je kunt lettertypen, kleuren, stijlen en uitlijningen aanpassen om je documenten een professionele uitstraling te geven.
Functies voor grafieken Excel, het spreadsheetprogramma in Microsoft Office 2019 Standard MAC, biedt krachtige functies voor het maken van grafieken. Je kunt zinvolle grafieken maken om gegevens visueel weer te geven en complexe informatie in één oogopslag vast te leggen. Dit maakt het gemakkelijker om je gegevens te analyseren en te presenteren.
Sjablonen Microsoft Office 2019 Standard MAC bevat een verscheidenheid aan sjablonen voor documenten, spreadsheets en presentaties. Je kunt kiezen uit kant-en-klare sjablonen die professioneel zijn ontworpen om je te helpen tijd te besparen bij het maken van nieuwe inhoud.
Beheer van e-mail Outlook, de e-mailbeheertoepassing in Microsoft Office 2019 Standard MAC, biedt krachtige functies om je e-mails te organiseren en te beheren. Je kunt e-mails verzenden, ontvangen, filteren, categoriseren en je afspraken en taken beheren - allemaal op één plek.
Integratie Microsoft Office 2019 Standard MAC integreert naadloos met andere Microsoft-producten. Je kunt eenvoudig gegevens delen tussen verschillende applicaties en toegang krijgen tot gemeenschappelijke functies en diensten. Dit maakt efficiënte samenwerking en een naadloze werkomgeving mogelijk.

 

Microsoft Office 2019 Standard MAC is het ideale kantoorpakket voor Mac-gebruikers die op zoek zijn naar een uitgebreide oplossing voor hun zakelijke behoeften. Met de krachtige toepassingen Word, Excel, PowerPoint en Outlook kun je je werk efficiënt doen en indrukwekkende resultaten behalen. Profiteer van de betrouwbaarheid, stabiliteit en uitgebreide functies van dit eersteklas kantoorpakket. Koop Microsoft Office 2019 Standard MAC voor een geweldige prijs bij Blitzhandel24 en optimaliseer je workflow op je Mac computer.


eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Standard MAC"
Besturingssysteem:
macOS
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2019
Kan ik Microsoft Office 2019 Standard MAC op meerdere apparaten gebruiken?
Microsoft Office 2019 Standard MAC is gelicenseerd voor installatie op één Mac-computer. Als je Microsoft Office op meerdere apparaten wilt gebruiken, moet je de juiste licentie aanschaffen waarmee je het product op meerdere apparaten kunt installeren. Microsoft biedt verschillende licentieopties, waaronder enkele licenties en abonnementen die installatie op meerdere apparaten mogelijk maken.
Kan ik mijn documenten offline bewerken met Microsoft Office 2019 Standard MAC?
Ja, met Microsoft Office 2019 Standard MAC kun je je documenten zowel online als offline bewerken. Zodra je de benodigde bestanden en programma's op je Mac hebt geïnstalleerd, kun je je documenten zelfs zonder internetverbinding openen, bewerken en opslaan. De wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd zodra je weer verbinding hebt met internet.
Heeft Microsoft Office 2019 Standard MAC beperkingen wat betreft bestandscompatibiliteit met oudere versies van Office?
Microsoft Office 2019 Standard MAC biedt goede bestandscompatibiliteit met oudere versies van Microsoft Office. Je kunt bestanden die zijn gemaakt in oudere versies van Office, zoals Office 2016 of Office 2013, gemakkelijk openen, bewerken en opslaan. Sommige geavanceerde functies en opmaak worden echter mogelijk niet volledig ondersteund als je een bestand uit een oudere versie opent.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Standard MAC"
Besturingssysteem:
macOS
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2019
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2019 Standard MAC"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken