Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Access 2019

€ 60,96 * € 183,02 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820140
 • 543-06601
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Soorten Volledige versie Hoeveelheid 1 gebruiker Taal Duits,...meer

Productinformatie "Microsoft Access 2019"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties
Aanvullende informatie Terminal server geschikt

 

Microsoft Access 2019 kopen bij Blitzhandel24

Het Microsoft Access 2019-databasesysteem is een bewezen klassieker van Microsoft. Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw is het voortdurend ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van de wereldwijde gebruikers - zo is Microsoft Access 2019 al de 12e versie van de gewaardeerde software.

De uitgebreide functies en sjablonen maken Access 2019 een ideaal hulpmiddel voor het maken en eenvoudig beheren van databases. Geïnteresseerde personen en bedrijven die Access willen aanschaffen, krijgen een product dat gebruikt kan worden voor het maken van databases voor verschillende gebieden, zoals merchandise management of projectmanagement. Gegevens, contacten of taken kunnen in een handomdraai worden beheerd.

 

Toegang kopen - gebruik maken van een uitgebreid databasesysteem

Deze softwareversie bevat ook de beproefde en vertrouwde functies. Met Access 2019 kunt u niet alleen individuele databases aanmaken, maar ook toegang krijgen tot bestaande databasesjablonen. Want ondertussen is er een uitgebreid aanbod van gratis templates.

Speciale afdelingen van een bedrijf zoals verkoop en inkoop kunnen met de databases van Microsoft Access 2019 hun hele proces afhandelen.

De aangemaakte databases kunnen worden gevuld met gegevens uit PDF-bestanden, e-mails, Excel, dBase-bestanden of XML-bestanden. Ook de integratie van beelden is mogelijk. Access 2019 kan ook worden gebruikt om zogenaamde Access-toepassingen te maken, die kunnen worden opgeslagen op een SQL-server of in de Microsoft Azure-database. Deze extra SharePoint-verbinding maakt het voor verdere medewerkers en projectdeelnemers mogelijk om toegang te krijgen tot deze database.

Microsoft Access maakt het gebruik van gebruikersinterface- en gegevensmacro's mogelijk. Gebruikersinterface-macro's zijn macro's die zijn gekoppeld aan tekstvakken, opdrachtknoppen of rapporten. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde acties te automatiseren, zoals het openen van een object. Datamacro's kunnen een gebeurtenis activeren of als reactie worden uitgevoerd.

 

Toegang 2019 - met focus op rapporten

Met deze software kan een grote verscheidenheid aan rapporten worden gemaakt. Database informatie kan worden weergegeven, gesorteerd, gegroepeerd, geformatteerd en samengevat. Een eenvoudig rapport kan bijvoorbeeld bestaan uit de telefoonnummers van bestaande contacten. Met de filteropties kunt u ook een rapport genereren over de omzet van een bepaalde periode.

Het verslaggebied is echter ook geschikt voor dit doel:

 • een samenvatting van de gegevens kan worden bekeken en verspreid
 • Data snapshots kunnen worden gearchiveerd
 • Recordgegevens zijn te allen tijde beschikbaar
 • Op deze manier kan het volgende op de etiketten worden gecreëerd


Rapporten kunnen ook duidelijk worden bewerkt door middel van een optimale opmaak. Daarnaast kunnen kleuren en lettertypes op maat worden gemaakt, waardoor een aantrekkelijke visualisatie van specifieke database-informatie mogelijk wordt die een bedrijf kan helpen om een professionele indruk te maken.

 

Microsoft Access 2019 kopen - direct aan de slag

Zelfs mensen met weinig programmeerkennis kunnen gemakkelijk hun weg vinden in Microsoft Access. Als een functie niet zelfverklarend is, is een korte instructie voldoende om het programma te bedienen. Dit gebruiksgemak is het grote voordeel van Microsoft Access.

De toegangsrechten van een database kunnen binnen een project worden toegewezen en gewijzigd: de ene database kan alleen worden bekeken en de andere kan worden bewerkt.

Dankzij de brede verspreiding van het programma is er een groot assortiment aan gratis templates online te vinden.
Wat is Microsoft Access 2019?

Met dit kantoorprogramma kunnen snel en eenvoudig databases worden aangemaakt en beheerd.


Wie is de doelgroep van Access 2019?

Zowel particuliere klanten als kleine en grote bedrijven kunnen profiteren van Access 2019.


Waarom zouden bedrijven Microsoft Access 2019 kopen?

Access 2019 stelt bedrijven en ondernemingen in staat om geschikte bedrijfsapplicaties en -databases te creëren en te ontwikkelen - voor hun eigen bedrijf of voor klanten.


Welk besturingssysteem is compatibel met Access 2019?

Voor Access 2019 is het besturingssysteem Windows 10 vereist.


Welke voordelen biedt Access 2019?

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid zullen zelfs niet-programmeurs snel hun weg vinden rond Access 2019. De basisfuncties zijn grotendeels zelfverklarend.

 

Wat u ook zult merken zodra u uw Microsoft Access 2019 start, is dat u thema's kunt wijzigen. U kunt nu kiezen uit twee verschillende Office thema's die u kunt toepassen op Access. U kunt uw Access 2019 kleurrijk of wit laten lijken. Om toegang te krijgen tot deze functie, navigeert u naar Bestand> Opties> Algemeen en selecteert u vervolgens eenvoudigweg het nieuwe thema voor een uitklapmenu naast Office-thema's.

Beheer uw gegevens efficiënter met sjablonen

U kunt desktop-databasesjablonen gebruiken om het beheer en de organisatie van uw gegevens te vereenvoudigen. In Microsoft Access 2016 zijn de meest populaire sjablonen opnieuw ontworpen om ze een moderner uiterlijk te geven. Als u een aantal van deze sjablonen wilt proberen zodra u uw eigen exemplaar van Microsoft Access 2019 uitvoert, moet u naar File>New navigeren en van daaruit kunt u zoeken naar Task Management, Studenten, Contacten, Asset Tracking of Event Management.

Toon tabeldialoog

Een van de grootste problemen die gebruikers hadden met Microsoft Access 2019 was het dialoogvenster Show Table. Het was te klein en je kon niet genoeg zoeknamen en tabellen in je database zien. Microsoft was goedaardig en had besloten om naar hun gebruikers te luisteren. In Microsoft Access 2019 is het dialoogvenster Toon Tabel nu groter en kunt u snel en eenvoudig meer informatie zien.

Eenvoudig gegevens exporteren naar Excel

Microsoft Access 2019 heeft een ingebouwde functie waarmee u eenvoudig een lijst kunt maken van alle gegevens uit uw database in Excel. U kunt dit eenvoudig doen met het dialoogvenster Table Link Manager. Om toegang te krijgen tot deze functie, navigeert u naar Externe Data> Tabel Link Manager. Van daaruit kunt u gekoppelde gegevensbronnen selecteren die u naar Excel wilt exporteren en vervolgens eenvoudigweg op Excel exporteren klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Access 2019, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te verkrijgen, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Word 2019 kan ook worden gekocht als onderdeel van een Office-suite:


Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minstens 1 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Weergave: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
- Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 ESSENTIAL! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteund -
Grafiek

Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Access 2019"
Office-Toepassingen:
Access
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Access 2019"
Office-Toepassingen:
Access
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Access 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken