Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Corel Painter 2020
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Corel Painter 2021 Corel Painter 2021
COREL Painter 2021 volledige versie Professioneel schilderprogramma  Professioneel gereedschap voor het schilderen op een wit doek en voor fotokunst Eersteklas, levensechte kunstenaarsmaterialen en digitale...
€ 193,14 * € 354,87 *
Corel Painter 2020 Windows, Mac Digitaal kunst- en schilderprogramma...meer

Productinformatie "Corel Painter 2020"

Corel Painter 2020 Windows, MacDigitaal kunst- en schilderprogramma

 • NIEUW Brush Accelerator™ - tot 20 keer sneller!
 • NIEUW Verbeteringen aan de gebruikersinterface
 • NIEUWVerbeterde selectie van schildergereedschap
 • NIEUW Kleurharmonieën
 • NIEUW GPU-versterkt aanbrengen van de borstel

Zoals geschilderd: Aangepaste schildersoftware voor echte kunstenaars

Ervaar waterverf, olieverf, krijttekening en vele andere bekende schilderstijlen op Mac en PC. Ontworpen door kunstenaars, voor kunstenaars, geeft Painter u een zo realistisch mogelijke schilderervaring, en het gaat veel verder dan dat met zijn eindeloze combinaties. Ons virtueel kunstatelier overtreft al meer dan 28 jaar de creatieve verwachtingen van illustratoren, conceptkunstenaars, schilders, fotokunstenaars en mangakunstenaars. Wij zijn ervan overtuigd dat Painter® 2020 ook van u een gepassioneerd kunstenaar zal maken.

Vrij natuurlijk - alleen beter: herontdek de traditionele schilderkunst

Painter 2020 biedt absoluut realistische media en unieke digitale schildershulpmiddelen. Deze reageren dynamisch op de bewegingen van de stylus en op de texturen van het doek, waardoor uiterst realistische penseelstreken ontstaan. Natuurlijk kunt u alle schildersgereedschappen mengen en matchen en zoveel kleuren gebruiken als u wilt. Natuurlijk hoef je ook niet te wachten tot de verf droog is. En tot slot hoef je je digitale borstels niet te reinigen.

Kunst van een foto - klik maar: Digitale fotografie in een nieuwe dimensie

Maak van een foto een geschilderd meesterwerk met behulp van het intuïtieve gereedschap in Painter. Gebruik de SmartStroke™-technologie van de Auto Paint-functie om een foto te laten schilderen door Painter 2020. U kunt ook uw digitale afbeelding als basis nemen en deze op uw digitale doek klonen met behulp van het schildershulpmiddel van uw keuze. Schilder gebruikt dan op magische wijze de kleuren van de foto voor uw schilderij. Welke methode u ook kiest, het resultaat zal indruk op u maken.

 

De kus van de muze - met een klik: Honderden schildersgereedschappen en oneindige mogelijkheden

Breng uw creativiteit tot leven met meer dan 900 schildersgereedschappen! Schilder met de populaire traditionele media van Painter of ervaar schilderspecifieke schildershulpmiddelen zoals de Kantstencils, Dynamic Mottle, Particles en Pattern Artists. Creëer buitengewone kunstwerken. Maar dat is nog niet alles - u kunt ook schildersgereedschap van andere kunstenaars importeren of uw eigen gereedschap maken om een echt onderscheidend resultaat te creëren.

 Speedpainting - totaal anders: Volle kracht voor Painter en uw computer

Schilder houdt elke penseelstreek bij, wat u veel tijd bespaart! - De Brush Accelerator™ controleert uw systeem en past automatisch de optimale GPU en CPU-stroominstellingen toe om de Painter bliksemsnel te laten werken. Bovendien vertelt deze handige add-on u welke stelschroef u in het systeem moet draaien om Painter nog sneller te laten werken.

 

Schilder 2020: Kunst in perfectie

verfwerktuigen

NIEUW - verfwerktuigen
Je hebt nog nooit schildersgereedschap gezien dat zo snel is. Probeer de categorieën "Snel en gemakkelijk" en "Snel en kronkelig" om de prestatieverbeteringen van Painter te evalueren en probeer de nieuwe variaties in de categorieën "Waterverf" en "Digitale aquarel".

Favorieten van kunstenaars
Deze schildersgereedschappen zijn zo populair dat we er een speciale categorie voor hebben gecreëerd. Sargent is een tijdloze en expressieve favoriet.

Mengen van de borstel
In deze categorie komen de uitstekende mengfuncties van de Schilder tot hun recht. "Natte menging", bijvoorbeeld, is een gewaardeerd schildersgereedschap voor fijne afwerking.

Tip sjablonen
Stelt u zich een schildersgereedschap voor waarbij afzonderlijke gebieden worden uitgesneden zodat het geselecteerde medium (inclusief papier, inkttoepassingen en structuren) op de voorgrond komt.

Natuurlijke mediabibliotheek
We hebben de populaire traditionele schildershulpmiddelen beperkt tot een gemakkelijk toegankelijke bibliotheek met schildershulpmiddelen om u tijd te besparen bij het experimenteren.

Deeltjes
Gebaseerd op fysieke principes vertonen deze schildersgereedschappen een verend, vloeiend, gloeiend of graviterend gedrag en bieden ze oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Voorbeeld tekenaar
Deze unieke schildershulpmiddelen creëren visionaire streken met grote en unieke patronen.

Dikke verf
Verf met baanbrekende, pasteuze media die in lagen kan worden aangebracht en op een volledig realistische manier kan worden uitgespreid, gescoord en gemixt.

Structurele verfgereedschappen
Met de indrukwekkende 2.5-D textuurschildersgereedschappen kunt u ondoorzichtige of gemengde kleuren aanbrengen die uit het doek tevoorschijn komen.

Verbazingwekkend veel schildersgereedschap!

Categorieën schildersgereedschap
Verken 36 categorieën schildersgereedschap en profiteer van de verbeterde tip- en slagvoorbeelden van het schildersgereedschap. Schakel snel over naar het laatste verfgereedschap dat u hebt gebruikt en krijg meer verfpixels met een compacte verfgereedschapskeuzeoptie.

Meer dan 900 verfgereedschappen
Profiteer van het grootste aanbod aan digitale kunstmedia op de markt, van de bekroonde Natural-Media® tot schildersspecifieke schildersgereedschappen. U kunt ook uw eigen schildersgereedschap maken. 

Instellingen van het schildersgereedschap
Optimaliseer het schildersgereedschap naar wens. Pas de verfgereedschapsvarianten aan uw wensen aan. Er zijn veel verschillende aanpassingsopties beschikbaar: Grootte, vorm, hoek, stroming en nog veel meer.

Gereedschappen en media

Gebruik verschillende geweldige tools en media om het perfecte beeld te creëren.

NIEUW - Kleurharmonieën
Zes nieuwe kleurenharmonieën kunnen worden opgeslagen als kleurtabellen. Schildersbrede kleurenselectieverbeteringen stellen u ook in staat om snel en eenvoudig de gewenste kleur te selecteren.

OPTIMIZED - Layers WorkflowDe
verbeteringen aan de context en de hoofdmenu's besparen u veel tijd, en de optimalisaties om samen te voegen, te vergrendelen, te selecteren en te plakken verbeteren de kwaliteit en het reactievermogen van de lagen
.Gulden snede en lay-out rooster
Gebruik gidsen en rasters gebaseerd op klassieke principes om de blik van de kijker door het beeld te leiden.

Spiegelwijze en Caleidoscoop
Maak met gemak een symmetrisch schilderij. Schilder kopieert de verfstreken als een spiegelbeeld op de tegenoverliggende zijde van het werkoppervlak of op meerdere gereflecteerde spiegelvlakken.

Perspectiefrichtlijnen
Geef niet-afdrukperspectief gidsen weer om objecten te creëren die lijken te bewegen of te verdwijnen uit het zicht.

Oppervlaktestructuur
Tot slot kunt u visuele accenten aan uw schilderij toevoegen met zichtbare papierstructuren, duidelijke 3D-schilderijstreken of gerichte belichting.

Kleurentoepassingen
Kleurtoepassingen zijn structuren die de kleurstroom sturen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de artistieke mogelijkheden van de Realistic Watercolour en Particle Painting tools.

Papieren
Kies uit een bibliotheek van papierstructuren voor het werkoppervlak. U kunt de papierstructuren aanpassen, papierstructuren importeren of uw eigen papierstructuren creëren. U kunt verschillende soorten media gebruiken om de structuren te tonen of te verbergen.

Structuren
Integreer complexe oppervlaktestructuren in uw projecten door selectief te schilderen of afzonderlijke delen van het werkoppervlak ermee te vullen. Gebruik textuursynthese om automatisch een grotere structuur te creëren.

Professioneel fotoschildersgereedschap


Bedieningspanelen voor automatisch schilderen
Ervaring is niet nodig! Open een foto, start de automatische schilderpanelen, bereid de foto voor, laat de foto schilderen en herstel tenslotte de individuele details van de foto.

 Oorsprong van de kloon
U kunt afbeeldingen, structuren en patronen gebruiken als oorsprong van een kloon. Gebruik het paneel Clone Origin om de origine van de kloon te openen en verander de grootte en vorm ervan indien nodig. Schilder vervolgens uw schilderij met behulp van de ingebedde ondoorzichtige of transparante afbeeldingen.

Kloonafbeeldingen
Selecteer "Kloon" of "Snelle Kloon" en schilder een foto met het kloonschildersgereedschap. De opdracht Kloon maakt een nieuw document aan en geeft uw afbeelding op het bureaublad weer, terwijl de opdracht Snelle Kloon uw afbeelding van het bureaublad verwijdert en de afbeelding op papier als sjabloon activeert.

Prestaties

Een schilderomgeving die de nadruk legt op kunst.

 

NIEUW - Automatische prestatie-optimalisatie
De nieuwe Brush Accelerator™ scant uw systeem en past automatisch optimale GPU en CPU-prestatie-instellingen toe om Painter bliksemsnel te maken
.

NIEUW - Verbeterde gebruikersinterface
Nieuw ontworpen objectbalken, fly-outs, borstelpaletten en andere hulpmiddelen bieden direct toegang tot de bedieningselementen. Geconsolideerde bibliotheekpanelen besparen waardevolle verfpixels.


 

schildergedrag
De druk die je met de stylus op het tablet uitoefent, bepaalt de dichtheid en de breedte van de slagen. Omdat alle kunstenaars verschillende hoeveelheden druk uitoefenen bij het schilderen, kunt u met het Schildersgedrag Painter aanpassen aan uw persoonlijke penseelstijl.
 

Aanpasbare gebruikersinterface
Pas schildertools, media-inhoud, paletten, toetsenbordcombinaties en meer aan om de ideale werkomgeving te creëren. U kunt ook inhoud van andere gebruikers importeren om uw tools aan te vullen.
 

Leerinhouden
Breid je schildervaardigheden uit, neem de tijd om nieuwe dingen te leren. Ons Discovery Center is een centrale locatie voor video tutorials, tips, webinar registraties, wedstrijd inzendingen, galerij uploads en nog veel meer!

 

Compatibiliteit met Photoshop
Veel schilders gebruiken Photoshop om beelden te bewerken en Painter om artistieke penseelstreken toe te voegen. Open .PSD-bestanden met meerdere lagen in Painter en sla ze op in Photoshop-formaat.

Windows Multitouch
Op Windows touch-apparaten kunt u met twee vingers tegelijk pannen, inzoomen en de werkruimte continu roteren. U kunt het uitzicht van het schilderij snel terugzetten door dubbel te tikken.

Compatibiliteit met Wacom-pencomputers, -displays en -tabletten
Bij het schilderen met een drukgevoelig apparaat van Wacom reageren de schildershulpmiddelen automatisch op de druk, kanteling en hoek van de pen - en met een Art Pen, op de volledige rotatie van de pen.

Optimaliseer uw schilderresultaten!

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel Painter 2020"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken