Gratis hotline 0800 54 45 8
 

IRIScan Desk 5

€ 182,97 *

incl. BTW plus verzendkosten

 • 241822224
 • 459524

Vers.

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
IRIScan Desk 5 , de documentencamera met USB aansluiting, scant je boeken, je documenten...meer

Productinformatie "IRIScan Desk 5"

IRIScan Desk 5, de documentencamera met USB aansluiting, scant je boeken, je documenten (contracten, paspoorten, tekeningen, certificaten, enz.) en legt het allemaal vast op video. Ontdek een frisse nieuwe benadering van scannen met de meest efficiënte prestaties ooit.

 • Boek scannen (max. A4 dubbele pagina)
 • Meerdere documentformaten
 • Ontvangstbewijzen scannen
 • Scannen van paspoorten
 • Scannen van ID-kaarten
 • Scannen van documenten voor het openen van rekeningen
 • Barcode scannen
 • Visitekaartjes scannen
 • Scannen van A3 tekeningen
 • Scannen van notariële akten
 • Scannen van medische recepten
 • Scannen van onroerend goed contracten

Scannen opnieuw uitgevonden dankzij IRIScan Desk 5

Ontdek een nieuwe manier om je papieren documenten te scannen met de IRIScan Desk 5, een veelzijdige en volledig vernieuwende documentscanner die je bij elke stap zal imponeren.

Boeken
De IRIScan™ Desk is de perfecte keuze als je boeken wilt scannen zonder ze te beschadigen. Scan in 3 seconden en krijg een dubbelzijdig PDF bestand (zwart-wit)! Dankzij de automatische pagina-omslag en vingerherkenning gaat het scannen nog sneller. Exporteer je hoogwaardige bestanden in JPG, ePub of PDF formaat of, nog beter, in combinatie met Readiris Corporate (optie), in MP3 en WAV audio bestanden!

Documenten (tot A3 formaat)
Dankzij deze document camera kun je alles scannen dat op mat papier is gedrukt. Van ID-kaarten tot bouwtekeningen, hij scant een breed scala aan documenten tot A4 formaat (equivalent aan A3).

Ontvangst- en verkoopbonnen
Vergeet het gedoe met het fotokopiëren van ontvangstbewijzen en verkoopbonnen voor je boekhouding. Organiseer al je bonnen en kassabonnen met de IRIScan™ Desk: Het exporteert ze in geïndexeerde bestanden die gescheiden zijn voor optimale archivering.

Paspoorten en ID-kaarten
Scanpaspoortenen ID-kaarten gemakkelijk met de IRIScan Desk 5. Hij voegt automatisch de voor- en achterkant van elk officieel document samen en slaat het op in JPG of PDF formaat. Gecombineerd met de kracht van IRISPowerscan™ (optioneel) kun je MRZ codes vastleggen en de metadata naar een xls of gestructureerd xml bestand exporteren om je registratieprocessen te stroomlijnen!

Visitekaartjes
Scan je visitekaartjes extra snel in batches en ontvang JPG bestanden van hoge kwaliteit. Ze worden nauwkeurig bijgesneden en bijgesneden om het scannen van al je visitekaartjes nog efficiënter te maken.

Multi-camera video
Deze document camera is verbazend veelzijdig. Behalve scannen kun je er ook video's tegelijk mee opnemen met meerdere camera's (document camera + webcam). Deel je verklarende video's en toon tegelijk je werkmateriaal voor een perfecte interactie met je publiek.

Scan boeken op topsnelheid zonder beperkingen (max A3)

IRIScan Desk 5 scant je boeken met een indrukwekkende snelheid: scan en exporteer een dubbele pagina naar een zwart-wit PDF in slechts drie seconden. Dankzij het intelligente algoritme voor beeldafvlakking en randcorrectie krijg je een perfect resultaat. Deze document camera detecteert automatisch de wisseling van pagina en wist als bij toverslag alle sporen van je vingers. Er is een programmeerbare timer om scans met regelmatige tussenpozen uit te voeren. Het hecht ook je boekpagina's aan elkaar door de voor- en achterkaft te markeren. Exporteer ze als ePub, PDF of nog beter, in combinatie met Readiris Corporate (optioneel), als MP3 en WAV audiobestanden! Lees je boeken op elke reader, tablet of smartphone. Een onovertroffen boekscanner.

Innovatieve multi-camera video-opnamemodus in de IRIScan Desk 5

Behalve scannen heeft deze documentcamera een vernieuwende eigenschap: gelijktijdige multi-camera video-opname. Met IRIScan Desk 5 kun je tegelijk het beeld van je scanner en het beeld van je webcam opnemen, en ook het geluid. Alles wordt in dezelfde video op een enkel scherm opgenomen. Dit is nuttig voor allerlei doeleinden: e-learning, afstandsonderwijs, video tutorials... Exporteer je video naar het formaat van je keuze (.AVI, .MP4, .FLV, .WMV) en deel hem gemakkelijk. Als je de IRIScan Desk 5 kiest, krijg je een veelzijdige scanner waarvan de mogelijkheden even gevarieerd zijn als je behoeften!

Intelligente beeldverwerking voor bijna perfecte resultaten

Beschadig je ingebonden documenten niet meer: de IRIScan Desk 5 herstelt het vlakke uiterlijk van elke boekpagina (functie voor het gladstrijken van het beeld). Deze document camera verbetert je documenten met functies als: automatische randdetectie, automatisch bijsnijden, beeldcorrectie, vingeruitwisfunctie, automatische bewegingsdetectie, enz. Wacht niet langer tot een flatbedscanner is opgestart en verspil geen tijd met het zorgvuldig positioneren van je papieren en boeken om ze te scannen. Leg ze naar believen onder de IRIScan Desk 5 - hij maakt er elke keer in een fractie van een seconde perfect rechte, platte en leesbare bestanden van!

IRIScan Desk 5 biedt een ruime keuze aan exportformaten en automatisch bijsnijden van documenten

De IRIScan Desk 5 is uitgerust met OCR (Optical Character Recognition). Hiermee kan de document camera meer dan 130 talen herkennen (waaronder Arabisch, Chinees en Hebreeuws). Dankzij OCR blijft de opmaak van je document bewaard terwijl het bewerkt kan worden. Profiteer van een ruime keuze aan exportformaten: JPG, PDF, TXT, JPG+XLS, JPG+TEKST. Bovendien detecteert de IRIScan Desk 5 wanneer meerdere documenten onder zijn camera worden geplaatst: Hun randen worden zeer nauwkeurig gedetecteerd. Deze documenten worden dan bijgesneden en al of niet als afzonderlijke bestanden opgeslagen voor een indrukwekkende scan-efficiëntie.

 

IRIScan Desk 5: de document camera in beeld

Ontdek beelden van alle innovatieve functies van IRIScan Desk 5, de document camera die een revolutie betekent in de manier waarop je intelligent gegevens vastlegt.

IRIScan Desk 5: een draagbaar ontwerp met een hoogwaardige afwerking

Deze documentscanner zal je verrassen met zijn elegante uiterlijk en ergonomische vormgeving. Hij is opvouwbaar en licht, past natuurlijk op je bureau en je kunt hem gemakkelijk opvouwen en meenemen.

 • Ultra-draagbare, opvouwbare scanner
  De IRIScan Desk 5 heeft een praktisch ontwerp: met zijn opvouwbare arm kun je hem overal mee naartoe nemen. Hij is licht van gewicht (minder dan 1 kg), wordt alleen gevoed door USB en kan in elke zak worden gestoken. Ideale draagbaarheid voor nomadisch gebruik met je laptop: op kantoor, thuis en op reis.
 • Hoge-resolutie camera
  Deze document camera heeft een CMOS sensor met tot 12 MP die een uitzonderlijke beeldkwaliteit levert. Geniet van een hoogwaardige sensor, snelle autofocus en 3x zoom. Afspelen is betrouwbaar en gegevens worden snel vastgelegd en herkend, zelfs met de kleinste documentformaten.
 • Intuïtieve plug-and-play aansluitingen
  Het aansluiten van
  deze kant-en-klare document camera is eenvoudig: via USB. Er zijn geen externe adapters nodig; gebruik gewoon een USB kabel om het toestel van stroom te voorzien en je bestanden over te zetten. Bovendien is een extra USB 2.0 poort in de scanner ingebouwd (hub functie) om de USB poorten van je laptop beschikbaar te houden.
 • Scannen met één druk op de knop
  Naast de automatische scanfuncties biedt deze externe knop (optioneel op de IRIScan Desk 5 en standaard op de IRIScan Desk 5 Pro) je een nog gebruiksvriendelijker ervaring voor nog gemakkelijker en sneller scannen. Met deze starttoets kun je scannen zonder het toetsenbord te gebruiken, wat het scannen veel gemakkelijker maakt.


Bank- en verzekeringswezen
IRIScan Desk 5 stelt professionals in de bank- en verzekeringssector in staat alle soorten inkomende en uitgaande documenten te beheren. Scan vooral alle documenten die te maken hebben met het openen van rekeningen, met gegarandeerd snel en betrouwbaar scannen. Scan alle documenten van klanten: ID-kaarten, adresbewijzen, belastingaanslagen, facturen en nog veel meer. Krijg geïndexeerde, gecomprimeerde PDF bestanden die gemakkelijk te archiveren zijn, in een veilige omgeving.

Onderwijs en DYS behoeften
IRIScan Desk 5 biedt professionele opvoeders en leerlingen een veelzijdig leermiddel. Scan je tekstboeken en maak de tekst bewerkbaar. In combinatie met Readiris Corporate (optioneel) kun je ze omzetten in MP3 en WAV audio bestanden! Voor je cursussen afstandsonderwijs en interactieve presentaties kun je gemakkelijk video tutorials maken: Neem een video van jezelf op waarin je een willekeurige oefening uit het leerboek onder de scanner uitlegt! Dankzij IRIScan™ Desk wordt je nog efficiënter en interactiever.

Hotel receptie
Deze document camera is het favoriete gereedschap van elke hotel receptionist. Het zal meteen een ereplaats innemen op je receptiebalie. IRIScan Desk 5 herkent MRZ codes en indexeert ze in een uniek Excel bestand. Je krijgt een overzicht van alle gescande MRZ codes en hyperlinks naar kopieën van officiële documenten (paspoort, ID kaart, enz.). Dit verbetert het onthaal en de registratie van elke gast.

Receptie en verkoopbalies in de winkel
Of je nu receptionist, verkoper of consultant bent (kleinhandel of bedrijf), je kunt nu je administratieve taken versnellen dankzij IRIScan Desk 5 . Scan snel alle soorten documenten die je van je klanten krijgt: ID-kaarten, contracten, facturen, formulieren, kwitanties, enz. Herstel je klantgerichtheid dankzij een multi-document scanner die je efficiëntie verhoogt.

Logistiek
Veelzijdiger dan een klassieke barcodelezer, is de IRIScan Desk 5 de ideale keuze om je logistieke processen te verbeteren. Deze document camera heeft een functie om meervoudige barcodes te herkennen (1D en 2D/QR). Het voert ze uit in JPEG formaat en indexeert tegelijk hun waarden in een centraal XLS/TXT bestand. Verwerk elke leveringsbon automatisch en nauwkeurig dankzij IRIScan Desk.

Gezondheidszorg en ziekenhuizen
Als je je patiënten op het hoogste niveau wilt behandelen, rust je dan uit met een IRIScan Desk 5! Met deze document camera blijf je op de hoogte, efficiënter en sneller dan ooit tevoren. Werk gemakkelijk elk patiëntendossier bij door meerdere documenten tegelijk te scannen: Identiteitskaart, ziekte- en/of ziektekostenverzekeringskaart, medische attesten, enz. Voeg de IRISPowerscan™ optie toe en je kunt deze documenten omzetten in gegevens die gemakkelijk te verwerken zijn in elke bedrijfs- of naslagtoepassing.

Technische kenmerken van de scanner

IRIScan Desk 5

 • Scantechniek: CMOS 8MP sensor
 • Maximale resolutie: 3264 x 2448 pixels
 • Documentformaat: A4 (297 x 210 mm / liggend)
 • Scansnelheid: 2 seconden per pagina in kleurenmodus 30 ppm
 • Ingebouwde LED lampen: 4
 • Uitvoerresolutie: 300 dpi
 • Uitvoerniveau: kleur / zwart/wit / grijstinten
 • Interface / stuurprogramma: USB 2.0 type B x 1 (voor PC aansluiting) - USB 2.0 type A x 1 (voor USB uitbreiding)
 • Elektrische voeding: 5 V voeding via USB
 • Uitvoerformaten: Document: JPG, PDF (beeld), PDF (geïndexeerd), PDF (tekst), Word, TXT, Excel, E-Book: ePub
 • Afmetingen (H x L x D): Opgevouwen: 267 (H) x 85 (L) x 75 (D) mm / (10.5 x 3.34 x 2.95 inches) Normaal: 267 (H) x 85 (L) x 221 (D) mm / (10.5 x 3.34 x 8.71 inches)
 • Gewicht: 700 g
 • Aanbevolen dagelijks scanvolume: tot 5000 pagina's per dag

IRIScan™ Desk 5 Pro

 • Scantechnologie: CMOS sensor met 12 megapixels
 • Maximale resolutie: 4032 x 3024 pixels
 • Documentformaat: A3 (420 x 290 mm / liggend)
 • Scansnelheid: 2 seconden per pagina in kleurenmodus - 30 pagina's/min.
 • Aanpassing: vast
 • Videoresolutie: 2048x1536 (QXGA), 1600 x 1200 (UXGA), 1280 X 1024 (SXGA), 640 x 480 (VGA)
 • Ingebouwde LED lampen: 4
 • Uitvoerresolutie: 300 dpi
 • Uitvoerniveau: kleur / zwart-wit / grijstinten
 • Interface / stuurprogramma: USB 2.0 type B x 1 (voor PC aansluiting) - USB 2.0 type A x 1 (voor USB uitbreiding)
 • Elektrische voeding: 5 V voeding via USB
 • Uitvoerformaten: Document: JPG, PDF (beeld), PDF (geïndexeerd), PDF (tekst), Word, TXT, Excel, E-Book: EPUB, Video: AVI, MPEG, FLV, WMV
 • Afmetingen (H x L x D): Opgevouwen: 375 (H) x 85 (L) x 75 (D) mm / (14.76 x 3.34 x 2.95 inches) Normaal: 375 (H) x 85 (L) x 270 (D) mm / (14.76 x 3.34 x 10.62 inches)
 • Gewicht: 800 g / 1.76 pond
 • Aanbevolen dagelijks scanvolume: tot 5000 pagina's per dag

Systeemvereisten

Windows® softwarepakket

 • Processor: Intel® Core 2 Duo of hoger
 • Grafische kaart: Intel® Standard Graphics of hogere grafische kaart met 512 RAM
 • Geheugen: 2 GB
 • Harde schijf: 2 GB
 • USB: USB2.0 poort
 • Windows®-Besturingssysteem: Windows® 7, 8, 10


macOS®-softwarepakket

 • Processor: Intel®- of Apple ARM architectuur
 • Grafische kaart: Intel® standaard grafische kaart of hogere grafische kaart met 512 RAM
 • Geheugen: 4 GB
 • Harde schijf: 4 GB
 • USB: USB 2.0 of hoger (1 beschikbare poort) - USB adapter voor macOS
 • macOS®-Besturingssysteem: macOS® Catalina 10.15 of hoger
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "IRIScan Desk 5"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken