Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Access 2010

Microsoft Access 2010

€ 20,29 * € 50,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820568
 • 0885370454758
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Met "Access", de databasesoftware van Microsoft, verzamelt, beheert en publiceert u...meer

Productinformatie "Microsoft Access 2010"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.


Met "Access", de databasesoftware van Microsoft, verzamelt, beheert en publiceert u gegevens. Het maken van nieuwe databases is net zo eenvoudig als het ontwerpen van formulieren en rapporten met behulp van variabele besturingselementen, afbeeldingen en grafische objecten. Met een SharePoint-server of Website Office 365 als host kunt u in een paar stappen apps met complete databasestructuren en -weergaven maken die in elke browser worden uitgevoerd. Voor toegang tot externe gegevens worden SharePoint-lijsten, SQL-server, Excel-werkmappen of webservices ondersteund.

Informatie over Microsoft Access 2010

Met "Access" kunnen zelfs beginners eenvoudig databases maken, formulieren ontwerpen en eenvoudige query's uitvoeren of uitgebreide rapporten maken. Als u een nieuw databasebestand wilt ontwerpen, kunt u kiezen uit een aantal kant-en-klare sjablonen of zelf de vereiste gegevensvelden definiëren. U kunt kiezen uit standaard veldtypes zoals tekst, valuta, memo of nummer, maar ook uit zoek- en relatievelden voor koppelingen tussen tabellen, berekende velden of attachmentvelden die u gebruikt om records op te slaan, zoals foto's of PDF-documenten. Het is praktisch om kant-en-klare "applicatieonderdelen" te integreren, bijvoorbeeld een contactendatabank. Naast de meegeleverde "onderdelen" kunt u ook uw eigen tabellen of rapporten "opslaan" als sjablonen voor later gebruik.

Naast de desktop-databases maakt "Access" het mogelijk om zogenaamde Access webapps te maken. Met behulp van dit type database kunt u in slechts enkele stappen complete databasestructuren maken, inclusief de benodigde weergaven om gegevens toe te voegen en te bewerken. Alle belangrijke navigatie- en bewerkingscommando's zijn ook automatisch geïntegreerd. Webdatabases die op deze manier worden gegenereerd, kunnen in elke webbrowser worden uitgevoerd. De enige vereiste is een SharePoint-server of Website Office 365 als host. Toegang" is alleen nodig om basisparameters zoals structuur of lay-out te wijzigen. Bij het ontwerpen van maskers voor de eindgebruiker kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, want "Access" biedt een breed scala aan hulpmiddelen voor professionele lay-outs, zowel functioneel als visueel. Voeg knoppen, hyperlinks, list boxes en combo boxes in of gebruik afbeeldingen en bijschriften met een enkele klik. Met de "Office Designs" geeft u uw vormen een uniforme uitstraling van kleurencombinaties en lettertypes. Als alternatief voor het "manuele werk" voor de lay-out van uw maskers, biedt "Access 2013" ook een wizard voor dit werk.

Voorwaardelijke opmaak kan zeer informatief zijn voor uw rapporten. Op basis van gedefinieerde condities tonen de databalken optische ratio's of trends van geëvalueerde informatie, die in één oogopslag te zien zijn. Als u informatie uit uw database nodig heeft die niet direct beschikbaar is via een veld, kunt u speciale zoekopdrachten genereren met zogenaamde "expressies". Deze bestaan uit operatoren, constanten, functies of namen van velden of tabellen. Met de "Expression Generator" wordt dit werk echter tot een minimum beperkt. Dankzij "IntelliSense" is het bijvoorbeeld voldoende om aan het begin van een functie te typen en verschijnt er een keuzelijst met mogelijke opties. Access" maakt het de gebruiker ook gemakkelijk bij het "programmeren" van macro's (bijv. voor knoppen), omdat de macrowizard de procedure vereenvoudigt en ook mogelijke foutbronnen reduceert.

Toegang" is ook flexibel bij het importeren van gegevens. Zo kunt u bijvoorbeeld informatie van webservices zoals een online catalogus of "SharePoint 2010 Business Connectivity Services" integreren in uw databases. Toegang tot externe bronnen zoals Excel-tabellen of SQL Server is ook mogelijk. In combinatie met "Outlook" kunt u zelfs gegevens uit e-mails verzamelen en overbrengen, bijvoorbeeld voor enquêtes of statusrapporten.

Systeemaanvraag:

Onderdeel

Vereisten

Computer en processor

1 Gigahertz of sneller - x86 of x64-bit processor

Werkgeheugen

256 MB RAM of meer

Harde schijf

3.0 Gigabyte (GB) beschikbare ruimte op de harde schijf

Scherm

DirectX10-compatibele grafische kaart en een minimale resolutie van 1024 x 576 pixels

Besturingssysteem

Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2003, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Access 2010.
 • Geverifieerde directe link van Microsoft om de software snel & veilig te krijgen.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

eigenschappen: "Microsoft Access 2010"
Office-Toepassingen:
Access
Jaar:
2010
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Access 2010"
Office-Toepassingen:
Access
Jaar:
2010
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Access 2010"
18 okt. 2020

Top Digital selling website

I always worried to make purchase online but its been few years now that this website gained so much of my trust and they are the best really

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken