Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

AVG Ultimate 2023, Multi Device inkl.VPN AVG Ultimate 2024, Multi Device inkl.VPN
AVG Ultimate 2024, voor meerdere apparaten, incl. VPN IMPORTANT! Platforms: Operating systems: 1 Device ✖       3 Devices ✖ ✖ ✖ ✖...
vanaf € 15,20 *
Avira Antivirus Pro 2022 kopen Belangrijke informatie: De licentie is actief vanaf de dag...meer

Productinformatie "Avira Antivirus Pro 2024"

Avira Antivirus Pro 2022 kopen

Belangrijke informatie: De licentie is actief vanaf de dag van aankoop. U ontvangt geen code, maar de inloggegevens. De logingegevens kunnen vervolgens naar believen worden gewijzigd.

Met een goede virusscanner is het vaak geen probleem om een modern en effectief systeem te gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om uw gegevens te beschermen en tegelijkertijd de veiligheid rond de apparaten te verbeteren. Avira Antivirus Pro maakt op dit punt een goede indruk en slaagt erin om uitstekende beveiliging te bieden voor haar eigen systemen tegen eerlijke voorwaarden. Dus waarom koop je Avira niet zelf en vereenvoudig je de optimalisatie van je PC?

 

Uitstekende bescherming voor uw systemen

Om ervoor te zorgen dat de bestaande systemen zo eenvoudig en foutloos mogelijk functioneren, zijn geschikte beschermende functies essentieel. Met Avira Antivirus Pro kan deze inhoud in één programma aan elkaar gekoppeld worden om met zo weinig mogelijk moeite toegang te krijgen tot traceerbare structuren. Dit maakt het veel gemakkelijker om het gebruik van het apparaat te verbeteren om permanent te kunnen profiteren van de hoge prestaties en het gebruiksgemak.

Het programma richt zich ook op gebruiksvriendelijkheid, zodat gebruikers hun gekoppelde apparaten in slechts enkele seconden kunnen beschermen. Om de perfecte combinatie van bescherming en prestaties te creëren, is het eenvoudig om de software op het gewenste gebied te gebruiken en te profiteren van een enorme verscheidenheid. Dit maakt het gemakkelijk om altijd een oogje in het zeil te houden op de beveiliging van uw eigen systemen.

 

De grootste voordelen op een rijtje

 • Eenvoudige optimalisatie van de veiligheid van het apparaat
 • Hogere stabiliteit van het systeem
 • Continu geüpdatet met nieuwe functies
 • Verbeteren van de hardwareprestaties
 • Automatisch sluiten van veiligheidslekken
 • Bronnenbesparende bescherming van alle apparaten

 

Hoge veiligheid voor nog meer surfcomfort

Basisbeveiliging is niet alleen cruciaal voor bedrijfsprocessen, maar ook voor het privé-surfen. Met Avira Antivirus Pro 2022 kan vervelende adware op deze manier eenvoudig worden bestreden, zodat het ontwerp van de bestaande functies geen probleem is. Dit zorgt ervoor dat zelfs onbekende of vermomde virussen gemakkelijk worden gedetecteerd en zo snel mogelijk kunnen worden geëlimineerd.

 

De uitgebreide bescherming tegen malware maakt het mogelijk om uw eigen systemen schoon en flexibel te houden en om toenemende problemen te voorkomen. In combinatie met de superieure beveiligingstechnologie van de cloud maakt het scannen en verwijderen van onbekende en ongeoorloofde gegevens in real time mogelijk om de bestaande bedreigingen zo goed mogelijk aan te pakken.

 

Optimaliseer de beveiliging nu met Avira Antivirus Pro

Dit maakt het een goede beslissing om uw privacy te beschermen en een veilige oplossing voor gegevensbescherming te gebruiken. Met Avira Antivirus Pro kunnen gebruikers niet alleen een goede toepassing verwachten voor het verminderen van reclame, maar ook een effectief systeem voor het beveiligen en beschermen van hun eigen gegevens. Dit maakt het een uitstekende keuze om Avira Antivirus Pro zelf aan te schaffen en te vertrouwen op een uitstekende combinatie van de vele functies en innovaties van de nieuwste versie en het optimaliseren van de beveiliging.

 

Interessante feiten over het programma

 • Wat is Avira Antivirus Pro precies?

Met Avira Antivirus Pro 2022 kunnen gebruikers een handig programma verwachten om hun eigen PC of laptop veiliger te maken. Door de integratie van veel nuttige functies heeft dit een direct effect op het systeemcomfort, waardoor ook de toepassing en het gebruik van andere softwareprogramma's veiliger en sneller verloopt.

 

 • Wie is de doelgroep van het programma?

De doelgroep van het programma zijn zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Door het gebruik van de software is het veel gemakkelijker om toegang te krijgen tot een gestructureerde oplossing en om elk soort van eigen gegevens te beschermen.

 

 • Hoe optimaliseert Avira Antivirus Pro 2022 de laadtijd?

Door het verwijderen van vervelende adware en malware kan de focus van het systeem consequent worden gelegd op de beschikbare applicaties. Dit betekent dat de prestatie niet langer wordt afgeleid door verdere invloeden, maar volledig kan worden aangepast aan de bestaande programma's.

 

 • Wat maakt het zo makkelijk te gebruiken?

De gewenste scans kunnen slechts enkele seconden na de installatie worden uitgevoerd. Op deze manier is het mogelijk om snel en eenvoudig de beveiliging van de apparaten te optimaliseren en mogelijke virussen te vinden.

 

 • Wat biedt de huidige licentie aan?

De huidige versie biedt een uitgebreide bescherming voor een Jaar. Indien gewenst kan de applicatie achteraf eenvoudig worden uitgebreid om uw eigen apparaten nog vele jaren te versnellen en te bevrijden van virussen.

 

System SpeedUp is niet inbegrepen!

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel Avira Antivirus Pro 2022 volledige versie
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

 

Systeemeisen

Onze software werkt met Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10.

U heeft 2 GB RAM, 2 GB vrije schijfruimte en een internetverbinding nodig.

Antivirus Pro draait ook op Mac met OSX 10.11 (El Capitan) of later.

 

 

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

eigenschappen: "Avira Antivirus Pro 2024"
Besturingssysteem:
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Avira Antivirus Pro 2024"
Besturingssysteem:
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avira Antivirus Pro 2024"
11 feb. 2020

Immer wieder

11 feb. 2020

Immer wieder

Bestens zu empfehlen. Service war tadellos

5 nov. 2019

Software läuft einwandfrei, unkomplizierte Installation!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken