Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

inPixio Photo Studio 10 Ultimate inPixio Photo Studio 10 Ultimate
inPixio Photo Studio 10 Ultimate Een geweldig pakket voor een geweldige prijs! InPixio Photo Studio Ultimate bevat functies voor professionele fotobewerking en -organisatie, spectaculaire speciale effecten en hoogwaardige...
€ 60,96 * € 122,01 *
inPixio Foto eRaser 10 - 1 jaar De digitale gum voor uw foto's   Verwijder...meer

Productinformatie "inPixio Photo eRaser 10"

inPixio Foto eRaser 10 - 1 jaar

De digitale gum voor uw foto's

 

 • Verwijder fouten uit uw foto's - met 1 klik
 • Verwijder vervelende mensen, objecten, tekst, borden, logo's, schaduwen enz.
 • Gebruik de kopieerstempel om de resterende sporen van verwijderde elementen te verwijderen of om vlekken van uw huid te verwijderen.
 • Ingenieus eenvoudig in gebruik
 • Reparatie
 • NIEUW! Videotutorials voor elke module

 

Beschrijving

Verwijder ongewenste objecten als bij toverslag!

 

Je ergert je aan ongeschikte achtergronden in je foto's? Heb je ooit geprobeerd een bord of voetganger achter je te verwijderen?

Nu kunt u inPixio Photo Eraser gebruiken om alle elementen uit de foto te verwijderen die u daar niet wilt zien. Selecteer gewoon het item dat u wilt verwijderen en verwijder het met één klik! Als er kleine sporen achterblijven, gebruik dan de kopieerstempel om de locatie aan te passen aan de omgeving.

Niemand zal vermoeden dat je iets van de foto hebt verwijderd en je foto zal er precies zo uitzien als je oorspronkelijk de bedoeling was.

 
Overzicht

Met de  functie "Verwijderen" kunt u elk object of persoon van uw foto verwijderen zonder de kwaliteit ervan aan te tasten.

De controller detecteert automatisch kleurcontrasten en helpt u bij het instellen van het juiste pad.

InPixio Photo Eraser kunt u een object verwijderen alsof u een gum gebruikt. Markeer gewoon de ongewenste gebieden van het beeld. Het programma reconstrueert automatisch de structuur van de achtergrond. Met de kopieerstempel kunt u dan afzonderlijke lelijke gebieden corrigeren.

Voorbeelden van gebruik:

 • Verwijder ongewenste voorwerpen en personen
 • Schaduw verwijderen
 • Verwijder teksten, gegevens, logo's en watermerken
   

Reparatie

Reparatie

Met deze extreem snelle correctietool kunt u defecten verwijderen en een beeldbereik met een enkele klik klonen of vullen. Gebieden die moeilijk te "reconstrueren" zijn, zijn nu nog makkelijker te bewerken. U kunt zelfs elementen toevoegen of verwijderen in complexe beeldgebieden (zoals stappen, luchttonen, enz.).

Gebruik de tool ook voor het retoucheren van portretten. Verwijder kleine foutjes en verminder rimpels - net zoals je in glossy tijdschriften ziet!

 

Verdubbelingsbuffer
Met de Kopieerstempel de perfecte verwerking slaagt of je kloont er contrasterende elementen mee. Bestaande objecten in de afbeelding kunnen met dit gereedschap worden herhaald. Pas dit proces zo vaak toe als u wilt om verrassende effecten te bereiken!
 
 
Functies

Rimpels gladstrijken en kleine oneffenheden corrigeren

Gebruik de functie "Verwijderen" ook voor het retoucheren van portretten. Verwijder oneffenheden en maak rimpels gewoon glad - net als bij de glossy magazines!

   
 • Verdubbeling en ondoorzichtigheid

Met deze functie kunt u bepaalde elementen van de foto accentueren of verzachten.
 
 
 • Naarknipsel  
Stel zelf de beeldverhouding van uw foto's in (1/1, 4/3, 16/9 etc.) en verander vervolgens de hoek door in elke foto een horizontale lijn te tekenen.
 
 
Gebruikershulp
 • Tutorial video's voor elke module van Photo Eraser

Er zijn mini-video's in de vorm van tooltips toegevoegd aan elke Photo Eraser-module, zodat u snel informatie kunt krijgen en het maximale uit het softwareprogramma kunt halen. 

Oude en nieuwe functies van het programma worden op een onderhoudende manier uitgelegd. Beweeg de muis over een functie om uit te vinden wat u ermee kunt doen

 

 • NIEUW! Videotutorials voor elke module in fotowiskunde

Om u te helpen het meeste uit de functies van Photo Eraser te halen, bevat de ondersteuningssectie nu een nieuwe sectie met tutorials. Deze ondersteuning garandeert een eenvoudige en effectieve start van het programma. 


 • NIEUW! Hulpmiddel

Een uitgebreide en regelmatig bijgewerkte database is met één klik toegankelijk vanuit de gebruikersinterface. Deze bron geeft zinvolle antwoorden op vragen van gebruikers en biedt dus nog betere ondersteuning. 

 

Systeemeisen
Versie 10
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10
 • 1 GHz Intel® Pentium® processor of een equivalent daarvan 

 • 1 GB geheugen (RAM) CD/DVD-ROM-station 

 • 100 MB ruimte op de harde schijf muis & toetsenbord 

 • internetverbinding

Abonnementslicentie!

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "inPixio Photo eRaser 10"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken