Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820647
 • 021-10554
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie Eén licentie...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"

Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie

Eén licentie voor MS Office Standard 2013 bevat zes verschillende programma's: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher en OneNote. Gebruik Word om bijvoorbeeld alledaags "papierwerk" te doen of gebruik de tool om een proefschrift te schrijven. Met Outlook houd je altijd je e-mailboxen in de gaten en beheer je uitgebreide contactendatabases - met muis en toetsenbord of via de nieuwe interface voor touchbediening met je vingers.

Office 2013 Standard is een verzameling programma's die van een eenvoudige computer een volwaardig kantoor maakt. Het importeren van Word-documenten in Excel is bijvoorbeeld ook heel eenvoudig, zodat je applicaties tegelijkertijd kunt gebruiken zonder bestandsformaten te hoeven converteren. De lage systeemvereisten maken Microsoft Office Standard 2013 ook een aanrader voor oudere apparaten die je een nieuwe bestemming wilt geven!

OneNote: gemakkelijker notities maken

OneNote is ook opgenomen in Microsoft Office Standard 2013: je kunt de tool op apparaten die geschikt zijn voor aanraakbediening eenvoudig bedienen met je vingers of een pen. Schrijf op het scherm en leg notities vast die moeilijk in kaart te brengen zijn met een toetsenbord. Later kun je de informatie weer netjes verwerken in PowerPoint, Word, Excel & Co. OneNote synchroniseert automatisch met andere apparaten waarop je inlogt met je Microsoft account.

OneDrive synchronisatie: Je kunt bestanden uit een van de applicaties in MS Office Standard 2013 direct opslaan in OneDrive. Hierdoor heb je overal toegang tot je gegevens (mits je een internetverbinding hebt). Op andere apparaten kun je de Office webinterface gebruiken om allerlei bestandsformaten te openen, zelfs zonder de applicatiesuite te installeren. Koop Microsoft Office Standard 2013 om onafhankelijk te worden en overal te werken!

Voor presentaties en ontwerpen

PowerPoint als onderdeel van Office 2013 Standard is een krachtig hulpmiddel voor presentaties op kantoren of scholen, maar ook voor het maken van unieke, drukklare ontwerpen. Overgangen en effecten op professioneel niveau kunnen met PowerPoint al na een korte training worden bereikt. Integreer je eigen afbeeldingen of video's en breng droge gegevens tot leven!

Publisher wordt gebruikt om allerlei soorten documenten te ontwerpen: Brochures, folders, flyers, menu's, uitnodigingen en dergelijke zijn het doel wanneer je kiest voor Publisher in Microsoft Office Standard 2013. Alle voltooide ontwerpen kunnen meteen worden afgedrukt, zodat je trouwuitnodigingen voor een huwelijk of marketingmateriaal voor een bedrijf kunt maken - zonder dat je daarvoor op extra externe tools hoeft te vertrouwen.

Samenwerking in teams maakt Microsoft Office 2013 Standard Open License Terminal Server, Volume Licence ook geschikt voor groepen: Deel je documenten gemakkelijk via internet en lever je resultaten zonder omwegen via e-mail of andere communicatiekanalen.

Bevat:

 • Word 2013
 • Excel 2013
 • PowerPoint 2013
 • OneNote 2013
 • Outlook 2013 met Business Contact Manager
 • Uitgever 2013

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel voor telefonische/online activering van Microsoft Office 2013 Standard Open License Terminal Server, volumelicentie
 • Geverifieerde high-speed downloadlink om de software snel en veilig te verkrijgen.
 • Factuur met btw. - Instructies voor eenvoudige installatie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2013
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2013
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken