Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
G DATA VPN

G DATA VPN

€ 50,79 * € 60,96 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241822287
 • V2001ESD12001
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Jaar/jaren

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Veilige VPN software om anoniem te surfen op 10 toestellen Bescherm je online activiteiten...meer

Productinformatie "G DATA VPN"

Veilige VPN software om anoniem te surfen op 10 toestellen

Bescherm je online activiteiten tegen ongeoorloofde toegang

Je privé gegevens zijn heel waardevol. Maar het zijn niet alleen cybercriminelen die steeds meer belangstelling hebben voor je internetactiviteiten. Of het nu machtige internetbedrijven zijn of zelfs regeringsinstanties: Hoe digitaler ons leven wordt, hoe waardevoller de kennis over online gedrag wordt. De gevaren doen zich niet langer alleen voor op openbare netwerken, waar cybercriminelen gemakkelijk onversleutelde gegevens kunnen onderscheppen. Het begint al binnen je eigen vier muren, waar je online activiteiten de valuta worden van nationale en internationale belangengroepen.
 
G DATA garandeert je al vele jaren dat er geen bomvrije achterdeurtjes zijn: Staat Trojaanse paarden worden behandeld als gewone malware en streng geblokkeerd. Om je maximale anonimiteit te garanderen, gaan we nu nog een stap verder: met G DATA VPN krijg je een krachtige VPN client die je beschermt tegen spionage. Via een versleutelde VPN verbinding maskeert onze app je IP adres en beschermt alle inkomende en uitgaande gegevensstromen tegen nieuwsgierige blikken van vreemden.

Onbeperkte toegang tot media en websites.

 • Voorkom spionage en snooping - in openbare en privé WLAN's
 • Surf anoniem - op bijna 2.000 VPN servers in meer dan 75 plaatsen wereldwijd
 • Voorkom dat je ISP je netwerksnelheid afknijpt


Wie is geïnteresseerd in je gegevens?

Hackers
Als criminele hackers erin slagen toegang te krijgen tot je gegevens en eindapparatuur, is persoonlijke en financiële schade waarschijnlijk. Je bank-, post- en sociale media rekeningen kunnen gehackt worden en je geld, privé gegevens en identiteit kunnen gestolen worden.

Digitale bedrijven
Adverteerders hebben er belang bij meer te weten te komen over je online gedrag. Grote digitale bedrijven maken hier misbruik van en verdienen veel geld door de gegevens te verkopen die je vrijwillig weggeeft tijdens je online activiteiten, bv. door een bepaalde webbrowser te gebruiken.

Staatsinstanties
Staatsinstellingen en geheime diensten zijn ook zeer geïnteresseerd in het in de gaten houden van burgers. Als de inbreuk op de privacy te diep gaat, is ook ongecontroleerd misbruik van gegevens mogelijk.

Waarom G DATA VPN gebruiken?

Met een VPN verbinding kun je je privacy snel en betrouwbaar beschermen. Onze app biedt je onbeperkt, versleuteld dataverkeer op je apparaten (Windows, Android, iOS). Een breed scala aan snelle VPN servers op meer dan 75 locaties wereldwijd geeft je maximale anonimiteit en veiligheid bij het benaderen van media en gegevens. Kunstmatige muren die je internet activiteiten beperken worden ontmanteld. Vooral belangrijk voor je privacy: het dataverkeer wordt op geen enkel moment geregistreerd. Daarom kunnen we geen van je gegevens delen, zelfs niet als iemand ons dat vraagt.

 • Vrijheid

Willekeurige beperkingen verhinderen het gebruik van bepaalde inhoud op het internet. De technische inspanning van de providers is minimaal: als je IP adres tot een land behoort dat van bepaalde inhoud moet worden uitgesloten, krijg je een overeenkomstige foutmelding als je toegang probeert te krijgen.
G DATA VPN biedt uitkomst: met één klik kun je je IP adres naar een andere plaats in de wereld verplaatsen en onbeperkte toegang tot websites en media krijgen.

 1.     Verplaats je IP adres naar een van de 75 locaties wereldwijd met maar een paar klikken.
 2.     Vermijd censuur en willekeurige beperkingen van de internettoegang.
 • Veiligheid

Met onze VPN software kun je je netwerkactiviteit maskeren. Je IP adres wordt gemaskeerd en alle gegevensstromen op het Internet zijn versleuteld. Cybercriminelen verliezen zo de kans om privé betalingsgegevens, bedrijfsgeheimen, berichten of gesprekken in onbeveiligde netwerken te bespioneren.
Vooral op kantoor of onderweg, wanneer je steeds vaker in openbare netwerken werkt (hotels, cafés, luchthavens, enz.), verhoogt onze toepassing de beveiliging tegen spionage aanzienlijk.

 1.     Je IP adres wordt gemaskeerd en alle gegevensstromen zijn 256-bit versleuteld.
 2.     Beveiliging tegen spionage in openbare WLAN's (hotels, luchthavens, cafés)
 • Gegevensbescherming

Veel bedrijven, staten en andere belangengroepen verzamelen gegevens om meer over je te weten te komen. Met onze software kun je daar een eind aan maken: Je online activiteiten worden gemaskeerd, je IP adres wordt verborgen zodat het door niemand getraceerd kan worden.
Om je de hoogste mate van anonimiteit te garanderen, maken we geen logs van je webactiviteiten (no-log policy). Als een VPN server uitvalt, verbreekt de geïntegreerde kill switch (momenteel alleen beschikbaar voor Windows) automatisch de verbinding met het Internet, zodat je niet onbeveiligd online bent.

 1.     Verberg je online activiteiten voor de datahonger van machtige digitale bedrijven
 2.     De meeste anonimiteit op het net met een no-logging beleid
 • Snelheid

Het internet werkt 's morgens vlot maar is 's avonds nog trager: is dit jou ook overkomen? Helaas is dit geen alleenstaand geval: internet providers kunnen de belasting regelen en de netwerksnelheid voor bepaalde inhoud tijdens piekuren verminderen.
Dankzij een veilige VPN verbinding met de snelste servers op meer dan 75 plaatsen wereldwijd, kun je dit kunstmatige knelpunt met één klik omzeilen. Onze VPN's draaien op volle toeren.

 1.     Voorkom kunstmatig lage netwerksnelheden op piekmomenten.
 2.     Bijna 2.000 snelle VPN servers tot je beschikking op 75 locaties wereldwijd

 

Systeemeisen G DATA VPN

 •     Windows: Windows 11 / 10 / 8.1: 1 GB RAM (32-bit) 2 GB RAM (64-bit), CPU met x86 of x64 architectuur
 •     Android: Android 5.1 of hoger
 •     iOS en iPadOS: iOS 13 of hoger
eigenschappen: "G DATA VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Veilig Surfen
VPN
Wi-Fi security
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "G DATA VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Veilig Surfen
VPN
Wi-Fi security
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "G DATA VPN"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken