Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Ashampoo UnInstaller 12 Ashampoo UnInstaller 12
Verwijder ongewenste programma's volledig met Ashampoo UnInstaller 12 Als je je zorgen maakt over ongewenste programma's op je computer die geheugen in beslag nemen, bronnen verbruiken en zelfs veiligheidsrisico's kunnen opleveren,...
€ 15,20 *
Automatisch geen kans op ongewenste programma's Verwijder software tot de laatste byte voor...meer

Productinformatie "Ashampoo UnInstaller 11"

Automatisch geen kans op ongewenste programma's

Verwijder software tot de laatste byte voor een slank en schoon WindowsUnInstaller heeft niet alleen gebruikers, maar ook fans! Daarom hielden we tijdens de ontwikkeling drie enquêtes om meer te weten te komen over wat jullie willen - en kregen duizenden antwoorden! Dit hielp ons bij de ontwikkeling van functies als Quick Uninstall (verwijdert met 1 klik), handmatig bewerken van logs, verbeterd cookiebeheer en betere tooltips. De gemeenschap inspireerde ons ook om een breedbeeld modus voor lage-resolutie schermen toe te voegen, de mogelijkheid om handmatig een grondige schoonmaakbeurt te starten, en verbeterde register analyse. Al deze functies zijn geïnspireerd door feedback van gebruikers! We zijn je erg dankbaar voor je hulp en hopen dat je zult genieten van de beste Ashampoo® UnInstaller ooit!

De intelligentste installatiemonitor ter wereld!

De installatiewacht van de vorige versies was goed, maar Ashampoo® UnInstaller 11 zet ze in de schaduw! Onze nieuwste installatiebewaker detecteert verschillende installatietypes en gebruikt type-specifieke optimalisatie om zelfs de kleinste veranderingen aan je systeem op te sporen. In de meeste gevallen wordt het loggen ook automatisch gestart en gestopt, dus je hoeft geen vinger uit te steken! Bovendien kan het programma nu nieuwe installaties van updates onderscheiden om foutieve logging te voorkomen! Zo kan UnInstaller nog beter in de gaten houden wat er op je PC gebeurt!

Bekijk de geïnstalleerde programma's overzichtelijk per categorie

Naarmate je systeem ouder wordt, stapelen de programma's zich op en wordt het steeds moeilijker om software bij te houden. UnInstaller 11 heeft een handige categorieweergave die alle geïnstalleerde programma's per categorie opsomt. Het programma herkent automatisch je geïnstalleerde software toepassingen en sorteert ze in de juiste categorieën. Je kunt zelfs handmatig (gloednieuwe) onbekende toepassingen categoriseren. En omdat de categorieweergave zo handig is, kun je die ook instellen als de startpagina voor je UnInstaller!

We hoorden je

De UnInstaller gemeenschap had veel wensen en nuttige suggesties - en we geven er graag gehoor aan! Wil je de deïnstallatie direct vanuit de programmalijst starten? Geen probleem! Wil je handmatig een grondige zoektocht op gang brengen naar achtergebleven bestanden na het verwijderen? Zeker! Je kunt logbestanden nu ook handmatig bewerken, bv. om items uit te sluiten van verwijdering. Eindelijk is er een snellere manier om je veilige cookies te beheren! We hebben ook tooltips toegevoegd met nuttige informatie over de installatiemappen en de weergave geoptimaliseerd voor lage-resolutie beeldschermen.

Natuurlijk ook voor Windows 11!

Een fris opgestelde en schone installatie garandeert optimale prestaties. Daarom raden we je aan UnInstaller te gebruiken voor de installatie van elke nieuwe toepassing. UnInstaller 11 is volledig compatibel met Windows 11 en garandeert een schone deïnstallatie van programma's zonder resten. Laat software-installaties je frisse, nieuwe Windows systeem niet verstoppen! Laat UnInstaller je installaties loggen en wees er zeker van dat je alles met één klik volledig kunt verwijderen. Het programma heeft ook een interface die geoptimaliseerd is voor het nieuwe Windows 11 ontwerp en drie klassieke donkere versies.

Opstarten van het systeem in vol zicht

Wat gebeurt er in je PC als je de aan/uit knop indrukt? Welke programma's en taken worden geladen - en is er een manier om het te versnellen? Boot Center laat je zien wat er op je PC gebeurt tijdens het opstartproces. Onderzoek lopende processen en autorun entries en deactiveer overbodige programma's, ook de door het systeem opgegeven toepassingen! De handige taakweergave geeft een overzicht van alle Windows taken, zelfs van verweesde items die bij de-installaties zijn achtergebleven. Maak komaf met het overbodige en versnel de opstarttijd van je Windows PC!

Controleer Windows taken en ruim rommel op

Windows taakplanning heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! In plaats van door saaie systeemmenu's te navigeren, kies je voor de makkelijke weg en spoor je overbodige of verweesde taken in stijl op. Gebruik het filter voor een beter overzicht en deactiveer of verwijder overbodige taken. Weet je niet zeker wat je moet wissen? De geïntegreerde online zoekfunctie helpt je beslissen!

Eenvoudig verbeterd

UnInstaller 11 is responsief, grondig en snel. Het programma past zich aan je schermresolutie aan en schakelt automatisch over op breedbeeld als dat nodig is. De grondige schoonmaak profiteert nu van verbeterde registerscans die elke byte detecteren - zelfs als de oorspronkelijke setup scripts corrupt zijn! Je zult ook een aanzienlijke snelheidsverhoging merken in veel modules omdat we onder de motorkap uitgebreide optimalisaties hebben doorgevoerd. Gekoppeld aan nieuwe en efficiëntere reinigers is dit de beste Ashampoo® UnInstaller tot nu toe!

Perfecte verwijderingen door heuristiek en expertise

Verschillende opstellingen gedragen zich verschillend op je Windows computer. Daarom herkent UnInstaller 11 het type setup en vertrouwt op een uitgebreide database om hun gedrag op te sporen en te voorspellen - vergelijkbaar met de heuristische engines in antivirus programma's. Geen enkele andere uninstaller kan dit! Het resultaat is gedetailleerdere installatie logs en de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen nieuwe installaties en alleen updates. Deze eigenschap stelt UnInstaller ook in staat om betrouwbaar het begin en het begin van installaties te detecteren en naar restjes te zoeken. Profiteer van de modernste technologie en ontdoe je systeem van zelfs de meest exotische programma's met Ashampoo® UnInstaller 11!

Detailverbeteringen met groot effect

Ashampoo® Uninstaller 10 was een groot succes, wat ons ertoe aanzette in versie 11 nog verder te gaan! Het nieuwe verwijderalgoritme werkt merkbaar grondiger en detecteert meer rommel! We streven naar perfecte software verwijdering, waarbij geen enkele byte achterblijft. Daarom zijn ook de installatiebewaking en database-gestuurde softwareverwijdering verbeterd. We hebben ook nauw samengewerkt met onze ondersteuningsmedewerkers om rekening te houden met jullie feedback en deze UnInstaller de meest robuuste en stabiele tot nu toe te maken! En natuurlijk zijn populaire reinigingsmodules zoals de Internet Cleaner volledig bijgewerkt!

Geen genade voor ongewenste programma's

De Ashampoo® UnInstaller 11 bevrijdt je PC van niet meer benodigde of inferieure programma's - maar ook van al die vervelende programma's die stiekem op je PC zijn geslopen! Vooral download portalen houden ervan hun software te bundelen met "add-ons" die grenzen aan spionage of malware. Deze potentieel ongewenste programma's (PUPs), vaak vermomd als werkbalken of kleine helpers, hebben geen geluk met Ashampoo® UnInstaller 11. We houden er niet van en we zijn er zeker van dat jij dat ook niet doet! De UnInstaller detecteert zelfs geneste installers en verwijdert ze stilletjes van je systeem!

Verwijder programma's zonder resten achter te laten

Windows vertrouwt volledig op de verwijderingsroutines die door de programma's zelf worden verschaft - en dat is gewoon niet genoeg! Of het nu door onachtzaamheid is of met opzet, programma's verwijderen via de standaardinstellingen laat je PC vaak achter met ongeldige registervermeldingen en verweesde bestanden. Deze rommel verspilt niet alleen schijfruimte, maar vergroot ook je register en vermindert de prestaties van je systeem. UnInstaller gebruikt gesofisticeerde scan- en reinigingsmethoden die veel verder gaan dan de mogelijkheden van Windows om rommel op te sporen en te verwijderen. Daarom kunnen we met een gerust geweten zeggen dat Ashampoo® UnInstaller 11 software tot op de byte nauwkeurig verwijdert!

Verwijder software als een pro

Zelfs als je voor het eerst met Ashampoo® UnInstaller 11 werkt, zul je je meteen thuis voelen. De intelligent ontworpen gebruikersinterface zorgt ervoor dat alle belangrijke functies steeds slechts een klik verwijderd zijn. Met de UnInstaller zijn zelfs ingewikkelde technische processen zelfverklarend. Verwijder software volledig en zonder resten, bewaak nieuwe installaties volautomatisch, krijg nieuwe inzichten in de innerlijke werking van je PC en zeg vaarwel tegen rommel - zonder inspanning, zonder leercurve. Dit is de UnInstaller voor iedereen!

Verwijder software met dieptereinigingstechnologie

Ashampoo® UnInstaller 11 heeft een naadloze installatietracking die volledige verwijdering garandeert. Dit geldt ook voor programma's die je normaal niet ziet. Maar zelfs onbewaakte installaties worden volledig verwijderd dankzij intelligente algoritmes en onze Deep Clean technologie. Dit zorgt ervoor dat verweesde bestanden en ingangen die anders op je harde schijf zouden blijven staan, volledig verwijderd worden!

Snapshots in vergelijking - Waarom is het belangrijk?

Zie Ashampoo® UnInstaller 11 als een logistiek expert voor je PC. Elke momentopname maakt een inventaris van je systeem. Deze lijst bevat alle bestanden en Windows register instellingen. Zodra je systeem veranderd is (b.v. door installaties), kun je een tweede lijst maken en de twee vergelijken om alle veranderingen in je systeem zichtbaar te maken. Dit omvat elk nieuw of verwijderd bestand en ook alle veranderingen in het register. UnInstaller 11 heeft een gloednieuwe Snapshot Wizard die het maken en vergelijken van snapshots ongelooflijk eenvoudig maakt! Dit is gesofisticeerde technologie die supertoegankelijk is gemaakt!

Probeer nieuwe software uit zonder je zorgen te maken

De nieuwe Ashampoo® UnInstaller 11 zit boordevol nieuwe functies! Ervaar een nieuwe bewaker die bijna elke installatie volledig detecteert, zodat je niet meer handmatig hoeft in te grijpen! Geniet van volledige compatibiliteit met Windows 11, het nieuwe Boot Center om het opstarten van het systeem te analyseren en een slimme categorieweergave met al je programma's! Zoek prestatiebelemmeringen of verwijder overbodige taken en bespaar kliks met slimme functies. Krijg meer informatie met gedetailleerde tooltips en profiteer van talrijke veranderingen die op verzoek van de klant zijn aangebracht! En last but not least: Verwijder programma's met onovertroffen gebruiksgemak en zo grondig als nooit tevoren!
Installeren en verwijderen
 

Maak de installatie ongedaan en installeer  
Sterk verbeterde, automatische detectie van installaties
NIEUW
Slimme installatiebewaking detecteert setup types voor efficiënter de-installeren
NIEUW
Heuristische benadering om automatisch installaties te detecteren
NIEUW
Perfect voor een schone Windows 11 vanaf het begin (natuurlijk ook voor Win 10, 8 en 7!)
NIEUW
Detecteert automatisch begin en einde van installs en uninstalls
NIEUW
Verbeterde beveiliging en stabiliteit door geavanceerde controle-algoritmen
NIEUW
Volledige de-installatie met slechts één klik (Quick Uninstall)
NIEUW
Ideale bijpassende Windows 11 skin om uit te kiezen
NIEUW
Automatische breedbeeldmodus voor lage beeldschermresoluties
NIEUW
Verbeterde dieptereiniging door geoptimaliseerde registeranalyse
NIEUW
Voor professionals: Bewerk zelf installatie logs
NIEUW
Preciezer onderscheid tussen nieuwe installaties en updates
NIEUW
Deïnstalleert ook als de eigenlijke verwijderingsroutines vernietigd zijn
NIEUW
Toon effecten van afzonderlijke programma's op het systeem
Maak vergrendelde bestanden beschikbaar en verwijder ze met Unlocker
Verbeterd, uiterst stabiel programmastuurprogramma
Dieptereiniging met nog meer gevonden bestanden
Nieuw, bijzonder grondig verwijderingsalgoritme
Database met verwijderingsprofielen van bijzonder hardnekkige programma's
Verwijder heel eenvoudig via slepen en neerzetten
Opvolging en verwijdering van programma resten na herstarten van de PC
Maak optioneel herstelpunten voor het verwijderen
Aanvullende informatie en statistieken over het gebruik van het programma
Verwijder perfect met software profielen, zelfs zonder logboek
Automatisch zoeken naar resten, zelfs bij standaard de-installatie
Gedetailleerd installatie logboek door vergelijking van twee snapshots
Diepe reiniging voor achtergebleven installatieresidu's
Veilige versnippering van gevoelige gegevens van de-installaties
Geschiedenis van verwijderde programma's
Microsoft-gecertificeerd programmastuurprogramma
Verbeterde Deep Clean Technologie
Maak een lijst van Windows apps en verwijder ze
Browser extensies opsporen en verwijderen
Sneller browsen met beschermde privacy
Ondersteunt ExFAT partities voor flash geheugen
Ongedaan maken van de installatie, zelfs van geneste setups
Verwijderen van web-gebaseerde installaties
Alle veranderingen aan het systeem kunnen via snapshots getraceerd worden
Verwijder meerdere programma's tegelijk in één keer
Evaluatie van geïnstalleerde software door de UnInstaller gemeenschap
Intelligente de-installatie door combinatie van de-installatieroutines
Infobalk - blijf op de hoogte tijdens een installatie
Verbeterd programmabeheer voor een beter overzicht van geïnstalleerde programma's
Onderhouden van het systeem  
Boot Centre met analyse van autostart en systeem opstarttaken
NIEUW
Exacte weergave van de opstarttijd van afzonderlijke programma's en systeem-apps
NIEUW
Weergave van opstartvertraging, totaal en actieve autostart vermeldingen
NIEUW
Overzicht van alle Windows taken, inclusief verweesde (overbodige) vermeldingen
NIEUW
Nieuwe structuur van de populaire categorie Gereedschap
Registry Optimizer - optimaliseren, opschonen en repareren
Undeleter - Verwijderde bestanden redden
Service Manager - Beheer diensten en deactiveer overbodige diensten
Schoon systeem  
Schonere modules bij de tijd
VERBETERD
Internet Cleaner - Verwijder alle internetsporen op je computer
File Wiper & Disk Scrubber - Veilig bestanden wissen en reeds verwijderde bestanden onherroepelijk verwijderen
Volledige ondersteuning voor Opera
Bestanden permanent wissen
Drive Cleaner - automatisch opslagruimte vrijmaken
Gebruikersbegeleiding  
Weergave van alle geïnstalleerde programma's in categorieën voor maximaal overzicht
NIEUW
Praktische tips en aanwijzingen (tooltips) op centrale punten in het programma
NIEUW
Nieuwe snapshot wizard voor het eenvoudig aanmaken en vergelijken van systeem statussen
Info link naar de homepage van de fabrikanten van geïnstalleerde programma's
Meer informatie over programma-installaties
Multifunctioneel lade menu
One-touch interface - één klik om te functioneren
Online zoeken naar toepassingen voor snel onderzoek
Beoordeling van apps naar kwaliteit en nut

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem
Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Vereisten:
Elk apparaat dat de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Andere

 • Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen herhaaldelijk gecontroleerd.
 • Volledige beheerdersrechten zijn nodig om het programma te gebruiken.

 

Talen

 • Duits Duits
 • Engels Engels
 • Nederlands Nederlands
 • Français Français
 • Magyar Magyar
 • P P
 • Polski Polski
 • Italiano Italiano
 • Norsk Norsk
 • Português Português
 • Español Español
 • Svenska Svenska
 • Türkçe Türkçe
 • Slovenščina Slovenščina
 • čeština čeština
 • Brits Engels Brits Engels
 • български език български език
 • Српски Српски
 • Português (Br) Português (Br)
 • 漢語 漢語
 • Ελληνικά Ελληνικά
 • Română Română
 • Català Català
 • Suomi Suomi
 • Српски Српски
 • Norsk Nynorsk Norsk Nynorsk
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo UnInstaller 11"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken