Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Skype for Business Server 2019

Skype for Business Server 2019

€ 3.716,94 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822366
 • DG7GMGF0F4LQ-0002
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Skype for Business bundelt chat, videoconferenties, telefoongesprekken en gezamenlijke...meer

Productinformatie "Skype for Business Server 2019"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Skype for Business bundelt chat, videoconferenties, telefoongesprekken en gezamenlijke documentcreatie in één applicatie

Ervaar werk in een nieuwe dimensie

Het is zover: Microsoft verandert Lync in Skype for Business en brengt 's werelds populairste communicatietoepassing naar bedrijven. Skype Messenger is al een van de belangrijkste communicatietoepassingen voor particuliere gebruikers over de hele wereld en overbrugt tijds- en landsgrenzen. Alleen al een derde van alle internationale telefoongesprekken verloopt via Skype, waarmee ook tekstberichten en videogesprekken kunnen worden verstuurd. Met Skype for Business breidt Microsoft nu de eerdere functies analoog aan Lync uit met belangrijke beveiligings- en compliance-functies, en een veilige integratie in bedrijven.

Nieuwe functies in Skype for Business Server 2019 zijn onder andere:

 •     Cloud voicemail
 •     Connector voor gespreksgegevens
 •     Parallelle migratie

Welke functies zijn opgenomen in Skype for Business Server 2019?

Microsoft Exchange UM blijft beschikbaar in Skype for Business Server 2019 als je Skype for Business 2019 integreert met Exchange 2013 of Exchange 2016. Vanwege veranderingen in de ondersteuning in Exchange 2019 wordt Exchange UM integratie uitgeschakeld ten gunste van Cloud Voicemail en Cloud Auto Attendant functies. Hierdoor kun je voicemail en Auto Attendant vanuit de cloud gebruiken en bespaar je de kosten van het installeren en onderhouden van een speciale UM infrastructuur.

Sykpe_2019

Met Cloud Voicemail van Microsoft hebben al je Skype for Business 2019-gebruikers - of ze nu on-premises of online worden beheerd - toegang tot dezelfde voicemailservice in de Microsoft Cloud. Zo kunnen ze gemakkelijk hun voicemail beheren vanuit de Skype

for Business Online, Teams of Outlook-client en beheer het met het webgebaseerde portaal. Dit biedt je gebruikers veel voordelen: ze hebben altijd en overal toegang tot hun voicemail en hebben altijd volledige controle over hun voicemailopties.

Skype for Business Server 2019 is waarschijnlijk de laatste versie van Skype voordat het wordt vervangen door Microsoft Teams. Waarschijnlijk de belangrijkste vernieuwing daarin is de hybride modus met Office 365 en Teams.

De Microsoft Call Data Connector vereenvoudigt gespreksbewaking in een hybride omgeving aanzienlijk, omdat je niet langer verschillende sets van on-premise en online tools hoeft te gebruiken om de gesprekskwaliteit van alle gebruikers te bewaken. Of je gebruikers nu lokaal of online worden beheerd, je kunt de gesprekskwaliteit voor je hele organisatie online bekijken. Microsoft Call Data Connector maakt gespreksmonitoring een fluitje van een cent.
Microsoft is de toonaangevende oplossing voor gespreksgegevensconnectoren. Met de Call Data Connector kun je de volgende taken uitvoeren met een enkele toolset: Bewaak je gebruikerservaring in Microsoft Teams, Skype for Business Online en Skype for Business Server. Problemen in het hele netwerk bekijken en oplossen Wijs helpdesk- en beheerdersrollen toe aan gespreksanalyses, zodat je helpdeskmedewerkers in staat stelt hun verantwoordelijkheidsgebieden te bekijken en problemen op te lossen.

 skype-voor-zaken-server-2019

Skype voor Bedrijven Server 2019 Overzicht

Skype for Business functionaliteit is gebaseerd op de toegangslicentie (CAL). Je krijgt volledige functionaliteit met de Enterprise en Plus CAL.

Skype voor Bedrijven Server 2019
De Skype for Business Server-licentie omvat alleen de serverlicentie. Alle toegangen moeten aanvullend gelicenseerd worden, afhankelijk van de functionaliteit.

Skype voor bedrijfsserver 2019 standaard CAL
De Standard CAL omvat de functies instant messaging en presence, en deelname aan audio- of videoconferenties tussen meerdere pc's.

Skype voor bedrijfsserver 2019 Enterprise CAL
Enterprise CAL is nodig om samen met interne of externe gebruikers audio-, video- of webconferenties op te zetten en te modereren. Vereist een Standaard CAL.

Skype voor Bedrijven Server 2019 Plus CAL
De Plus CAL levert de hoogwaardige spraak (VoIP) en aanverwante functies. Vereist een Standaard CAL.

Skype voor Bedrijven 2019 Client
De Skype for Business Client is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van Office-pakketten en Office 365-plannen.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skype for Business Server 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken