Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
inPixio Photo Studio 10 Ultimate

inPixio Photo Studio 10 Ultimate

€ 60,96 * € 122,01 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821004
 • AQ-12183-LIC
 • 1 jaar
 • DE | DK | EN | FR | IT | JP | NL | NO | PT | SE | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
inPixio Photo Studio 10 Ultimate Een geweldig pakket voor een geweldige prijs! InPixio...meer

Productinformatie "inPixio Photo Studio 10 Ultimate"

inPixio Photo Studio 10 Ultimate

Een geweldig pakket voor een geweldige prijs!

InPixio Photo Studio Ultimate bevat functies voor professionele fotobewerking en -organisatie, spectaculaire speciale effecten en hoogwaardige fotoprojecten - allemaal samen in één krachtige suite.
Met InPixio Photo Studio Ultimate is het eenvoudiger dan ooit om optimaal gebruik te maken van uw digitale camera.

Met één muisklik kunnen afbeeldingen worden bijgesneden, onderwerpen worden rechtgezet en kleur- of helderheidscorrecties worden uitgevoerd. Ook rode ogen kunnen zonder problemen worden verwijderd. Redactie is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Maak de huid glad, verwijder donkere kringen, maak de tanden wit en nog veel meer. Herstel en verbetering van oude foto's. En nog veel meer functies.

Ideaal voor:

 • Professionele fotobewerking
 • Verwijder ongewenste objecten en achtergronden
 • Verbetering en restauratie van oude foto's
 • Reparatie van foto's
 • Verwijdering van rode ogen en vlekken
 • Beelden roteren, bijsnijden of verkleinen
 • Maak individuele fotokaarten en gepersonaliseerde geschenken
 • Foto's afdrukken
 • Foto's delen op sociale netwerken of websites voor het delen van foto's
 • Ideaal voor amateurfotografen en beginners

Foto Studio 10 Pro
InPixio One-Click beeldcorrectie
Maak met één klik prachtige foto's - dankzij de 100% automatische slimme technologie! Verbeter de kwaliteit en de kleuren van uw foto's in minder dan 1 seconde - ons volledig geautomatiseerde proces maakt het mogelijk. Niemand hoeft meer een Photoshop-expert te zijn om perfecte foto's te maken!
Verwijder ongewenste objecten als bij toverslag!
Verwijder ongewenste objecten zoals borden, kabels, mensen of andere elementen die afleiden van wat u wilt vastleggen.
Snijden met een paar klikken
Knip alle details, mensen, objecten of landschapselementen uit uw foto's. Gebruik de cursor om de vorm van het object te selecteren of de achtergrond die u wilt verwijderen - het algoritme van Photo Studio wordt automatisch uitgevoerd!
Maak expressieve fotomontages!
Met Photo Studio Pro kun je objecten uit afbeeldingen knippen en deze gebruiken om fotomontages of collages te maken. Door het gladstrijken van de randen worden de contouren op intelligente wijze gladgestreken. Dit zorgt voor een vloeiende overgang tussen voorgrond en achtergrond, waardoor uw fotomontage eruit ziet alsof het allemaal uit één stuk bestaat.
Filters, texturen en kaders
Transformeer uw foto's met filters en texturen. Photo Studio Pro bevat meer dan 100 presets - van retro tot filmisch - waarmee u uw beelden direct kunt transformeren. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze te maken die het beste bij uw imago past. U kunt ook de effecten bewerken en uw eigen filtervoorinstellingen maken. Als je foto perfect vastligt, kun je de finishing touch toevoegen met een lijst. Kies uit verschillende stijlen en pas het kader aan zodat het overeenkomt met uw foto.

fotomaximalisator
Focus op kleine objecten
Maak perfecte close-ups door bepaalde details in de foto uit te vergroten zonder vervaging of pixelvorming. Photo Maximizer neemt u het werk uit handen met een krachtige zoomfunctie die beelden tot 1000 % kan vergroten. Met zeven beschikbare voorinstellingen voor vergroting kunt u snel en eenvoudig het perfecte beeld bereiken.
Vergroot beelden en behoud duidelijkheid
Een vergrote foto ziet er meestal pixelachtig uit en niet alleen de kleuren maar ook de helderheid hebben eronder te lijden. Photo Maximizer behoudt de beeldkwaliteit en voorkomt ongewenste ruis. Pixelvormige, korrelige en onscherpe foto's behoren voortaan tot het verleden. Met InPixio Photo Maximizer kunt u hele foto's die met elk apparaat zijn gemaakt, vergroten. Duidelijkheid en scherpte blijven behouden. Druk vergrote afbeeldingen af als posters, muurschilderingen, T-shirts, ansichtkaarten en meer.
Geluidsreductie en correctie van korrelige foto's
Beeldruis is een ongewenst neveneffect dat optreedt bij het fotograferen bij weinig licht. Het laat foto's er korrelig of wazig uitzien. Met Photo Maximizer kunt u dit probleem oplossen en korrelige foto's opslaan. Het gereedschap voor geluidsreductie is eenvoudig te gebruiken. Hiermee kunt u de ruis in uw foto's nauwkeurig verminderen om het korrelige uiterlijk te voorkomen. Avond- of nachtopnames zullen er net zo helder en helder uitzien als toen ze werden genomen.
Bewerk kleuren
Pas instellingen aan zoals temperatuur, belichting, helderheid, contrast en verzadiging om uw foto's te optimaliseren. Experimenteer met tooncurves om lichte of donkere tonen te creëren en pas de RGB-waarden (Rood, Groen, Blauw) individueel aan.
Batchverwerking
Geef de vergrotingsinstellingen op. Photo Maximizer kan dan tot 1000 beelden tegelijk verwerken!

Fotofocus
Verhoog de beeldscherpte
Onscherpe foto's kunnen niet altijd worden vermeden. Dit geldt vooral voor spontane snapshots. Met InPixio Photo Focus kunt u dit probleem oplossen en scherpe beelden met een hoge resolutie krijgen. Scherp uw foto's aan met één klik of gebruik de voorinstellingen. U kunt uw foto's ook aanscherpen om ze een professionele uitstraling te geven.
Creatieve onscherpte voor geweldige foto's!
Gebruik het gereedschap Creatieve onscherpte om de geselecteerde iris onscherpte toe te passen op uw foto's (beschikbaar in de Ultimate versie). Door Creative Blur te gebruiken in combinatie met helderheids- en contrastaanpassingen, kunt u uw foto's een artistieke uitstraling geven en specifieke gebieden van het beeld accentueren.
Tilt-Shift en Soft Focus
Breng een horizontale zachte focus (kantelverschuiving) aan op uw foto's. Dit zorgt voor fantastische miniatuureffecten. Het object in focus zal eruit zien als een miniatuur!
Nieuwe focus
Niet alle foto's zijn goed gecentreerd. Verbeter de focus van uw foto's of stel een nieuwe focus in. Je zult versteld staan van de resultaten!
Voorinstellingen voor door de gebruiker gedefinieerde effecten
Breng indrukwekkende veranderingen aan in uw foto's door ze te vervagen, te verscherpen of de kleur aan te passen. Sla dan de effecten die je gebruikt op in een preset. Fotofocus bevat voorinstellingen voor populaire foto-effecten.

Internetverbinding vereist.

 

Systeemvereisten

besturingssysteem:
Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Vereist geheugen::
4000 MB minimum
Benodigde opslagruimte op de harde schijf:
min. 700 MB
Aanbevolen schermresolutie:
min. 1024x768
Diversen:
internetverbinding

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "inPixio Photo Studio 10 Ultimate"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Alles ist problemlos gelaufen und auch sehr gute Kommunikation.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 40,71 opgeslagen
inPixio Photo Studio 10 Pro inPixio Photo Studio 10 Pro
€ 40,62 * € 81,33 *
€ 20,38 opgeslagen
inPixio Photo Studio 10 inPixio Photo Studio 10
€ 30,45 * € 50,83 *
Laatst bekeken