Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Audials One 2021

€ 20,29 * € 60,96 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821202
 • RS-12242
 • Levenslang
 • DE | EN | ES | FR | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Audials One 2021 Audials One 2021 is uw ultieme streaming recorder! Vanaf nu kunt u muziek...meer

Productinformatie "Audials One 2021"

Audials One 2021

Audials One 2021 is uw ultieme streaming recorder! Vanaf nu kunt u muziek en video's sneller, gemakkelijker en in de hoogste kwaliteit krijgen van nogmeer diensten op . Het nieuwe ontwerp en de krachtige mediamanager maken de ervaring compleet.

MUZIEK & RADIO

DOWNLOAD VEREENVOUDIGD

(Spotify, Amazon Music, Youtube)

Dankzij een nieuwe gebruikersinterface kan je nu muziek downloaden van zoals nooit eerder. Sleep je muziek, albums of afspeellijsten gewoon naar Audials en ze worden voor je opgenomen op 30x snelheid. Of speel ze af in de muziekstreaming service - Audials slaat alles op. Alle instellingen worden automatisch geoptimaliseerd, maar kunnen altijd direct worden gewijzigd.

EXTREME SNELHEID

De downloadsnelheid wordt automatisch aangepast aan de prestaties van uw PC. Krijg muziek tot 30 keer sneller dan in real time, zowel in de verbeterde drag-and-drop-modus als bij het opnemen op de achtergrond. Audials 2021 laadt muziek meer dan twee keer zo snel als zijn voorganger! Nu kunt u in twee minuten een uur muziek downloaden.  
Het resultaat: 100% perfect gesneden en getagd, foutloze muziekbestanden, sneller dan ooit
.

TOPKWALITEIT - OPTIMALE BITSNELHEID IN HET FORMAAT VAN UW KEUZE

Voor u als gebruiker zal het veel gemakkelijker zijn: Audials slaat eenvoudigweg op van elke service en voor elk uitvoerformaat altijd automatisch met de optimale formaatinstellingen.

#

In Audials 2021 is het veel eenvoudiger om direct het formaat te kiezen waarin de muziekstukken worden opgeslagen. U kunt eenvoudig zowel een standaardformaat zoals MP3, AAC, WMA als een audioformaat met hoge resolutie zoals FLAC en WAV selecteren.
Zo worden bijvoorbeeld diensten als Tidal, Amazon en Deezer, die in verliesvrije kwaliteit streamen, automatisch in topkwaliteit opgeslagen, terwijl muziek uit andere bronnen in standaardformaat wordt opgeslagen.

#

Een bijzonder prettige verbetering is dat Audials nu de optimale bitsnelheid kent voor alle outputformaten voor alle belangrijke streamingdiensten. Zo geeft u bijvoorbeeld "Amazonekwaliteit hoog in MP3" aan, en Audials genereert 320kbit/s MP3. Maar als u overschakelt naar M4A, wordt in plaats daarvan 256kbit/s M4A gegenereerd, omdat Audials weet dat dit efficiënter codeert.

SNELLER MUZIEK VINDEN, LADEN, AFSPELEN

Nu kunt u naast Spotify, YouTube, Soundcloud, Vimeo, Veoh ook zoeken naar Amazon Music in de muziekzoekfunctie, zodat u echt alle muziek van alle aanbieders direct kunt vinden! De gevonden muziek download je sneller dan ooit tevoren.
Maar we hebben ook de afspeellijst enorm verbeterd. Met één klik heeft u alle muziek in uw collectie en kunt u deze zo vaak als u wilt beluisteren en afspelen in afspeellijsten, of later eventueel downloaden.

#

VOLLEDIG HERZIEN MUZIEKBEHEER

Je hebt een enorme muziekcollectie met vele muziekstijlen? De kern van het mediamanagement is vervangen door een gloednieuwe high performance-implementatie. Zelfs de lezing op zich is ongelooflijk snel. Elke verandering die je maakt, ongeacht het aantal nummers dat het beïnvloedt, is nu direct zichtbaar. Met 1000, 10.000 of zelfs 500.000 nummers - deze muziekmanager laat u nooit wachten!

#
 
De nieuwe muziekmanager laat je al je muziek zien vanaf een willekeurig aantal opslagapparaten samen, altijd in volgorde - alle bestanden op je pc, vanaf je telefoon of cloud-opslag, of vanaf je streamingdiensten.
#
 

Met een ongekende flexibiliteit kunt u kiezen hoe u uw schatten wilt organiseren. Definieer bijna willekeurige regels voor mappen en bestandsnamen, en Audials zal uw muziekcollectie extreem snel weer opbouwen voor u, en natuurlijk ervoor zorgen dat nieuwe bestanden die Audials voor u zal laden ook deze regels zullen volgen.

MEERDERE MUZIEKCOLLECTIES ORGANISEREN

Met Audials 2021 worden al uw muziektracks weergegeven om te genieten en worden afspeellijsten weergegeven, ongeacht waar ze zijn opgeslagen. Een nieuwe modus verdeelt ze op basis van de opslaglocatie: zo kunt u door uw verschillende muziekcollecties bladeren en nummers van de ene naar de andere kopiëren. Elk aantal collecties kan tegelijkertijd worden weergegeven en kan op elk gewenst moment worden getoond/verborgen.

RADIO & PODCASTS - ALLES IN ÉÉN OOGOPSLAG

De tegels van de radiostations en podcasts laten nu veel duidelijker zien wat er op dit moment speelt. Alle belangrijke gedetailleerde informatie wordt nog steeds weergegeven. Dit geldt ook voor de Radio App. 

RADIO, PODCASTS, TV DUIDELIJKER

Audials 2021 bevat waarschijnlijk de grootste geïntegreerde directory van honderdduizenden radiostations, podcasts en televisie-uitzendingen. De presentatie is ook opnieuw ontworpen om deze media op een duidelijke en beknopte manier te presenteren. De bijbehorende Audials Radio App bevat ook het herontwerp van de gebruikersinterface. 

 

Video & TV

SNELLE OPNAME

(Netflix, Amazonevideo, Disney+)
 
Nu kunt u de films en series van de populaire streaming-diensten in een razend tempo krijgen. De clou: Audials laat de webbrowser twee keer zo snel video's afspelen en neemt zonder kwaliteitsverlies op! Dit is vooral handig bij het plannen van opnames: sla alle video's die u wilt afspelen automatisch op, maar dan twee keer zo snel op uw harde schijf. 

OPTIMAL PICTURE RATE tot 60 fps

Vanaf nu krijgt u een verbeterde videokwaliteit door automatisch op te slaan met de optimale beeldsnelheid! De beeldsnelheid van de opnamebron wordt automatisch gedetecteerd, zodat geen enkel frame verloren gaat. Zo kunt u onvergelijkbare video-opnamen maken zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Nu nieuw: Audials ondersteunt ook 60fps video-opname!

#

Betere GPU ondersteuning

Het gebruik van grafische kaart-ondersteunde codering is geoptimaliseerd en werkt nu automatisch. Dit vermindert de prestatie-eisen en maakt verstoringen in de video-opnamen nog minder waarschijnlijk. Alle videoprofielen laten direct zien of er GPU-ondersteuning beschikbaar is, zodat u er eenvoudig gebruik van kunt maken in alle uitvoerformaten.

 

#

GEEF VIDEO'S AUTOMATISCH EEN NAAM

 Informatie over uw opnamen zoals naam van de film/reeks, acteur, jaar van uitgave, genre, regisseur, korte beschrijving, DVD-cover, etc. wordt nu automatisch opgeslagen voor al uw opnamen. Handmatige aanpassingen zijn altijd mogelijk maar niet meer nodig op .

Uw nieuwe VIDEO LIBRARY

De films & series in uw eigen videobibliotheek worden nu weergegeven als overzichtelijke nieuwe tegels. De videocollectie is door middel van automatische tagging netjes gerangschikt naar genre en serie, zonder dat je iets hoeft te doen.

SUPER EENVOUDIGE OPSLAG

Alle YouTube-video's kunnen nu in Audials worden gesleept en opgenomen. U kunt de kwaliteit voor  selecteren om op te slaan in bijvoorbeeld Full-HD of zelfs 4K. Dit maakt het laden van uw clips op uw harde schijf sneller en gemakkelijker.

LIVE VIDEO-OPNAME

Audials 2021 ondersteunt nu de opname van live video streams zoals aangeboden door Twitch, YouTube live, Facebook live en andere diensten. U kunt op elk moment kiezen welke delen van de livestream u wilt opnemen. Daarnaast is er een timer (om een opname te plannen voor later) en de autostop-functie (om slechts tot een bepaalde duur op te nemen). De opname gebeurt in de geoptimaliseerde kwaliteit die bekend is van streaming video-opname.

TV GEÏMPREGNEERD

Talrijke verbeteringen maken de ervaring van bekende tv-zenders zoals Das Erste, ZDF, RTL, Pro 7 en andere nog leuker. Er is meer inhoud van tv-zenders en mediabibliotheken. U zult ook sneller de gewenste inhoud vinden dankzij de verbeterde weergave. Opnames worden in hogere kwaliteit gemaakt en duidelijker gesorteerd op het genre van de video in de Entertainment sectie. 

 

BONUS

Bewaar audioboeken
Haal ze van Audible, Spotify en Deezer op maximaal 30x snelheid.

Beheer uw muziek
Bestandsbeheer, tag-editor voor het organiseren van media op de PC, in de cloud en op mobiele apparaten

Vulmuziek op apparaten
Beheer cloud-opslag en brandstof smartphones draadloos.

Beheer duplicaten
Zoek, bewerk of verwijder duplicaten in de muziekcollectie.

CD/DVD verbranden
Maak reservekopieën van audio- en MP3-cd's en dvd's.

Audio-omzetting
Converteer liedjes naar alle formaten om ze af te spelen op andere apparaten.

 

APPS

Alleen met Audials One krijg je veel app-functies die niet gratis in de gratis apps zijn opgenomen.

Android

Geniet van radio's van over de hele wereld, plus favorieten als stijl.

Neem zoveel radiostations op als je wilt.

Neem specifieke muziekverzoeken op.

Luister naar podcasts. Alles gesynchroniseerd met uw PC.

Draadloze overdracht van muziek van uw PC.

Apple iOS

Geniet van alle radiostations in de wereld, favorieten als stijl.

Neem zoveel radiostations op als je wilt.

Systeemeisen

 

Platform PC
Besturingssysteem Vensters 8/10
CPU 1.0 GHz Pentium of 100% compatibele processor
Geheugenvereisten van 2 GB RAM
Harde schijf vanaf 150 MB vrij
Toevoeging Internetverbinding fu¨r Activering en updates
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials One 2021"
4 nov. 2020

Great!!

Fast, uncomplicated, gladly again.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken