Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Acronis True Image 2021 Premium 1 jaar abonnement incl. 1 TB Cloud

Acronis True Image 2021 Premium 1 jaar abonnement incl. 1 TB Cloud

€ 86,38 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821290
 • THP3B5LOS
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Apparaat

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Acronis True Image 2021 Premium PC/MAC   Acronis True Image 2021 Premium -...meer

Productinformatie "Acronis True Image 2021 Premium 1 jaar abonnement incl. 1 TB Cloud"

Acronis True Image 2021 Premium PC/MAC

 

Acronis True Image 2021 Premium - Een 1-jarig abonnement dat alle cloudfuncties en 1TB aan storage in de Acronis Cloud omvat.

Als u een moderne en uitgebreide bescherming van uw gegevens nodig hebt, kunt u vertrouwen op Acronis True Image 2021 voor het eenvoudig maken van back-ups. Dit maakt het eenvoudig om uw gegevens, apps en systemen te beschermen en om toegang te krijgen tot de vele toepassingen op een groot aantal verschillende apparaten. Het is dus niet moeilijk om toegang te krijgen tot uw gegevens en uw activiteiten te optimaliseren, ongeacht de locatie en zonder complicaties.
Dit product biedt de volgende functies:

 • Volledige beeldback-up
 • Klonen van actieve aandrijvingen
 • Nieuw! Repliciteer back-ups direct in de cloud
 • Snel herstel / Universeel herstel
 • Ransomware en crypto-mining blockers
 • Office 365 back-up
 • Cloud backup en cloud functies
 • End-to-end-codering
 • Certificering van bestanden op basis van blokketen
 • Elektronische handtekeningen voor bestanden
 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning

 

Uitgebreide Cyberbescherming

Door het combineren van betrouwbare back-up mogelijkheden met bewezen anti-malware technologie, kan Acronis' unieke Cyber Protection oplossing al uw gegevens, applicaties en systemen efficiënt beschermen.

AANVAARDIGE

Back-up & Herstel Oplossing

Back-ups zijn een van de belangrijkste maatregelen voor een effectieve gegevensbescherming. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat alle gegevens worden bewaard, zelfs in het geval van plotselinge systeemstoringen of hacks, zonder dat dit leidt tot problemen bij het gebruik. Met Acronis True Image 2021 Premium is er een veilige en flexibele oplossing voor een flexibele en veilige gegevensoverdracht.

Op deze manier is de beveiliging van de gegevens niet langer afhankelijk van het apparaat, maar wordt deze georiënteerd op de door het programma gemaakte back-ups. Extra functies zoals het aanbieden van elektronische handtekeningen en de geïntegreerde blokketencertificering maken het merkbaar eenvoudiger om de beveiliging van de applicatie uit te breiden en uw eigen gegevens in realtime te beveiligen.


Toegang tot de gegevens vanaf elke plek

U kunt elk bestand uit uw cloudback-up ophalen vanaf elke plek en met elk apparaat. Beheer back-ups op afstand. Geniet van meerdere manieren om bestanden veilig te delen en te synchroniseren.

 

Een zeer efficiënte alles-in-één bescherming

De functies rond Acronis True Image 2020 Premium zijn schijnbaar onbeperkt. U kunt dus op elk moment uw eigen back-ups repliceren en via de cloud opvragen. Voor de gebruiker biedt dit de mogelijkheid om gebruik te maken van handige encryptie en toegang te krijgen tot tal van nuttige functies. Met een totaal van 1 TB aan opslagruimte is de cloud ontworpen voor elk denkbaar geval.

Voor de toegang tot de gegevens biedt Acronis True Image 2021 een eenvoudige en snel toegankelijke oplossing. Door de ondersteuning van een breed scala aan systemen zijn de eigen gegevens van de gebruiker op alle systemen en op elke locatie toegankelijk. Dit maakt het beheer eenvoudig, waardoor krachtige en moderne systemen kunnen worden geïntegreerd in de apparaatstructuur.

Dit is nieuw in True Image 2021:

AANVAARDIGE
dubbele bescherming
Deskundigen zijn het erover eens dat de zogenaamde 3-2-1-back-upstrategie de meest effectieve gegevensbeschermingsaanpak is. Acronis maakt dit nu nog eenvoudiger en efficiënter door u in staat te stellen automatisch lokale back-ups naar de cloud te repliceren - zodat u altijd een off-site kopie van uw gegevens beschikbaar heeft! Zodra de eerste goed geconfigureerde back-up met succes is gemaakt, zullen back-up en replicatie gelijktijdig worden uitgevoerd.

Lademeldcentrum

Om een back-up van uw gegevens te maken, moet u uw systeem, uw bestanden en uw informatiebeveiliging bijhouden. Met Acronis True Image 2021 kunt u meldingen in de bureaubladbalk bekijken, zodat u de back-upstatus gemakkelijker kunt controleren, problemen sneller kunt oplossen en actuele tips kunt krijgen over hoe u uw gegevensbescherming kunt verbeteren.

Back-up alleen via geselecteerde draadloze netwerken
U moet in staat zijn om veilig back-ups te maken vanaf elke locatie. Nu kunt u eenvoudig de verbindingen controleren die u gebruikt om uw gegevens naar de cloud te uploaden. Maak uw uploads veiliger door back-ups over tijdsgebonden verbindingen (bijv. mobiele telefoons) of onveilige openbare WLAN's uit te sluiten.

Aangepast energiebeheer
Back-ups zijn geweldig, maar het maken ervan kost veel energie. Beheer uw back-ups zodat ze de batterij niet (te) leegmaken, zodat uw notebook langer meegaat. U kunt back-ups volledig blokkeren als ze op batterijvoeding werken of ze alleen toestaan boven een bepaald batterijniveau.

Back-ups in Power Nap-modus
Hoe efficiënt zou het zijn als u taken in uw slaap zou kunnen uitvoeren? Mac-gebruikers komen nu in de buurt omdat ze kunnen kiezen om een back-up te maken van de gegevens van hun machine, zelfs als Power Nap niet wordt gebruikt. Dat komt omdat niet alleen de gegevens van je Mac in de Power Nap-modus worden bijgewerkt, maar ook je back-ups die veranderingen kunnen vastleggen.

Hier zijn de belangrijkste verbeteringen:

Geavanceerde Ransomware Bescherming
Omdat cyberdreigingen voortdurend in ontwikkeling zijn, verbeteren we Acronis Active Protection voortdurend om een stap voor te blijven. Acronis' nieuwe machine leermodellen maken de verdedigingstechnologie nog effectiever. De nieuwe versie kan nu bijvoorbeeld ook aanvallen blokkeren die proberen de diensten van het besturingssysteem zonder toestemming te beëindigen. Het informeert u ook waarom een bepaald proces als kwaadaardig wordt bewaakt of geblokkeerd.

Verbeterde back-uptechnologie
Gebruikers moeten eenvoudig en efficiënt toegang hebben tot hun back-up content om volledige controle over hun gegevens te behouden. Ons nieuwe back-upformaat verbetert de algemene prestaties, maakt cloudback-ups sneller doorzoekbaar, versnelt back-up- en herstelacties en maakt deduplicatie van overbodige gegevens mogelijk.

Mac herstelt
Nu is het nog eenvoudiger om je gegevens te herstellen naar een nieuwe Mac - zelfs als de gegevens verspreid zijn over meerdere APFS volumes op het huidige systeem. U kunt nu dus veel efficiënter uw APFS volumes migreren.

AANVAARDIGE
Herstelt uit de wolk
Herstellen vanuit de cloud moet net zo eenvoudig en efficiënt zijn als het maken van back-ups naar de cloud. En dat is het nu ook. We hebben de onderliggende back-uptechnologie verder verbeterd om de algehele prestaties van reeds snelle cloudherstel in termen van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit verder te verbeteren.

AANVAARDIGE
Cloud-eigenschappen

Als u verbonden bent met het internet, kunt u gebruik maken van Acronis Cloud Storage ...

Maak off-site back-ups van uw bestanden, mappen, harde schijven en systemen.

Archiveer bestanden naar de cloud om lokale opslagruimte vrij te maken.

Blader door uw back-ups voor specifieke bestanden met behulp van een apparaat met internettoegang.

Maak een back-up van Office 365-gegevens, inclusief uw Outlook.com en OneDrive-inhoud.

Maak een back-up van mobiele apparaten - zelfs op de weg.

Beheer de back-upplanning en de status van al uw apparaten via een beveiligd webportaal

Lokale back-ups automatisch repliceren naar de cloud.

Synchroniseer bestanden tussen computers en de cloud.

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen

Geïntegreerde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie kan ransomware-aanvallen in realtime detecteren en stoppen. Aangetaste bestanden worden echter automatisch hersteld. Vorig jaar werden meer dan 400.000 ransomware-aanvallen op deze manier afgeweerd. Het kan ook voorkomen dat crypto-mining malware uw systeem kapotmaakt, misbruik maakt van zijn bronnen/prestaties en extra malware laadt.

In versie 2021 hebben we de effectiviteit van Actieve Beveiliging verder verbeterd met nieuwe machine leermodellen, bijvoorbeeld om aanvallen te stoppen die proberen Windows diensten zonder toestemming uit te schakelen. Wilt u weten waarom een bepaald proces is geclassificeerd als waarschijnlijk kwaadaardig? Nu wordt de bijbehorende reden in meer detail weergegeven.

De belangrijkste kenmerken:

AANVAARDIGE
Office 365 back-up
Als u bedenkt hoeveel persoonlijke informatie we in Office 365 opslaan, is een back-upoplossing voor Outlook.com e-mail en OneDrive-inhoud van cruciaal belang om die gegevens te beschermen tegen toevallige oplossingen, onderbrekingen van de dienstverlening of andere bedreigingen.

Bescherm uw e-mail en bijlagen
Met Acronis kunt u nu gemakkelijk een back-up maken van uw Office 365-postbus en OneDrive-content rechtstreeks naar de Acronis Cloud. Bescherm de e-mails en bijlagen in uw Microsoft Outlook.com-account en de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in uw Microsoft OneDrive met een veilige, met een wachtwoord beveiligde back-up. U kunt uw bestanden eenvoudig en snel herstellen wanneer dat nodig is.

Crypto Mining Blocker
Crypto-mining mag dan wel niet uw gegevens stelen, maar dit type malware kaapt uw systeem om crypto-munten te ontginnen. En dat zet op zijn beurt weer druk op de prestaties en het energieverbruik van uw computer.

Acronis Active Protection maakt hier nu een einde aan door crypto-mining malware in real time te detecteren en te stoppen.

Back-up opruimen
Computeropslagruimte is als zolders: het is bijna altijd te klein. Zelfs als u strikte controle uitoefent over binnenkomende gegevens, raakt u vroeg of laat zonder opslagruimte. Dit is vooral waar als je veel back-ups maakt. Met Acronis Backup Cleanup kunt u ruimte vrijmaken op uw back-uplocaties (zoals externe harde schijven, netwerkdelen, NAS-apparaten).

gegevensbeschermingsoplossing
Het is geen toeval dat Acronis True Image de reputatie heeft de meest betrouwbare oplossing voor gegevensbescherming te zijn voor thuisgebruikers. Het is gebaseerd op innovatieve, bekroonde technologieën die al meer dan 15 jaar continu worden getest, ontwikkeld en verbeterd. En het biedt alle tools, strategieën en infrastructuur die u nodig heeft om al uw gegevens te allen tijde te beveiligen.

Gebeurtenisgestuurde back-up
Sommige gebruikers zijn gericht op tijd, andere op actie. Met Acronis kunt u nu nog betere beslissingen nemen over wat de oorzaak is van de start van uw back-up. In plaats van het plannen van een back-up op tijd of datum, heeft u nu een nieuwe event-based optie om uw back-up uit te voeren op basis van een actie.

Acronis Overlevingskit
Het is een vreselijk gevoel als je je voorbereidt op een data-ramp - en dan ontdekt dat er iets belangrijks ontbreekt! Een volledige systeemback-up kan in principe uw gegevens beschermen. Maar uw systeem is niet te herstellen als u uw computer niet kunt opstarten! Met de Acronis Survival Kit, echter, herstelt worden vrijwel onfeilbaar. Het is een alles-in-één-tool die alles bevat wat u nodig hebt om uw systeem te herstellen - inclusief opstartmedia en al uw back-ups.

Gegevensmigratie
Of u nu bestanden wilt verplaatsen naar een nieuwe computer, wilt upgraden naar een snellere of grotere harde schijf of een fail-safe back-up wilt maken, Acronis True Image 2020 maakt een betrouwbare migratie van uw gegevens snel en eenvoudig.

Ontworpen voor de MAC

Beeld back-up. Klonen van aandrijvingen. Alles-in-één-recuperatierit. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat uw gegevens altijd terug te halen zijn. Wat er ook gebeurt.

Intuïtief Dashboard
De voor de Mac geoptimaliseerde interface zal onmiddellijk vertrouwd zijn. Beheer uw back-ups met grafische overzichten van back-upactiviteiten en statistieken.

T

Touch Bar Integratie
Maak nieuwe back-ups en controleer de uitvoering ervan rechtstreeks vanaf de touchbar van uw Mac.

Verbeterde ondersteuning voor Parallels Desktop
Herstel uw virtuele machines als een verzameling bestanden die snel en eenvoudig kunnen worden opgestart in een Parallels Desktop omgeving.

Back-up voor mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn een integraal onderdeel geworden van het dagelijks leven. Daarom is het zo belangrijk om een back-up te maken van uw contacten, agenda-items, foto's, video's en andere bestanden.

De "Mobile Backup" zorgt ervoor dat er automatisch, regelmatig en betrouwbaar een back-up wordt gemaakt van uw gegevens als beveiligde back-up. Indien nodig kunt u dan op elk moment eenvoudig uw bestanden terugzetten.

Verhoogde veiligheid
Bescherm uw gegevens waar u ook bent

Moderne encryptie
Bestanden waarvan een back-up is gemaakt, zijn beveiligd met professionele encryptie.

Moeiteloze back-up
Automatisch een back-up maken van mobiele apparaten via Wi-Fi naar een lokale pc, MAC- of NAS-apparaat

Vereenvoudigde toegang
Beheer van het ophalen van bestanden en het maken van back-ups, zelfs onderweg

Uitgebreide controle
Gebruik een centraal dashboard om de back-ups van uw mobiele apparaat te beheren, zelfs op afstand.

Multi-platform
Gebruik elk apparaat: True Image ondersteunt Android- en iOS-apparaten

Meer flexibiliteit
Beslis hoe u de gegevens van uw apparaat wilt beschermen

Veelzijdig herstel
Herstel alle gegevens op een systeem of alleen de bestanden die u op dat moment nodig hebt.

PREMIUM EIGENSCHAPPEN:

Voor een effectieve cyberbeveiliging is een oplossing nodig die de authenticiteit van gegevens kan garanderen en bestanden kan beschermen tegen ongeoorloofde manipulatie.

 

Waarom gegarandeerde data authenticiteit/ integriteit belangrijk is

Het bewijs dat een document niet is gewijzigd is belangrijk voor bijvoorbeeld contracten of betaalde facturen. Certificeren van bestanden met behulp van blokketentechnologie opgenomen in Acronis Notaris.

 

Waarom e-handtekeningen belangrijk zijn voor bestanden

Overheden en etc. Instellingen accepteren steeds vaker digitaal ondertekende dossiers. Acronis ASign vereenvoudigt het gebruik van digitale handtekeningen en maakt een uniek certificaat aan om het document te verifiëren.

 

Systeemvereisten:

Microsoft Windows

Apple macOS

 • macOS Mojave 10.14
 • macOS High Sierra 10,13
 • macOS Sierra 10.12
 • OS X El Capitan 10.11

Mobiele besturingssystemen

 • iOS 8.0 en hoger (iPhone, iPad, iPod)
 • Android 4.1 en hoger (smartphones, tablets)

Ondersteunde bestandssystemen
Windows

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2*/Ext3**
 • Ext4*
 • ReiserFS*
 • Linux SWAP*

Ondersteunde bestandssystemen
Mac

 • APFS
 • HFS+
 • kernopslag
 • FAT32
 • NTFS (incl. Boot Camp)
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image 2021 Premium 1 jaar abonnement incl. 1 TB Cloud"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken