Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Audials One 2020, Download

€ 15,20 * € 40,66 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820633
 • RS-12111-LIC
 • Levenslang
 • EN | DE | ES | FR | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Audials One 2020   Als u in zeer korte tijd toegang wilt krijgen tot miljoenen nummers...meer

Productinformatie "Audials One 2020, Download"

Audials One 2020

 

Als u in zeer korte tijd toegang wilt krijgen tot miljoenen nummers en muziektracks, kunt u met een paar klikken zeker zijn van een goede applicatie. Met Audials One 2020 heeft iedere gebruiker een onbeperkt pakket om te profiteren van een functionele toepassing. Dit maakt de applicatie een goede keuze om een duidelijke selectie van de gewenste componenten te garanderen en om op elk moment toegang te hebben tot een vergaande oplossing.

 

Altijd de nieuwste muziek op elk apparaat

Een van de grootste voordelen is de constante actualisering van de bestaande inhoud. Zo hebben gebruikers toegang tot een steeds groter wordende bibliotheek met inhoud om op de lange termijn voor uitgebreid amusement te zorgen. In tegenstelling tot de maandelijkse aanbiedingen biedt Audials One 2020 een overtuigende structuur en een veel breder aanbod voor elke muzikale smaak.

 

Een goed voorbeeld van het continu updaten is het automatisch aanleveren van muziekkaarten, wat zorgt voor leuke ideeën voor je eigen muziekproductie. Gebruikers kunnen een uitgebreide collectie van de meest uiteenlopende muziekstukken en details verwachten, die vervolgens snel en zonder veel moeite kunnen worden gedownload. Dit maakt het mogelijk om aan de hand van de stukken zelfstandig op te nemen en gebruik te maken van de beschikbare impulsen.

 

De belangrijkste voordelen van het programma

 • Inspiratie voor eigen muziekstukken
 • Uitgebreide database van muziekstukken
 • Moderne recorderfunctie voor muziek en film
 • Ongecompliceerde opname van de inhoud
 • Eenvoudige conversie naar verschillende formaten
 • Diverse muziek- en filmmediabibliotheek

 

De perfecte recorder voor muziek en films

Als u Audials One 2020 zelf wilt kopen, biedt het programma een goede structuur voor uw eigen opnameontwerp. Op deze manier kunnen verschillende opnameschema's worden ontworpen om een duidelijke en goed functionerende versleuteling te bieden. Op basis hiervan biedt Audials One 2020 de mogelijkheid om verschillende soorten streams op te nemen en eenvoudig op te nemen.

 

 

 

In verband met de geïntegreerde converter kunnen veel andere problemen worden opgelost, bijvoorbeeld als het gaat om de productie van verschillende bestandsformaten. Op deze manier wordt maximale kwaliteit geboden voor uw eigen conversie zonder dat u lang hoeft te wachten op de conversie van muziek, audioboeken of films.

 

Koop nu Audials 2020 en profiteer van een onbeperkte variëteit

Het kopen van Audials One is daarom een goede keuze voor het uitbreiden van uw eigen muziekcollectie. Het is dus niet moeilijk om de muzieklijst en uw video-afspeellijst in een eenvoudige en overzichtelijke volgorde te houden. Tegelijkertijd biedt de nieuwe versie van Audials One 2020 een aanzienlijke verbetering van de bestaande muziekprocessen, zodat niets een effectieve inspiratie in de weg staat. Wie Audials wil kopen, kan op basis hiervan kiezen uit tal van functies voor het gericht opnemen van de gewenste muziek en films.

 

Neem muziekstreaming & audioboeken perfect op via streaming!

Audials kunnen de muziek van Spotify afspelen en opnemen zonder kwaliteitsverlies! Zonder commercials en met een perfect gecontroleerd volume neemt Audials One automatisch muziekstreaming op en slaat de opgenomen muziek op in topkwaliteit en met alle ID3-tags op uw harde schijf, direct in de cloud of op uw smartphone in de belangrijkste audiobestandsformaten.

 

 

UNIVERSAL CONVERTER - Lost alle problemen op met bestandsformaten van muziek, audioboeken, video's en films.

Audials One is uw universele converter voor alle bestandsformaten

Audials is een universele converter voor alle audio- en videobestandsformaten voor PC, smartphone, tablet, netbook, notebook, ultrabook, gameconsole en andere apparaten. Muziek, audioboeken, video's en films worden snel en in de hoogste kwaliteit geconverteerd naar eender welk bestandsformaat.

Zet audioboeken die enkele uren duren in een paar minuten om!

Met Audials One kunt u audioboeken met en zonder hoofdstukken omzetten naar MP3-bestanden voor alle apparaten. Audials One geeft hiervoor audioboekbibliotheken, zoals Apple iTunes, een virtuele cd-rom drive. Audials verbrandt het audioboek dan virtueel tot MP3-bestanden in de hoogste kwaliteit.

Archiveren van DVD-films en afspelen op apparaten zonder DVD-station

De levensduur van gekochte film-dvd's is vaak beperkt, zelfs als ze zorgvuldig worden gebruikt en goed worden bewaard. Met de DVD-kopieermachine van Audials One kunt u zich beschermen tegen verlies! Onbeschermde dvd's worden in een handomdraai gekopieerd. Met de wettelijke cv-functie van Audials kunnen ook beschermde dvd's worden gekopieerd.

 

 

MEDIATHEK - Beheer entertainment op PC, smartphone, tablet en cloud

Audials One verbetert uw muziekcollectie

Audials vult uw mediacollectie automatisch aan met ID3-tags, coverafbeeldingen en teksten als onderdeel van het opnameproces. Maar ook geïmporteerde muziekstukken kunnen door Audials automatisch worden aangepast aan de standaard van uw muziekcollectie door het aanvullen van ontbrekende tags. Dit kan worden bereikt met een klein aantal te importeren muziekstukken en met een enorme muziekverzameling die een harde schijf vult.

U wilt duizenden muziekbestanden opnieuw sorteren? Geen probleem voor Audials!

Audials biedt een zeer handige manier om grote muziekcollecties op te bouwen volgens individuele criteria. Verzamelde wijzigingen voor alle muziektracks van een album, artiest of genre kunnen met een rechtermuisklik in een handomdraai worden aangebracht. U kunt Audials uw muziekcollectie laten herschikken volgens 22 voorgedefinieerde en zelfs uw eigen regels. Audials doet het werk voor u met 10, 100, 1.000 of zelfs meer bestanden!

Muziekuniversum om door uw muziekcollectie te zwerven

Het Audials-muziekuniversum toont u gelijkaardige artiesten en bands voor elke muzikant met een foto. Zo kunt u eenvoudig en gemakkelijk door uw muziekcollectie bladeren op zoek naar vergelijkbare muziek. De gelijkenissen in muziekstijlen tussen de kunstenaars worden weergegeven door onderlinge verhoudingen van verschillende diktes. Je kunt de representatie van het muzikale universum bepalen door een sterke gelijkenis, een evenwichtige mix of vertrouwdheid. Audials helpt u dus de beste artiesten te vinden die passen bij een stemming bij het samenstellen van een afspeellijst.

Uw videobibliotheek - goed georganiseerd!

In plaats van alleen maar titel of label te gebruiken, kunt u uw videocollectie doorbladeren met miniaturen en de gewenste inhoud selecteren en afspelen. Met drie modi kunt u de weergave individueel definiëren volgens uw behoeften als een meerkolommentabel, lijst of alleen met miniaturen.

Bijtanken van mobiele apparaten en cloud-opslag

Audials tankt uw smartphone of tablet direct via een USB-kabel op de PC of via het internet vanuit de cloud. Met een links/rechts-weergave toont Audials u de muziekcollectie van uw PC en de doelmap van uw aangesloten apparaat. De belangrijkste wolken zijn voorgeconfigureerd en kunnen ook als een apparaat worden bijgetankt.

Audials maakt van uw PC een persoonlijke mediawolk

Deel uw muziek, video's en films op al uw computers en onderweg met de Android-smartphone. Laat uw PC gewoon draaien en met Audials Anywhere kunt u uw media overal en altijd met elk apparaat benaderen, doorbladeren, afspelen en downloaden.

Audials maakt van uw PC een jukebox

Met de Playlist Generator kunt u eenvoudig automatisch afspeellijsten maken. Voer gewoon het genre of de artiest in en Audials maakt een nieuwe afspeellijst met bijpassende muziek. Natuurlijk kunt u ook handmatig nummers uit uw muziekcollectie toevoegen aan een afspeellijst met behulp van slepen en neerzetten.

Geniet van uw media met Audials One

U kunt direct in Audials genieten van radio's, muziek, video's, podcasts en films met de geïntegreerde speler, losgekoppeld in een apart hoofdvenster of in volbeeldmodus.

 

BONUSCAMPAGNES

Audials Home - het dashboard!

Audials Home verwelkomt u elke week met Audials entertainmentdiensten en andere nuttige functies. Als onderdeel van het dashboard en als centraal onderdeel van Audials beschikt de nieuwe Audials nu over een centrale zoekfunctie voor het vinden: Muzikanten, liedjes uit uw muziekcollectie of zelfs van YouTube, radio's, podcasts & muziektelevisie, films, series en video's uit uw videobibliotheek.

Audials Muziekzoom is een compleet nieuwe manier om muziek te ontdekken

De nieuwe kunstmatige intelligentie van Audials Music Zoom heeft bijna alle muzikanten van alle tijden op een bijna oneindige sterrenkaart geplaatst volgens de muziekgenres. Zoom in met 3D-gevoel en verken het muziekuniversum! Zo kun je de complete muziektracks voor een geselecteerde muzikant direct afspelen met één klik en nog beter in vergelijking met freeware: RECORDING!

Duizenden podcasts voor veelzijdig entertainment

Audials levert verder gratis entertainment met de geïntegreerde podcatcher. Met de self-updating podcast database heeft u de mogelijkheid om u te abonneren op, te downloaden en te genieten van 350.000 podcasts als audio of video uitzendingen van de beste podcasters ter wereld, gratis!

Veel muziektelevisiezenders via videostreaming

Laat de Audials Player als een vrijstaand venster lopen terwijl u andere programma's gebruikt. Audials vermaakt u de klok rond in zijn eigen speler - zelfs met de beste muziektelevisiekanalen.

Televisie- en mediabibliotheken

Exclusief voor onze Duitstalige gebruikers is alle inhoud van de mediabibliotheken en de live streams van alle grote tv-zenders met hun speelfilms, tv-series, documentaires en sportevenementen beschikbaar in Audials. Audials presenteert u alle uitzendingen van de televisiezenders overzichtelijk gerangschikt per kanaal, categorie of datum. Met de zoekfunctie kunt u snel uw favoriete programma of alle programma's over een bepaald onderwerp op trefwoord vinden. Met Audials kunt u de programma's opnemen en opslaan in elk gewenst bestandsformaat.

Wat is NIEUW & BETER?

NIEUW!Muziek & Radio

 • Importeren, verkennen, exporteren van afspeellijsten van YouTube & Spotify

 • Krijg de beste geluidskwaliteit (bijv. "Master" van Tidal in 96kHz/24bit) zonder verlies.

 • Geniet van grafieken van alle websites direct via link in Audials

NIEUW!Video & TV

 • Stroomopnames in ongeëvenaarde kwaliteit door ondersteuning van moderne grafische kaarten

 • Ondertitels kunnen desgewenst ook worden opgenomen

 • Opname van bepaalde streamingdiensten is alleen mogelijk met Audials in Full HD (1080p)

NIEUW!Apps & meer

 • Krijg de kracht van de Audials App exclusief!

 • Aanpassing van de gebruikersinterface en optimale plaatsing van functies in Audials One

 
 
 

Interessante feiten over het programma

 

 • Wat kan Audials One 2020 precies?

Audials One 2020 biedt een veelzijdige toepassing voor het optimaliseren van uw eigen functies. Door het gebruik van het programma is het mogelijk om alle denkbare inhoud op te nemen en vervolgens te zorgen voor een geordende weergave.

 

 • Wie is de doelgroep van het programma?

Audials One 2020 is een goede keuze voor zowel muziekproducenten als privé-vrienden van goed amusement. Door de vele voordelen en functies is het niet moeilijk om de afzonderlijke muziekstukken, films en pagina's bij te houden en nieuwe impulsen te verzamelen.

 

 • Welke gebieden vallen onder de aanvraag?

Iedereen die Audials One wil kopen ontvangt professionele software voor het gebruik van muziek, films, uitzendingen, radiostations en vele andere formaten. Dit maakt het merkbaar makkelijker om de gewenste afspeellijst samen te stellen en elk bestand te converteren.

 

 • Wat maakt Audials One 2020 zo goed?

Door het gebruik van het programma is het niet moeilijk om een veilig gebruik van de vele stukken te garanderen. Op deze manier kan de streaming op een volledig nieuw niveau worden gebracht zonder dat de vele toepassingsmoeilijkheden zich voordoen.

 

 • Wat biedt de beschikbare licentie aan?

De huidige versie van Audials One 2020 biedt een volwaardige en uiterst moderne structuur. De bijbehorende licentie is permanent geldig en kan het hele Jaardoor continu worden verlengd.

 
 
Systeemeisen
Versie 2020
Grootte 1,45 maand
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10
 • Intel™ Pentium™ Processor of gelijkwaardig

 • 1 GHz CPU

 • 512 MB RAM

 • 400 MB vrije ruimte op de harde schijf

 • DSL-internettoegang

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials One 2020, Download"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Eine e-Mail hat innerhalb von 10 min meine Problem gelöst.
Gerne wieder mal!!!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken