Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Acronis True Image Advanced 2019, 1 Jaar, 250 GB Acronis Cloud, Download
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced, 250...
De beste computerbeveiligingsoplossing voor uw privé- en bedrijfsgegevens.  Harde schijven kunnen defect raken. Koffie kan gemorst worden. Cyberaanvallen gebeuren. Bescherm uw gegevens op betrouwbare wijze. Bescherm uw digitale...
vanaf € 60,96 *
Acronis True Image Geavanceerd 2019, 1 jaar, 250 GB Acronis Cloud, download De #1...meer

Productinformatie "Acronis True Image Advanced 2019, 1 Jaar, 250 GB Acronis Cloud, Download"

Acronis True Image Geavanceerd 2019, 1 jaar, 250 GB Acronis Cloud, download

De #1 back-up software voor thuisgebruikers

Nooit meer een bestand verliezen

Alleen betrouwbaar beschikbare en functionele kopieën van uw gegevens garanderen dat u werkelijk complete systemen of individuele bestanden kunt herstellen.

 • Volledige beeldback-up
 • Klonen van actieve aandrijvingen
 • Snel herstel / Universeel herstel
 • Ransomware-bescherming
 • Cloud backup en functies
 • End-to-end-codering
 • Back-up en herstel van social media data

Toegang tot de gegevens vanaf elke plek

Vandaag de dag zijn we afhankelijk van gegevens die we al lang niet meer alleen op een desktopcomputer gebruiken. Een Acronis True Image-abonnement voldoet aan deze eis omdat u veel meer krijgt dan alleen maar cloud-opslag. Profiteer van meerdere cloud-gebaseerde functies en geniet van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot alle bestanden of mappen, waar u ook een internetverbinding hebt.

Omdat uw licentie een onbeperkt aantal mobiele apparaten dekt, kunnen uw gezinsleden hun mobiele apparaatgegevens beschermen en openen.

Een Advanced licentie omvat:

 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning

Overzicht:

Back-up
Met de "Clone" of "Create Image" functies kunt u duplicaten van partities aanmaken (inclusief alle gegevens) om schijven te migreren of uw volledige systeem te herstellen.

Bespaar
Maak dubbele beveiligingsback-ups naar een lokale schijf EN naar de cloud, zodat u altijd een on-site en off-site kopie van uw gegevens beschikbaar hebt.

Herstel
Vertrouw erop dat uw gegevens - of het nu gaat om complete systemen of afzonderlijke bestanden - snel en betrouwbaar kunnen worden hersteld, omdat uw back-ups absoluut identieke kopieën van de originele gegevens zijn.

Innovaties:

Acronis Overlevingskit

Deze alles-in-een hersteltool maakt herstel na een systeemstoring nog gemakkelijker. Het is gemaakt op een externe schijf en bevat alles wat u nodig hebt om uw hele systeem op betrouwbare wijze te herstellen: Opstartmedia, systeemvolume en al uw back-ups. Dit maakt uw herstel net zo eenvoudig als het aansluiten van een externe harde schijf.

Back-up versies opschonen

Neem nog meer controle over uw lokale back-ups om uw opslagruimte beter te beheren. Met Acronis nieuwe Backup Cleanup Tool kunt u ruimte vrijmaken door handmatig versies van uw back-up te selecteren die u niet meer nodig hebt en die bestanden te verwijderen die u niet meer nodig hebt. Bewaar wat je nog nodig hebt - verwijder wat je niet meer nodig hebt!

Klonen Actieve aandrijvingen voor Mac

Wilt u migreren naar een snellere Mac of een grotere harde schijf? Kloon uw systeem als een exacte replica terwijl uw computer draait - u hoeft uw computer niet te stoppen of opnieuw op te starten om dit te doen. Sluit twee Macs aan met een USB-C-kabel voor supersnelle gegevensoverdracht - of sluit een externe schijf aan om een opstartbare kopie te maken. Bootcamp installaties worden ook ondersteund.

Parallels Desktop Backup

Voor Parallels Desktop 14 gebruikers biedt Acronis True Image 2019 nu native Parallels Desktop technologie om back-up en herstel van Parallels virtuele machines op uw Mac te optimaliseren. Dit betekent dat de virtuele machines kunnen worden hersteld en als een verzameling bestanden direct in de Parallels Desktop omgeving kunnen worden opgestart.

Verbeterde cloudback-up

Ons nieuwe formaat voor bestandsback-ups naar de cloud verhoogt de betrouwbaarheid en prestaties van cloudback-ups op Windows en Mac. Dit betekent dat onze (door onafhankelijke testers bevestigde) reeds snelste Cloud Backup nog beter zal zijn! Onze veilige offsite opslag versleutelt uw gegevens zo betrouwbaar dat de bescherming van uw gegevens altijd gegarandeerd is.

Back-up bij het aansluiten van een USB-stick

Veel gebruikers geven er de voorkeur aan om een back-up te maken van hun gegevens op een externe USB-harde schijf. Als dit uw favoriete back-upbestemming is, hebben we het voor u nog makkelijker gemaakt om het te gebruiken met een nieuwe optie voor het plannen van evenementen. Dit komt omdat de planningsoptie 'Bij USB-aansluiting' betekent dat uw back-up automatisch start wanneer u uw USB-stick aansluit.

WinPE medium verbeteringen

Met Acronis new Media Builder kunt u bootmedia maken die het nog makkelijker maken om uw systeem te herstellen op dezelfde of andere hardware. WinPE Builder kan netwerkadapters detecteren en hun netwerkinstellingen configureren zodat u uw systeem via een ethernet- of zelfs WLAN-verbinding kunt herstellen.

Proactieve bescherming tegen ransomware

Acronis Active Protection, de eerste op kunstmatige intelligentie gebaseerde anti-ransomwaretechnologie in de back-upindustrie, heeft voorkomen dat meer dan 200.000 aanvallen gegevens op klantencomputers versleutelden. Acronis True Image 2019 breidt deze bescherming uit tot gegevens op netwerkshares en NAS-apparaten.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image Advanced 2019, 1 Jaar, 250 GB Acronis Cloud, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken