Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Standard 2007

Microsoft Office 2007 Standard

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822160
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Office Standard 2007 biedt de essentiële hulpmiddelen en functies waar gebruikers om...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2007 Standard"

Microsoft Office Standard 2007 biedt de essentiële hulpmiddelen en functies waar gebruikers om gevraagd hebben om hun computerwerk gemakkelijker te maken. Met zijn verbeterde menu's en werkbalken, verbeterde graphics en opmaak, hulpmiddelen voor tijd- en e-mailbeheer en verbeterde beveiliging, zul je zo onder de indruk zijn dat je je afvraagt hoe je het zonder kon. Office 2007 maakt het gemakkelijker en aangenamer om dingen gedaan te krijgen. Nieuwe agendaweergaven en planningshulpmiddelen helpen je je tijd en communicatie te organiseren Abonneer je gemakkelijk op RSS feeds Outlook 2007 heeft een nieuw hulpmiddel voor direct zoeken dat je helpt alle informatie te vinden die je nodig hebt - e-mail, agenda, taken en meer Verbeterde beveiligingsfuncties beschermen tegen ongewenste e-mail en phishing Veilig documenten delen met Document Inspector - ongewenst commentaar, verborgen tekst en andere informatie opsporen en verwijderen

De toepassingen van Microsoft Office Standard 2007

 • Microsoft Word: tekstverwerker
 • MicrosoftExcel: spreadsheetprogramma
 • MicrosoftOutlook: e-mail programma met agenda en contactbeheer
 • MicrosoftPowerPoint: presentatieprogramma

Kenmerken van Microsoft Office Standard 2007

Verbeterde gebruikersinterface
De gebruikersinterface van Office Standard 2007 maakt het gemakkelijker om Office toepassingen te gebruiken. Met een gestroomlijnde schermindeling en dynamische, resultaatgerichte galerijen kun je je meer op je werk concentreren en besteed je minder tijd aan pogingen om het programma te laten doen wat je wilt dat het doet. Met de Office Standard 2007 interface kun je prachtige documenten, krachtige presentaties, effectieve spreadsheets en krachtige desktop databasetoepassingen maken.

Het Lint
Office Standard 2007 bevat het Lint, een nieuw hulpmiddel dat opdrachten weergeeft in een reeks tabbladen in plaats van de traditionele menu's en werkbalken. De tabs op het Lint tonen de opdrachten die het belangrijkst zijn voor elk taakgebied in de toepassingen. In Word bijvoorbeeld groeperen de tabs opdrachten voor activiteiten als het invoegen van voorwerpen als afbeeldingen en tabellen, pagina-indeling, werken met referenties, mailings maken en nakijken. Het tabblad Home geeft gemakkelijk toegang tot de meest gebruikte commando's. Excel heeft een vergelijkbare reeks tabbladen die handig zijn voor het werken met spreadsheets, waaronder tabbladen voor het werken met formules, het beheren van gegevens en het bekijken van overzichten. Deze tabbladen maken het gemakkelijker om functies te bereiken door de opdrachten zo te rangschikken dat ze direct corresponderen met de taken die je uitvoert in de toepassing die je gebruikt.

De Microsoft Office knop
Veel van de meest waardevolle functies in de vorige versies van Office hadden niets te maken met het maken van documenten, maar met alle functies die je met een document kunt doen: Delen, beschermen, afdrukken, publiceren en verzenden. Hoewel deze gerichtheid zijn voordelen had, ontbrak het in eerdere versies aan een centrale plaats waar de gebruiker al deze functies op één plaats kon zien. De nieuwe interface van Office Standard 2007 brengt echter de functies van het Office systeem samen in één ingangspunt: de Microsoft Office knop. Deze knop biedt twee grote voordelen. Ten eerste helpt het gebruikers deze waardevolle functies te vinden. Ten tweede vereenvoudigt het het creatieproces door het lint in staat te stellen zich te concentreren op het maken van geweldige documenten.

Contextuele tabbladen
Office Standard 2007 heeft contextuele tabbladen die gebruikers attent maken op belangrijke en geschikte opdrachtopties precies wanneer ze die het meest nodig hebben. Bepaalde reeksen commando's zijn alleen van belang als objecten van een bepaald type bewerkt worden. Zo zijn de commando's om een grafiek te bewerken alleen van belang als een grafiek in een spreadsheet verschijnt en de gebruiker erop gericht is hem te veranderen. In de huidige versies van Office programma's kunnen deze commando's moeilijk te vinden zijn. In Excel echter brengt klikken op een grafiek een contextueel tabblad met bewerkingsopdrachten voor grafieken. De contextuele tabbladen verschijnen alleen als ze nodig zijn en maken het veel gemakkelijker om de voor de bewerking benodigde commando's te vinden en te gebruiken.

Galerijen
Galerijen zijn het hart van de vernieuwde toepassingen. Ze bieden een reeks duidelijke resultaten om uit te kiezen bij het werken aan je documenten, spreadsheets, presentaties of Access databases. Door een eenvoudige reeks mogelijke resultaten te presenteren in plaats van een ingewikkeld dialoogvenster met talrijke opties, kunnen galerijen het proces van het maken van professioneel ogend werk vereenvoudigen. Voor wie meer controle over het resultaat van de bewerking wenst, zijn de traditionele dialoogvenster interfaces nog steeds beschikbaar.

Live Preview
Office Standard 2007 biedt Live Preview, een nieuwe en vernieuwende technologie die de resultaten van een bewerkings- of opmaakwijziging toont als je met de muis over de resultaten gaat die in een galerij worden getoond. Deze dynamische functie stroomlijnt het proces van opmaak, bewerking en formattering, zodat je je werk sneller af krijgt.

Systeemeisen

 • Processor: minstens 500 MHz; 1 GHz of sneller aanbevolen
 • RAM: minstens 256 MB; 512 MB of meer aanbevolen
 • Beschikbare ruimte op de harde schijf: 2 GB of meer
 • Schermresolutie: 1024 x 768 of hoger
 • Besturingssysteem: Windows XP SP2 of hoger; Windows Server 2003 SP1 of hoger
eigenschappen: "Microsoft Office 2007 Standard"
Office-toepassingen:
Excel
Outlook
Powerpoint
Word
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2007 Standard"
Office-toepassingen:
Excel
Outlook
Powerpoint
Word
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2007 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken