Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Access 2021

Microsoft Access 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821985
 • DG7GMGF0D7FV:0001
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Access 2021 - de nummer 1 voor databases Vooral voor grote ondernemingen speelt het...meer

Productinformatie "Microsoft Access 2021"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Access 2021 - de nummer 1 voor databases

Vooral voor grote ondernemingen speelt het een centrale rol om hun eigen gegevensbestanden zo overzichtelijk en goed mogelijk te beheren. Op dit punt wordt Microsoft Access 2021 een praktisch hulpmiddel om zonder veel moeite grote gegevensbestanden te evalueren en te berekenen. Dit maakt het gemakkelijk om veel beter te werken met gecomprimeerde gegevensreeksen. Maar wat biedt de nieuwe Microsoft Access 2021 nu precies en waarom is de upgrade in uw specifieke geval de moeite waard?

Microsoft Access 2021

Access wordt de beste keuze in deze gebieden

In principe is het natuurlijk duidelijk dat databases niet voor elke gebruiker belangrijk zijn. Maar vooral voor voorraadbeheer en andere uitgaven is het van cruciaal belang altijd te vertrouwen op geschikte oplossingen en de inspanningen te beperken. Microsoft Access 2021 wordt op dit punt een effectief hulpmiddel om zelfs zonder programmeerkennis beveiligd te worden. Zowel als zelfstandige toepassing als als onderdeel van een van de Office-pakketten kunt u gebruik maken van alle functies. Op lange termijn kunt u zo terugvallen op een uiterst logische interface.

Als het gaat om de voordelen van Microsoft Access 2021, ligt de nadruk vooral op het gebruiksgemak zonder ingewikkelde code. De mogelijkheid om het programma en de praktische inhoud ervan door meerdere gebruikers te laten gebruiken spreekt eveneens in het voordeel van de software. In directe vergelijking met de complexe programmering van nieuwe databases, komt Access er dus veel gemakkelijker vanaf. Dit maakt het gemakkelijk om belangrijke processen goed in kaart te brengen, zelfs zonder externe programmering.

Dit is hoe Microsoft Access 2021 zich concreet heeft ontwikkeld

Vooral het ontwerp en de technische details hebben zich fundamenteel ontwikkeld met Microsoft Access 2021. Dit geldt bijvoorbeeld voor de nieuwe donkere modus, die in alle 2021 Office-tools is opgenomen. Tegelijkertijd is in deze versie opnieuw veel gedaan om de prestaties te verbeteren, zodat centrale databases nog sneller kunnen worden aangemaakt. De volgende innovaties zijn hier van belang:

 • Eenvoudiger bijwerken en koppelen van tabellen
 • Weergave van tabbladen over databaseobjecten
 • Optimalisering van de bestaande SQL-weergave in het instrument
 • Gemakkelijker te gebruiken via het "Relaties" venster
 • Snellere en meer intuïtieve aanmaak van tabellen

Wie goed heeft kunnen werken met de vorige versie, zal dat in de toekomst gegarandeerd ook kunnen met Microsoft Access 2021. Dit komt gewoon omdat er niets is veranderd aan de controles. Tegelijkertijd is de overzichtelijkheid echter aanzienlijk verbeterd, zodat de vele functies nog gemakkelijker te vinden zijn. Dit vereenvoudigt het gebruik van Microsoft Access 2021.

Microsoft Access 2021

Geen voorkennis vereist voor oplossingen op maat

Een doorslaggevend voordeel is echter dat voor het gebruik geen uitgebreide voorkennis nodig is. U bent dus geenszins afhankelijk van programmeerkennis als het gaat om het gebruik van Microsoft Access 2021 in uw bedrijf. Ook de vereenvoudigingen voor het maken van nieuwe databanken dragen ertoe bij dat Microsoft Access 2021 geschikt is voor elke doelgroep. Dit betekent dat u in de toekomst geen extra specialisten in dienst hoeft te nemen, maar wel de controle behoudt.

De combinatie van moderne ontwerpen en praktische hulpmiddelen voor een betere samenwerking maakt van Microsoft Access 2021 een goede oplossing. Het is niet zonder reden dat Access de beste keuze aan het worden is voor diverse industriële toepassingen om meer geavanceerde processen te ontwerpen. Als u afhankelijk bent van betekenisvolle databases, zal dit op lange termijn de beste aanpak zijn.

Koop Microsoft Access 2021 nu en bescherm jezelf!

Hier bij Blitzhandel24 helpen wij u graag om uw interne processen te verbeteren en gebruik te maken van moderne databases. Microsoft Access 2021 wordt een goede oplossing op dit punt, dat ook is opgenomen in zowel Office 2021 Professional als Office 2021 Professional Plus. Als u echter geen andere toepassingen nodig hebt, kunt u ook alleen Microsoft Access 2021 rechtstreeks van ons kopen. Dit geeft u de keuze hoe u de processen in uw bedrijf ontwikkelt.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Prozessor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Access 2021"
Office-Toepassingen:
Access
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Access 2021"
Office-Toepassingen:
Access
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Access 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken