Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Acronis True Image Advanced 2019, 1 Jaar, 250 GB Acronis Cloud, Download
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced, 250...
De beste computerbeveiligingsoplossing voor uw privé- en bedrijfsgegevens.  Harde schijven kunnen defect raken. Koffie kan gemorst worden. Cyberaanvallen gebeuren. Bescherm uw gegevens op betrouwbare wijze. Bescherm uw digitale...
vanaf € 40,62 *
Acronis True Image Advanced 2019, 1 jaar, 250 GB Acronis Cloud, Downloaden De nr. 1...meer

Productinformatie "Acronis True Image Advanced 2019, 1 Jaar, 250 GB Acronis Cloud, Download"

Acronis True Image Advanced 2019, 1 jaar, 250 GB Acronis Cloud, Downloaden

De nr. 1 back-upsoftware voor thuisgebruikers

Nooit meer een bestand kwijt

Alleen betrouwbaar beschikbare en functionele kopieën van je gegevens zorgen ervoor dat je echt complete systemen of individuele bestanden kunt herstellen.

 • Back-up van volledig beeld
 • Klonen van actieve schijven
 • Snel herstel / universeel herstel
 • Bescherming tegen Ransomware
 • Cloudback-up en functies
 • End-to-end versleuteling
 • Back-up en herstel van gegevens van sociale media

Overal toegang tot gegevens

Tegenwoordig vertrouwen we op gegevens die we niet meer alleen met een desktopcomputer gebruiken. Een Acronis True Image-abonnement voorziet in deze behoefte omdat je veel meer krijgt dan eenvoudige cloudopslag. Profiteer van meerdere cloudgebaseerde functies en geniet van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot elk bestand of elke map, waar je ook een internetverbinding hebt.

Omdat je licentie onbeperkt mobiele apparaten dekt, kunnen je gezinsleden ook de gegevens van hun mobiele apparaten beschermen en openen.

Een Advanced licentie omvat:

 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning

Overzicht:

Back-up
Gebruik de functies Clone of Create Image om duplicaatpartities te maken (inclusief alle gegevens) om schijven te migreren of je hele systeem te herstellen.

Opslaan
Maak back-ups via dubbele beveiliging naar een lokale schijf EN naar de cloud zodat je altijd een on-site en off-site kopie van je gegevens beschikbaar hebt

Herstellen
Vertrouw erop dat je gegevens - of het nu complete systemen of afzonderlijke bestanden zijn - snel en betrouwbaar kunnen worden hersteld omdat je back-ups absoluut identieke kopieën van de oorspronkelijke gegevens zijn

 

Nieuwe functies:

Acronis Survival Kit

Deze alles-in-één hersteltool maakt het herstellen na een systeemstoring nog eenvoudiger. Het wordt gemaakt op een externe schijf en bevat alles wat je nodig hebt om je hele systeem betrouwbaar te herstellen: Opstartmedia, systeemvolume en al je back-ups. Het maakt je herstel net zo eenvoudig als het aansluiten van een externe harde schijf.

Back-upversies opschonen

Neem nog meer controle over je lokale back-ups om je opslagruimte beter te beheren. Met het nieuwe hulpprogramma van Acronis voor het opschonen van back-ups kun je opslagruimte vrijmaken door handmatig versies van je back-up te selecteren die je niet meer nodig hebt en de bestanden die je niet meer nodig hebt te verwijderen. Bewaar wat je nog nodig hebt - verwijder wat je niet meer nodig hebt!

Actieve schijven klonen voor Mac

Wil je migreren naar een snellere Mac of een grotere harde schijf? Kloon je systeem als een exacte replica terwijl je computer actief is - je hoeft niet te stoppen of opnieuw op te starten. Sluit twee Macs aan via een USB-C kabel voor supersnelle gegevensoverdracht of sluit een externe schijf aan om een opstartbare kopie te maken. Bootcamp-installaties worden ook ondersteund.

Back-up van Parallels Desktop

Voor gebruikers van Parallels Desktop 14 biedt Acronis True Image 2019 nu native Parallels Desktop-technologie om de back-up en het herstel van Parallels virtuele machines op je Mac te stroomlijnen. Dit betekent dat virtuele machines kunnen worden hersteld en direct kunnen worden opgestart in de Parallels Desktop omgeving als een compilatie van bestanden.

Verbeterde back-up in de cloud

Onze nieuwe indeling voor het back-uppen van bestanden naar de cloud verhoogt de betrouwbaarheid en prestaties van cloudback-ups op Windows en Mac. Dit betekent dat onze al snelste cloudback-up (zoals bevestigd door onafhankelijke testers) nu nog beter is! Onze veilige offsite opslag versleutelt je gegevens zo betrouwbaar dat de bescherming van je gegevens te allen tijde gegarandeerd is.

Back-up maken wanneer aangesloten op een USB-stick

Veel gebruikers maken liever een back-up van hun gegevens op een externe USB harde schijf. Als dit ook jouw favoriete back-upbestemming is, dan hebben we het je nog gemakkelijker gemaakt met een nieuwe, op gebeurtenissen gebaseerde planningsoptie. Want de planningsoptie 'Bij USB-verbinding' betekent dat je back-up automatisch wordt gestart wanneer je je USB-schijf aansluit.

WinPE media verbeteringen

Met de nieuwe Media Builder van Acronis kun je opstartmedia maken die het herstellen van je systeem op dezelfde of andere hardware nog eenvoudiger maken. WinPE Builder kan netwerkadapters detecteren en hun netwerkinstellingen configureren, zodat je je systeem kunt herstellen via een Ethernet- of zelfs WLAN-verbinding.

Proactieve bescherming tegen ransomware

Acronis Active Protection, de eerste op kunstmatige intelligentie gebaseerde anti-ransomwaretechnologie in de back-upindustrie, heeft inmiddels meer dan 200.000 aanvallen voorkomen die gegevens op computers van klanten versleutelden. Acronis True Image 2019 breidt deze bescherming nu uit naar gegevens op netwerkshares en NAS-apparaten.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image Advanced 2019, 1 Jaar, 250 GB Acronis Cloud, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken