Gratis hotline 0800 54 45 8
 
CorelDRAW Graphics Suite 2020
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
Grafische software die je er gewoon sneller brengt.   Creëer krachtige dingen in plaats van correctie loops te maken CorelDRAW® Graphics Suite 2021 is de perfecte basis voor alle soorten ontwerptaken. Het complete pakket...
€ 610,03 * € 731,08 *
CorelDRAW Graphics Suite 2020, Win & MAC   Grafisch ontwerp software...meer

Productinformatie "CorelDRAW Graphics Suite 2020"

CorelDRAW Graphics Suite 2020, Win & MAC

 

Grafisch ontwerp software

Welkom bij Corel's snelste, meest efficiënte en meest verbonden grafische oplossing tot nu toe.

Ontwerp met passie. Bereik je doel met focus.

De nieuwe CorelDRAW® Graphics Suite 2020 biedt u sneller dan ooit de beste resultaten met nieuwe tools en betere prestaties. Toegang tot alle illustratie-, lay-out-, beeldbewerkings- en typografietools die u nodig hebt om ontwerpprojecten op vrijwel elk apparaat te maken.

Ontwerp
Maak unieke illustraties, borden, logo's en meer. Werken onderweg met CorelDRAW.app™
 
Samenwerking
Gebruik CorelDRAW.app als een webgebaseerd feedbackplatform voor uw ontwerpen bij de samenwerking met klanten en collega's.

Let op! De samenwerkingstools zijn alleen beschikbaar als onderdeel van een abonnement of een eeuwigdurende licentieaankoop tegen een extra vergoeding.

Productie
Bereik opmerkelijke resultaten voor elk type output in de kortst mogelijke tijd met uitzonderlijk productief gereedschap.

Veelzijdig in gebruik

Van ontwerp en productie tot het maken van handtekeningen en marketing, CorelDRAW Graphics Suite wordt met succes gebruikt door grafische kunstenaars en ontwerpers wereldwijd in een breed scala van industrieën en bedrijven.

Kleding en textiel
Of u nu werkt in zeefdruk, borduurwerk, directe textieldruk of in de kledingindustrie, CorelDRAW Graphics Suite biedt alle hulpmiddelen die u nodig hebt om ontwerpen voor de mode-industrie te produceren en uit te voeren.

Reclametechniek en grootformaat drukwerk
Signmakers en printers vertrouwen op CorelDRAW voor krachtig kleurbeheer en superieure prepress-tools voor het maken van artwork.

Blauwdrukken, plannen en schema's
CorelDRAW wordt vertrouwd door de ingenieurs-, productie- en bouwsector. Het biedt gespecialiseerde precisie-instrumenten voor het maken van gedetailleerde product- en componentillustraties, diagrammen, schema's en andere complexe illustraties.

Branding en marketing
Van het ontwerpen van content voor het opbouwen van een merkidentiteit tot het creëren van verkooptools: CorelDRAW Graphics Suite bevat alle hulpmiddelen die u nodig hebt om dit te doen, waardoor het ideaal is voor creatieve professionals in de reclame- en uitgeverijsector en voor kleine en middelgrote bedrijven die marketingmateriaal in eigen beheer maken.

Illustratie en kunst
Illustratoren en kunstenaars kunnen hun klassieke kunstpraktijken combineren met CorelDRAW's state-of-the-art vectorillustratietechnologie om prachtige, verfijnde kunstwerken te creëren.

Hoogste productiviteit en onbeperkte creativiteit

Van indrukwekkende illustraties tot effectieve web graphics en uitstekende printproducten: Geef uitdrukking aan uw creatieve visie met tools die u in staat stellen om professionele resultaten te leveren waar u trots op zult zijn.

NIEUW IN 2020
Baanbrekend gereedschap voor samenwerking

Samenwerken met klanten en collega's aan ontwerpprojecten. Deel uw concepten in de cloud met alle betrokkenen en nodig hen uit om hun commentaar en opmerkingen direct toe te voegen aan uw CorelDRAW-bestanden via CorelDRAW.app. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de gewenste ontwerpaanpassingen te maken.

Let op! De samenwerkingstools zijn alleen beschikbaar als onderdeel van een abonnement of een eeuwigdurende licentieaankoop tegen een extra vergoeding.

NIEUW IN 2020
Meest moderne typografie

Nieuwe typografische technologieën en verbeteringen in de lettertypegereedschappen zorgen voor prachtig opgezette teksten. 

 • Lettergrootte en -breedte aanpassen met ondersteuning voor variabele lettergroottes. Bekijk de video
 • Verschillende optimalisaties vereenvoudigen het werk met genummerde en ingekorte lijsten. Bekijk de video
 • Profiteer van een naadloze tekstworkflow tussen web en desktop.

Let op: Variabele lettertypen worden niet ondersteund op Windows 7 en Windows 8.1.

NIEUW IN 2020
Betere vectorisatie resultaten

PowerTRACE™ maakt nu gebruik van AI-technologie om bitmaps te vectoriseren en levert zo nog betere resultaten. Profiteer van state-of-the-art beeldoptimaliseringsfuncties die de kwaliteit van de te vectoriseren bitmap verbeteren.

NIEUW IN 2020
Indrukwekkende AI-ondersteunde beeldoplossingen

Machine-learning-modellen breiden uw ontwerpopties uit en versnellen processen.

 • Gebruik AI om beelden te vergroten zonder detail te verliezen. Bekijk de video
 • Verwijder beeldruis van zwaar gecomprimeerde JPEG-beelden.
 • Nieuwe, machine-lerende effecten toepassen op bitmaps en vectorafbeeldingen Bekijk de video
 • Maak sneller en nauwkeuriger maskers met de nieuwe Intelligent Selection tool.

 

NIEUW IN 2020
Aanzienlijke toename van de prestaties

Met dit veel snellere applicatiepakket kunt u efficiënter werken en nog betere resultaten behalen. Tot tien keer snellere prestaties in vergelijking met de vorige versie zorgen ervoor dat u in recordtijd van concept naar afgewerkt product kunt gaan.

NIEUW IN 2020
Beter dankzij u

 

Op basis van uw waardevolle input hebben we de functies Zoeken en vervangen en Uitlijnen en distribueren, schaduweffecten en meer verbeterd in CorelDRAW. De meest populaire functies in Corel PHOTO-PAINT - de maskers, effecten en lenzen, en kleurvervanging - zijn ook sterk verbeterd!

 

Gemakkelijk toegankelijke ontwerptools

Vectoriële illustratie

Gebruik de krachtige vectorillustratietools van CorelDRAW om eenvoudige lijnen en vormen om te zetten in complexe kunstwerken. Gebruik veelzijdige vormgevings- en tekengereedschappen om rondingen en lijnen te maken. Met effecttools als Contour, Envelope, Dissolve en Mesh Fill kun je unieke effecten aan vectorafbeeldingen toevoegen.

Paginaopmaak
Toegang tot alle tools die u nodig hebt om lay-outs te maken voor boekjes, documenten met meerdere pagina's en meer. Gebruik het hulpprogramma voor plaatshouders om de lay-out van een pagina te plannen en zo een eerste indruk te krijgen van hoe de tekst eruit zal zien.

Typografie
Gebruik een complete set van typografische hulpmiddelen om de karakters perfect te rangschikken. Voeg effecten toe zoals blokschaduwen en contouren aan uw tekst, pas de dikte en breedte van het lettertype aan met variabele ondersteuning van het lettertype, lijn de tekst uit langs een lijn en nog veel meer.

Lettertypebeheer
Organiseer en beheer uw lettertypes met de intuïtieve functies van Corel Font Manager en gebruik uw favoriete lettertypes zonder ze te installeren. Gebruik de functie voor netwerkopslag om uw werk met lettertypen te versnellen.

Beeldbewerking
Retoucheer en verbeter uw foto's met de krachtige beeldbewerkingsgereedschappen op basis van lagen in Corel PHOTO-PAINT. Pas kleur en toon aan, verwijder kleine onvolkomenheden, corrigeer het perspectief en meer. Gebruik AfterShot 3 HDR om prachtige HDR-foto's te maken van uw RAW-beelden.

Kleur, vullingen en transparanten
Breng eenvoudig kleur aan op vullingen en contouren met behulp van kleurvlekken, of creëer kleur met kleurharmonieën. Verander de transparantie van een object of vul objecten met patronen, hellingen, gaasvullingen en meer.

Niet-destructieve bewerking

Bewerk bitmaps en vectoren met de zekerheid dat de originele afbeelding of het originele object niet wordt overschreven. Maak gebruik van de vele niet-destructieve functies zoals het blokschaduwgereedschap, de modus Symmetrie-tekening, het effectgereedschap, het perspectiefeffect toevoegen en de niet-destructieve effecten in CorelDRAW en Corel PHOTO-PAINT.

Stijlen en stijlgroepen
Het Object Styles-docking-venster vereenvoudigt het beheer van stijlen en stijlgroepen om meerdere objecten uniform te formatteren, iteratieve versies te maken of hele documenten snel en consistent te formatteren.

Ongeëvenaarde controle over objecten
Gebruik de handige Objects docker om elk element in uw document te controleren. U kunt de stapelvolgorde van objecten verbergen, hernoemen, zoeken en wijzigen. Gebruik de Object Eigenschappen docker om de opmaak, de vulling en andere eigenschappen van objecten te beheren.

Aanpassing van het werkgebied
Pas de werkruimte aan uw workflow aan. Importeer CorelDRAW en PHOTO-PAINT workspaces die in eerdere versies zijn gemaakt of gebruik vooraf gedefinieerde workspaces die industriespecifieke tools op een duidelijke en toegankelijke manier organiseren.

Druk- en webontwerpen

Profiteer van een consistent foutloze publicatie en output. 

 • De kleurconsistentie kan over alle media heen worden gecontroleerd en u weet dat de kleuren precies voor het drukken zijn ingesteld.
 • Maak overtuigende webpagina's met een verzameling van voorinstellingen en webgraphics.

Uitgebreide bestandscompatibiliteit
Compatibiliteit met meer dan 100 grafische, publicatie- en beeldbestandsformaten maakt het eenvoudig om mediacontent te importeren en te exporteren uit bestanden die door klanten worden aangeleverd.

Gebouwd vanaf de grond voor Windows

Stylus
Naast Wacom-tablets en -apparaten worden ook pencompatibele Windows "Real-Time Stylus"-tabletten zoals de Microsoft Surface ondersteund om snel en efficiënt te kunnen werken.

Raak aan.
Maak snel aanpassingen met een vingertop of stylus. De touch workspace maximaliseert de grootte van uw tekenvenster door alleen de meest gebruikte tools en commando's weer te geven. U kunt ook pannen en inzoomen met een enkel gebaar.

Bel
Maak gebruik van de ondersteuning voor de invoerapparaten zoals de Microsoft Surface Dial. CorelDRAW® biedt u een alternatieve manier van werken: werk uitsluitend met een aanraakscherm en draaiknop. Zet het toetsenbord opzij en probeer de contextgevoelige gebruikersinterface op het scherm uit.

Meester CorelDRAW sneller

Een uitgebreide verzameling van nuttige leermiddelen maakt het gemakkelijk om aan de slag te gaan en staat garant voor snel succes.

 

Windows-systeemvereisten:

 • Windows 10*, Windows 8.1 of Windows 7 in 64-bit of 32-bit met de nieuwste updates en servicepacks
 • Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
 • OpenCL 1.2 capabele videokaart (aanbevolen)
 • 4 GB RAM
 • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Multitouch scherm, muis of tablet
 • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)
 • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
 • Microsoft.NET-raamwerk 4.7.2
 • Optioneel: DVD-station (om de boxed versie te installeren). Installatie vanaf DVD vereist een download van maximaal 900 MB
 • Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite te installeren en te authenticeren en om toegang te krijgen tot enkele van de meegeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud. 

*CorelDRAW Graphics Suite 2020 ondersteunt Windows 10, versie 1903 en 1909 en latere versies die mogelijk worden uitgebracht tijdens de levenscyclus van de CorelDRAW Graphics Suite 2020. Variabele lettertypen worden alleen ondersteund op Windows 10.

**Kunstmatige intelligentie (AI) met behulp van functies vereist 64-bits toepassingen. AI-functies worden niet ondersteund in de 32-bits CorelDRAW Graphics Suite.

MAC-systeemvereisten:

 • macOS Catalina (10.15), 10.14 of 10.13 met de laatste herziening
 • Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning (4 logische kernen of hoger)
 • OpenCL 1.2 capabele videokaart (aanbevolen)
 • 4 GB RAM (8 GB RAM of meer aanbevolen)
 • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor applicatiebestanden* (solid state drive aanbevolen). Gevallen-gevoelige bestandssystemen worden niet ondersteund.
 • Schermresolutie van 1280 x 800 (1920 x 1080 aanbevolen)
 • Muis of pentablet
 • Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite te installeren en te authenticeren en om toegang te krijgen tot enkele van de meegeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.

Ondersteunde talen:

Engels, Duits, Français, Italiano, Nederlands, Español, Português (Brazilië)

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Graphics Suite 2020"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken