Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Ashampoo UnInstaller 12

€ 20,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822445
 • 4260518146621
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Verwijder ongewenste programma's volledig met Ashampoo UnInstaller 12 Als je je zorgen maakt...meer

Productinformatie "Ashampoo UnInstaller 12"

Verwijder ongewenste programma's volledig met Ashampoo UnInstaller 12

Als je je zorgen maakt over ongewenste programma's op je computer die geheugen in beslag nemen, bronnen verbruiken en zelfs veiligheidsrisico's kunnen opleveren, dan is Ashampoo UnInstaller 12 het perfecte hulpmiddel voor jou. Met deze software kun je niet alleen gemakkelijk programma's verwijderen, maar ook zorgen dat ze volledig verwijderd worden. Het programma controleert elke installatie, zodat er niets op je computer achterblijft. Zelfs programma's zonder logboek worden volledig verwijderd door de viervoudige deïnstallatie inclusief diepe reiniging!

UnInstaller 12 is een uitgebreide oplossing die je volledige controle geeft over wat er op je computer achterblijft en wat niet. Met één klik kun je ongewenste software, browserextensies en werkbalken verwijderen. Het nieuwe cookiebeheer is juist zo handig omdat het cookies voor alle browsers verwijdert en beschermt en hele domeinen beheert via wildcards. Hierdoor kun je je computer sneller en efficiënter gebruiken. 


Ashampoo verwijderaar 12

Innovatieve slaapstand: meer bronnen door "slaapstand" voor software
Een van de meest innovatieve functies van Ashampoo UnInstaller 12 is de slaapstand. Hiermee kun je programma's die je momenteel niet gebruikt in de slaapstand zetten. Op deze manier hoeven autostart entries, taken en services van deze programma's niet meer geladen te worden en belasten ze het systeem niet totdat je ze weer wakker maakt! Zo bespaar je bronnen en maak je geheugen vrij.

Nieuwe cleanertechnologie gemiddeld 50% sneller en efficiënter
De cleanerfuncties in UnInstaller 12 zijn uitgebreid en krachtig. Met een nieuw zoekalgoritme zijn ze nu gemiddeld 50% sneller en vinden ze nog steeds meer dan ooit! Tegelijkertijd gebruiken ze minder geheugen, kennen ze de nieuwste browsers en natuurlijk Windows 11 perfect! De Drive Cleaner heeft een intelligent zoekalgoritme en gebruikt minder geheugen. De Registry Cleaner gebruikt parallelle analyse en multicore ondersteuning. De Internet Cleaner is bliksemsnel en heeft actuele profielen van de nieuwste browsers. Dit alles zorgt voor optimale prestaties van je computer.

 

 

Ashampoo verwijderaar 12


Overzichtelijke startpagina met compactere statusberichten
UnInstaller 12
heeft ook een overzichtelijke startpagina met compactere statusberichten om je snel en gemakkelijk een overzicht te geven van de toestand van je computer. De knoppen, pictogrammen en dialogen zijn perfect afgestemd op Windows 11 om je een naadloze en aangename gebruikerservaring te geven.


Diepgaande reiniging veel effectiever met nieuwe Cleaner-technologie
De nieuwe Cleaner-technologie in UnInstaller 12 maakt diepgaande reiniging mogelijk die veel effectiever is dan andere verwijderingshulpmiddelen. De geanimeerde interface van de Cleaner module is duidelijker en gebruiksvriendelijker geworden. De geavanceerde snapshotmethode analyseert alles wat er op de pc is veranderd.

 

 

 

Systeemvereisten:

Besturingssystemen: Windows 11, Windows 10, Windows 8 of Windows 7.
Apparaten met ARM-processoren worden niet ondersteund.
Een internetverbinding is vereist om het programma te activeren. 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo UnInstaller 12"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken