Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab DVD to Blu-ray Converter

DVDFab DVD to Blu-ray Converter

€ 55,87 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821286
 • P25805-01
 • 2 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab DVD naar Blu-ray Converter DVDFab DVD to Blu-ray Converter is een professionele...meer

Productinformatie "DVDFab DVD to Blu-ray Converter"

DVDFab DVD naar Blu-ray Converter

DVDFab DVD to Blu-ray Converter is een professionele DVD to Blu-ray converter software die DVD kan converteren naar Blu-ray en HDD opslaan op uw computer als Blu-ray ISO-bestanden of mappen of branden naar lege BD 50/25/9/5 discs. Met behulp van Enlarger AI (apart verkrijgbaar) kan de outputvideo met 300% worden verbeterd om een echt 1080p niveau te bereiken.

DVD omzetten naar Blu-ray

Als een professionele DVD naar Blu-ray converter software, kan DVDFab DVD naar Blu-ray Converter DVD's converteren naar standaard Blu-ray formaten, die u kunt opslaan als ISO-bestand / map op de HDD of af te spelen als Blu-ray-discs die compatibel zijn op thuis Blu-ray-spelers. Met de hulp van DVDFab Enlarger AI, (apart verkrijgbaar), 's werelds eerste AI-aangedreven video-opschalingsoplossing, kan de output van Blu-rays echte 1080p kwaliteit bereiken.

dvdfab dvd naar blu-ray converter functie 1

Aanpasbare, snelle en gratis updates

DVDFab DVD naar Blu-ray Converter om DVD naar Blu-ray om te zetten, biedt u een flexibele DVD naar Blu-ray conversieproces. U heeft volledige controle over de inhoud van de uitvoer. U kunt elke filmtitel selecteren, de volgorde van de hoofdstukken wijzigen, de audiotracks en ondertitels instellen en een aangepast afspeelmenu met stijlen, covers, songteksten en lettertype voor Blu-ray aanpassen. Nog belangrijker is dat, ongeacht hoeveel instellingen u maakt, de processnelheid in DVDFab niet wordt gecomprimeerd bij het omzetten van DVD naar Blu-ray, omdat de nieuwste versnellingstechnologie zoals batch-conversie, multi-threading, multi-core CPU's, NVIDIDA CUDA, Intel Quick Sync, enz. worden gebruikt om de wachttijd te verkorten.

dvdfab dvd naar blu-ray converter functie 2

Technologisch georiënteerd voor een hoge kwaliteit van de output

De DVDFab DVD to Blu-ray Converter voor het omzetten van DVD naar Blu-ray, is ontwikkeld voor jaren om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Ondanks de razendsnelle snelheid krijgt u een soepel proces en een perfect uitvoerbestand met de maximale originele kwaliteit.

dvdfab dvd naar blu-ray converter functie 3

Instructies

DVDFab DVD to Blu-ray Converter om DVD naar Blu-ray te converteren, kan de inhoud van alle DVD-schijven/ISO's/mappen lezen en de DVD-titels van meerdere DVD's naar HDD combineren in één Blu-ray Disc/ISO/map.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab DVD to Blu-ray Converter"
3 nov. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 4,01 opgeslagen
DVDFab DVD Copy DVDFab DVD Copy
€ 60,96 * € 64,97 *
Laatst bekeken