Gratis hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab Blu-ray Creator

DVDFab Blu-ray Creator

€ 61,00 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821291
 • P25808-01
 • 2 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab Blu-ray Creator DVDFab Blu-ray Creator is een krachtige en professionele Blu-ray...meer

Productinformatie "DVDFab Blu-ray Creator"

DVDFab Blu-ray Creator

DVDFab Blu-ray Creator is een krachtige en professionele Blu-ray Creator voor het maken en bewerken van Blu-ray en een brandsoftware die allerlei soorten video's kan branden, waaronder HD-camcordervideo's, iPhone MOV-video's, algemene SD-video's, enz. naar verschillende formaten in BD of AVCHD DVD voor een soepele weergave, of ze converteren naar Blu-ray ISO-bestanden en -mappen voor back-up op uw computer.

Maak Blu-ray van video

De DVDFab Blu-ray Creator voor het maken van Blu-ray, is een krachtige HD Blu-ray creator die allerlei soorten video's in standaard Blu-ray formaten kan branden op BD's, Blu-ray ISO-bestanden of Blu-ray-mappen om af te spelen met Blu-ray-spelers of -apparaten. Naast BD-25 en BD-50 kunnen de uitvoermedia ook AVCHD DVD's (BD-5 en BD-9) zijn.

dvdfab blu-ray creator feature 1

Intuïtieve menusjablonen met hoogwaardige ontwerpen

Het Afspeelmenu is de sleutel tot een gemakkelijke bediening van het afspelen. Daarom biedt DVDFab Blu-ray Creator verschillende sets statische en dynamische BD-J menusjablonen om uw zelfgemaakte Blu-ray er professioneler uit te laten zien, zoals in een filmstudio. Zo kunt u uw eigen Blu-ray menu samenstellen. De ontwerpers van DVDFab werken de ingebouwde menubibliotheek regelmatig bij om meer stijlvolle en moderne sjablonen toe te voegen. Met al deze sjablonen kunt u tijdens het afspelen ook schakelen tussen audio en ondertiteling met behulp van pop-up menu's.

dvdfab blu-ray creator feature 2

Zeer flexibel en aanpasbaar voor getalenteerde gebruikers

Het praktische aan de menusjablonen van de Blu-ray creator is niet alleen de intuïtieve vormgeving. Ze zijn ook zeer flexibel en aanpasbaar voor getalenteerde gebruikers. Als u een Blu-ray wilt maken die uniek is, kunt u alle elementen en widgets in de sjablonen vrijelijk personaliseren, inclusief achtergrondafbeelding, play/pause-knop, back/next-knop, thumbnails en zelfs lettertype, kleur en grootte enz. Bovendien kunt u controleren of u tevreden bent met de instellingen en uw unieke aanpassingen als standaardsjabloon opslaan voordat u begint met het maken van Blu-ray.

dvdfab blu-ray creator feature 3

Creëer snel en professioneel Blu-ray

De DVDFab Blu-ray Creator voor het maken van Blu-ray ondersteunt de nieuwste technologieën zoals NVIDIA CUDA en Intel Quick Sync en kan daardoor de verwerkingssnelheid enorm versnellen. Je kunt ook duidelijk zien hoe ver de taak is gevorderd in de Blu-ray creator. U kunt ook aangeven of de PC moet worden uitgeschakeld of in de slaapstand moet komen nadat de taak is voltooid.

dvdfab blu-ray creator feature 4

Technisch geavanceerd voor een hoge kwaliteit van de output

De DVDFab Blu-ray Creator is jarenlang ontwikkeld tot een Blu-ray creatietool om bij te blijven met de nieuwste technologische trends. Naast de razendsnelle snelheid tijdens het proces, kan DVDFab met deze Blu-ray creator een soepel HD-filmproces garanderen, evenals een perfect uitvoerbestand met een kwaliteit die op geen enkele manier onderdoet voor de bron en zelfs een gepersonaliseerd Blu-ray-menu creëren.

dvdfab blu-ray creator feature 5

Instructies

De DVDFab Blu-ray Creator voor Bluray creatie is een professionele en krachtige HD-filmmaker die allerlei soorten video's kan herkennen en deze kan branden naar standaard Blu-ray formaten op Blu-ray Disc in de gewenste volgorde, of naar Blu-ray ISO bestanden/mappen.

Opmerking: een extern Blu-ray station op uw computer is vereist als de bron een BD is.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab Blu-ray Creator"
3 nov. 2020

Sehr gut!

Bisher gab es immer sofortige Hilfe vom Support, falls es mal zu einem Problem kam. Die Software wird sofort nach der Bezahlung via Download-Link in der Email. Die Rechnung ist immer übersichtlich. Ich kaufe meine Software sehr gerne bei Blitzhandel24.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken