Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Repair for Video

Stellar Repair for Video

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822167
 • 1 Jaar
 • DE | EN | FR | ES | IT
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Stellaire Reparatie voor Video kan video's repareren die gemaakt zijn met alle toonaangevende...meer

Productinformatie "Stellar Repair for Video"

Stellaire Reparatie voor Video kan video's repareren die gemaakt zijn met alle toonaangevende cameramerken - Canon®, Sony®, Go Pro®, Olympus®, Nikon®, Fuji®, Samsung®, Panasonic®, DJI®, Parrot®, Skydio®, Blackmagic® enz.

 • Repareert beschadigde video's die van beschadigde media hersteld zijn
 • Ondersteunt alle opslagmedia - SD kaarten, USB flash drives, HDD's, enz.
 • Repareert video's van DSLR, camcorder, CCTV, drone, dashcam, point-and-shoot, spiegelloze, Android, iPhone, enz.

Repareer alle populaire video bestandsformaten

Stellar Video Repair software kan videobestandsformaten van elke camera repareren. Ongeacht welk opslagapparaat je bezit, Stellar Repair for Video ondersteunt bestandsformaten van alle.

 • Herstelt beschadigde gegevens van videobestanden
 • Repareert hoge kwaliteit 4K/ 8K/ 12K, HD, UHD, Full HD, H.265, HEVC, 360, VR video's.
 • Ondersteunt populaire bestandsformaten MP4, MOV, AVI, MKV, AVCHD, MJPEG, WEBM, ASF, WMV, FLV, DIVX, MPEG, MTS, M4V, 3G2, 3GP, en F4V.


Andere fantastische eigenschappen van Stellar Repair for Video zijn

Complete video reparatie oplossing voor Windows en Mac gebruikers dankzij Stellar Repair for Video
Stellar Phoenix Video Repair Software, nu Stellar Repair for Video Tool, is een complete digitale video reparatie oplossing voor Windows en Mac gebruikers. Ondersteuning voor populaire videobestandsformaten, cameramerken, opslagmedia en de mogelijkheid om alle soorten corruptie te herstellen maakt het tot het beste video reparatiegereedschap voor iedereen.

Repareert diverse video corruptie problemen
Het video reparatie gereedschap kan niet synchrone, hakerige, schokkerige, afgesneden, korrelige, bevroren, onscherpe en andere video problemen verhelpen. De software herstelt ook videofouten zoals "Failed to play media file loading error" of "QuickTime error" enz. Het lost elke corruptie op in videoframes, geluidsfragment, kopregel, beweging van video's, en videoslider.

Repareer video's die gemaakt zijn met mobiele telefoons, drones, DSLR en bewakingscamera's
De video reparatie software kan video's repareren die gemaakt zijn met DSLR's, digitale camera's, drone camera's, bewakingscamera's, Android telefoons, iPhone en iPad, enz. Zet de beschadigde videobestanden eenvoudig over van de camera naar de computer, SD kaart of ander opslagmedium.

Repareert zwaar beschadigde video's met behulp van een "voorbeeldbestand
Met de geavanceerde reparatiefunctie kun je zwaar beschadigde video's repareren met behulp van een "voorbeeldbestand" - een werkbestand van willekeurige grootte, gemaakt op hetzelfde apparaat en in hetzelfde formaat als het beschadigde videobestand. De software gebruikt de informatie in het voorbeeldbestand om ernstig beschadigde video's te repareren.

Bekijk een voorbeeld van de gerepareerdevideo's voordat jeze opslaat
Stellar Repair for Video laat je een voorbeeld zien van de gerepareerde video's voordat je ze opslaat op een door jou opgegeven locatie. Dit zorgt ervoor dat alle gerepareerde video's vrij van beschadigingen zijn voor ze opgeslagen worden.

Repareert meerdere video's tegelijk
Repair for Video software kan gelijktijdig een onbeperkt aantal videobestanden van hetzelfde of verschillende formaat repareren. En dient dus als een snelle en handige manier om meerdere corrupte, kapotte of beschadigde videobestanden te repareren zonder de integriteit, bestandsstructuur en kwaliteit van de video aan te tasten.

Stellar Repair for Video slaat gerepareerde bestanden op de gewenste locatieop
Met Stellar Video Repair software kun je je gerepareerde video's op de gewenste locatie op elke computerschijf of extern opslagmedium opslaan. Je kunt ook kiezen om de gerepareerde video's op de bronlocatie op te slaan.

100% veilig te downloaden
Stellar Repair for Video is een 100% veilig programma, vrij van virussen, malware of trojans. Je kunt dit video reparatiegereedschap veilig downloaden op Windows of Mac en beschadigde MP4, MOV, F4V, FLV, DIVX, WEBM video's enz. repareren.

Ondersteuning voor alle digitale mediaspelers
De software herstelt videobestanden die niet afgespeeld kunnen worden door corruptie in VLC Media Player, Windows Media Player®, Media Player Classic, MX player, PotPlayer, KM player, Winamp, QuickTime®, Mplayer, iTunes®, Adobe Flash Player®, Real Player enz.

Ondersteuning voor alle populaire videocodecs
De software repareert videobestanden die videocodec H.263, H.264, H.265, HEVC, MPEG4, 3GP, Windows Media 8, Quicktime, JPEG 2000, enz. gebruiken.

Camera's Getest met onze software voor succesvolle resultaten
Ons team van experts heeft de software grondig getest om beschadigde videobestanden te repareren die opgenomen zijn met alle vooraanstaande cameramerken en toestellen in de wereld. Hiertoe behoren merken als Sony®, Canon®, Nikon®, FujiFilm®, GoPRo®, DJI® (Mavic, Phantom), Panasonic®, Samsung®, Olympus®, Flip Video®, Pentax®, Mamiya®, Sigma®, en Blackmagic®. De software herstelt ook videobestanden die opgenomen zijn met Android® mobiele en iPhone® camera's, dashcams, CCTV camera's en meer.

Premium editie met foto herstel en reparatie functies
De software heeft ook een premium editie die niet alleen beschadigde of kapotte videobestanden kan repareren, maar ook verwijderde video's en foto's kan herstellen. Men kan ook beschadigde of vervormde foto's herstellen. De premium editie van de software is van groot nut voor videografen en video-agenten die zich bezighouden met activiteiten als video-opnamen, filmen, bewerken, enz.

Systeemvereisten

MacOS

 • Processor Pentium processors
 • Besturingssysteem macOS Big Sur 11, Catalina 10.15, Mojave 10.14, 10.13, 10.12 & 10.11
 • Geheugen Minstens 2 GB (4 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB vrije ruimte

Windows

 • Processor Pentium processors
 • Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8 en 7
 • Geheugen Minstens 2 GB (4 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB vrije schijfruimte

 

Welke video formaten worden door Stellar Repair for Video ondersteund?
De software repareert efficiënt AVI, ASF, WMV, MKV, FLV, DIVX, WEBM, MJPEG, MPEG, AVCHD, MTS, MOV, MP4, M4V, 3G2, 3GP en F4V bestandsformaten.
Kan ik de gerepareerde MOV bestanden bekijken als mijn QuickTime Player beschadigd is of niet goed werkt?
Nee, je kunt geen voorbeeld van het MOV bestand bekijken voor of na de reparatie als je QuickTime programma beschadigd is.
Kan ik corrupte HD videobestanden in MP4, MOV repareren met het programma Stellar Reapir for Video?
Ja, de software ondersteunt de reparatie van HD videobestanden in MP4 en MOV formaten die opgenomen zijn met iPhones, iPads, Android toestellen, drone camera's en DSLR's.
Kan de software beschadigde MP4 video's importeren van IPhone en Android smartphones?
Nee, maar je kunt wel de beschadigde videobestanden van je iPhone, iPad, iPod en Android toestellen overzetten naar je Mac of Windows PC. Zodra de beschadigde video naar de harde schijf van je computer is overgebracht, kun je Stellar Repair for Video gratis downloaden en beginnen met de reparatie van het videobestand.
Hoeveel tijd heeft de software nodig om beschadigde videobestanden te repareren?
De tijd die nodig is voor het hele reparatieproces hangt af van het aantal bestanden en de grootte van elk afzonderlijk bestand dat gerepareerd moet worden. Het is dus niet mogelijk om een algemeen antwoord op deze vraag te geven...
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Repair for Video"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken