Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Exchange Server 2019 Standard, 1 User CAL

€ 64,05 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820211
 • 381-04492
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Exchange Server 2019 Standard User CAL's - Ideaal voor flexibel Exchange gebruik  ...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Standard, 1 User CAL"

Exchange Server 2019 Standard User CAL's - Ideaal voor flexibel Exchange gebruik

 

Microsoft's groupware server Exchange is de server-kant tegenhanger van de groupware en mailclient Microsoft Outlook. Om de server te gebruiken heeft u een zogenaamde Client Access Licentie (CAL) nodig. Als u een Microsoft Exchange Server 2019 CAL wilt kopen, bent u bij blitzhandel24 aan het juiste adres. Topvoorwaarden en vooral onze veelgeprezen Blitzversand zorgen voor een ontspannen licentie-aankoop bij blitzhandel24.

 

Optimaal teamwork met Exchange

De Exchange-server helpt u het maximale uit Microsoft Outlook te halen. Mails, contacten, afspraken, taken en meer kunnen centraal worden beheerd via Exchange en beschikbaar worden gesteld aan uw medewerkers. Met Exchange is de samenwerking in teamverband veel eenvoudiger, efficiënter en sneller. Om Exchange te kunnen gebruiken, moet u naast de softwarelicenties voor Outlook en de server zelf ook client-toegangslicenties aanschaffen. CAL's worden door Microsoft in twee varianten aangeboden: zogenaamde User CAL's gekoppeld aan individuele gebruikersaccounts en Device CAL's gekoppeld aan apparaten. U hebt geen extra CAL's nodig om Exchange Online te gebruiken - een licentie wordt gedekt door het Office 365-abonnement of een aparte licentie.

 

Het licentiemodel

Met de aanschaf van een Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL ontvangt u de autorisatie om precies één medewerker toegang te geven tot de Exchange-server. Het maakt niet uit hoeveel apparaten. Dit is bijvoorbeeld zinvol als er geen vaste werkplekken in uw bedrijf zijn, maar uw medewerkers zich veel binnen of buiten het bedrijf verplaatsen. De CAL's van de gebruiker zijn ook nuttig bij het gebruik van Outlook op mobiele apparaten (d.w.z. smartphones en tablets).

Overigens kan de aanschaf van een Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL ook nuttig zijn als u een Exchange Enterprise server gebruikt. De Standard en Enterprise CAL's kunnen worden gebruikt met het andere serversysteem. Het is niet mogelijk om oude CAL's te hergebruiken voor een huidige Exchange-server, bijvoorbeeld een CAL die is aangeschaft voor Exchange Server 2016 op een Exchange Server 2019, maar omgekeerd is het toegestaan om nieuwere CAL's te gebruiken om toegang te krijgen tot oudere servers. Dus als u van plan bent om binnen afzienbare tijd te upgraden naar Exchange Server 2019, kan het zinvol zijn om nu Microsoft Exchange Server 2019 CAL aan te schaffen. Deze kunnen na de upgrade zonder problemen worden hergebruikt.

Weet u niet zeker of u een Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL wilt kopen of dat u liever een apparaatgebonden Microsoft Exchange Server Device CAL koopt? Wij adviseren u graag per telefoon, e-mail of chat over al uw vragen met betrekking tot uw wens om een Exchange Server CAL aan te schaffen. Ons vriendelijke en competente team is beschikbaar voor uw vragen.

 

Wat is een Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL?

Exchange is de groupware server van Microsoft. Als server biedt het de tegenhanger van veel van de praktische functies van Microsoft Outlook en ondersteunt het teams en hele bedrijven bij een efficiënte samenwerking. Het licentiemodel van Microsoft maakt het noodzakelijk om naast de eigenlijke softwarelicentie voor het draaien van de Exchange-server zogenaamde Client Access Licenses (CAL's) aan te schaffen. Een aparte User CAL is vereist voor elke individuele gebruiker van de server. Als alternatief voor de User CAL's zijn er de zogenaamde Device CAL's.

 

Wie moet een Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL kopen?

De Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL is gericht op bedrijven die een Microsoft Exchange Server 2019 Standard exploiteren. Vooral als uw bedrijf veel medewerkers heeft die vanaf meer dan één apparaat toegang hebben tot de prestaties van de Exchange Server, is het zinvol om User CAL's aan te schaffen. Als u minder computerwerkplekken hebt dan werknemers, kan de aankoop van Device CAL's onder bepaalde omstandigheden ook gepast zijn. Parallel gebruik van de verschillende CAL-modellen is ook mogelijk.

 

Waarom heeft het zin om te kiezen voor de Microsoft Exchange Server 2019 Standard User CAL?

User CAL is vooral nuttig als uw medewerkers vaak wisselen tussen verschillende apparaten en fysieke werkplekken. In deze gevallen is het licenseren van User CAL's vaak kosteneffectiever dan het licenseren van Device CAL's.

 

 

De Enterprise CAL is een add-on op de standaard CAL en breidt deze uit met specifieke functionaliteiten. Om de Enterprise CAL-functies te activeren, moet voor elke gebruiker een Standard CAL plus een Enterprise CAL worden gelicentieerd.

U kunt deze toegangslicenties toewijzen aan een apparaat (Device CAL) of aan een gebruiker (User CAL). Toegangslicenties zijn versiespecifiek, wat betekent dat de CAL-versie identiek moet zijn aan of hoger moet zijn dan de serverversie.

Device CAL: Een Device CAL-licentie is een apparaat dat door een gebruiker kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de serversoftware.

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker toestemming om een apparaat te gebruiken om toegang te krijgen tot de serversoftware.


Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Exchange Server 2019 Standaard, 1 User CAL
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Exchange Server 2019 Standard, 1 User CAL"
23 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Super gelaufen, gerne wieder!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken