Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Access 2021

Microsoft Access 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821985
 • DG7GMGF0D7FV:0001
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Access 2021 - de nummer 1 voor databases Vooral voor grote ondernemingen speelt het...meer

Productinformatie "Microsoft Access 2021"

Microsoft Access 2021 - de nummer 1 voor databases

Vooral voor grote ondernemingen speelt het een centrale rol om hun eigen gegevensbestanden zo overzichtelijk en goed mogelijk te beheren. Op dit punt wordt Microsoft Access 2021 een praktisch hulpmiddel om zonder veel moeite grote gegevensbestanden te evalueren en te berekenen. Dit maakt het gemakkelijk om veel beter te werken met gecomprimeerde gegevensreeksen. Maar wat biedt de nieuwe Microsoft Access 2021 nu precies en waarom is de upgrade in uw specifieke geval de moeite waard?

Microsoft Access 2021

Access wordt de beste keuze in deze gebieden

In principe is het natuurlijk duidelijk dat databases niet voor elke gebruiker belangrijk zijn. Maar vooral voor voorraadbeheer en andere uitgaven is het van cruciaal belang altijd te vertrouwen op geschikte oplossingen en de inspanningen te beperken. Microsoft Access 2021 wordt op dit punt een effectief hulpmiddel om zelfs zonder programmeerkennis beveiligd te worden. Zowel als zelfstandige toepassing als als onderdeel van een van de Office-pakketten kunt u gebruik maken van alle functies. Op lange termijn kunt u zo terugvallen op een uiterst logische interface.

Als het gaat om de voordelen van Microsoft Access 2021, ligt de nadruk vooral op het gebruiksgemak zonder ingewikkelde code. De mogelijkheid om het programma en de praktische inhoud ervan door meerdere gebruikers te laten gebruiken spreekt eveneens in het voordeel van de software. In directe vergelijking met de complexe programmering van nieuwe databases, komt Access er dus veel gemakkelijker vanaf. Dit maakt het gemakkelijk om belangrijke processen goed in kaart te brengen, zelfs zonder externe programmering.

Dit is hoe Microsoft Access 2021 zich concreet heeft ontwikkeld

Vooral het ontwerp en de technische details hebben zich fundamenteel ontwikkeld met Microsoft Access 2021. Dit geldt bijvoorbeeld voor de nieuwe donkere modus, die in alle 2021 Office-tools is opgenomen. Tegelijkertijd is in deze versie opnieuw veel gedaan om de prestaties te verbeteren, zodat centrale databases nog sneller kunnen worden aangemaakt. De volgende innovaties zijn hier van belang:

 • Eenvoudiger bijwerken en koppelen van tabellen
 • Weergave van tabbladen over databaseobjecten
 • Optimalisering van de bestaande SQL-weergave in het instrument
 • Gemakkelijker te gebruiken via het "Relaties" venster
 • Snellere en meer intuïtieve aanmaak van tabellen

Wie goed heeft kunnen werken met de vorige versie, zal dat in de toekomst gegarandeerd ook kunnen met Microsoft Access 2021. Dit komt gewoon omdat er niets is veranderd aan de controles. Tegelijkertijd is de overzichtelijkheid echter aanzienlijk verbeterd, zodat de vele functies nog gemakkelijker te vinden zijn. Dit vereenvoudigt het gebruik van Microsoft Access 2021.

Microsoft Access 2021

Geen voorkennis vereist voor oplossingen op maat

Een doorslaggevend voordeel is echter dat voor het gebruik geen uitgebreide voorkennis nodig is. U bent dus geenszins afhankelijk van programmeerkennis als het gaat om het gebruik van Microsoft Access 2021 in uw bedrijf. Ook de vereenvoudigingen voor het maken van nieuwe databanken dragen ertoe bij dat Microsoft Access 2021 geschikt is voor elke doelgroep. Dit betekent dat u in de toekomst geen extra specialisten in dienst hoeft te nemen, maar wel de controle behoudt.

De combinatie van moderne ontwerpen en praktische hulpmiddelen voor een betere samenwerking maakt van Microsoft Access 2021 een goede oplossing. Het is niet zonder reden dat Access de beste keuze aan het worden is voor diverse industriële toepassingen om meer geavanceerde processen te ontwerpen. Als u afhankelijk bent van betekenisvolle databases, zal dit op lange termijn de beste aanpak zijn.

Koop Microsoft Access 2021 nu en bescherm jezelf!

Hier bij Blitzhandel24 helpen wij u graag om uw interne processen te verbeteren en gebruik te maken van moderne databases. Microsoft Access 2021 wordt een goede oplossing op dit punt, dat ook is opgenomen in zowel Office 2021 Professional als Office 2021 Professional Plus. Als u echter geen andere toepassingen nodig hebt, kunt u ook alleen Microsoft Access 2021 rechtstreeks van ons kopen. Dit geeft u de keuze hoe u de processen in uw bedrijf ontwikkelt.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Prozessor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Access 2021"
Office-toepassingen:
Access
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Access 2021"
Office-toepassingen:
Access
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Access 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken