Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Toolkit for Outlook

Stellar Repair for Outlook Toolkit

€ 284,66 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822175
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | IT | ES | JP
 • Wereldwijd

Duur

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Geavanceerd "8-in-1" softwarepakket voor Outlook gebruikers en beheerders dat gereedschappen...meer

Productinformatie "Stellar Repair for Outlook Toolkit"

Stellar Certified Reseller badge
Uw partner voor Stellar: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Stellar-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Geavanceerd "8-in-1" softwarepakket voor Outlook gebruikers en beheerders dat gereedschappen biedt om beschadigde PST bestanden te repareren, OST naar PST te converteren, PST bestanden te splitsen en te comprimeren en de Outlook prestaties te optimaliseren. De toolkit ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013 en eerdere versies.

 • Repareert grote beschadigde PST bestanden en herstelt alle mails
 • Converteert ontoegankelijke OST naar PST en extraheert alle e-mail items
 • Splitst of comprimeert een PST, voegt PST's samen, verwijdert ongewenste mail en meer

Wanneer moet Stellar Toolkit for Outlook gebruikt worden?

Moet je een groot, zwaar beschadigd PST bestand repareren?
Het herstellen van een corrupt groot PST bestand (>20 GB) kan een uitdaging zijn vanwege de complexe gegevensstructuur en de duizenden e-mail items. Als je een ongeschikte methode of gereedschap gebruikt om een PST bestand te repareren, kan de gegevensstructuur veranderen en het bestand mogelijk niet repareren. De Stellar Repair for Outlook software in deze toolkit kan een PST bestand van elke grootte en corruptieniveau repareren en de postvak items met 100% precisie en integriteit herstellen.

Moet je mailbox overzetten van OST naar PST of Office 365?
Het is onmogelijk een OST bestand te openen als het bijbehorende postvak door Exchange is gewist en opgeschoond. Als er geen reserve kopie van het postvak is, is de enige manier om bij de gegevens van het postvak te komen het openen van de "ontoegankelijke" OST. Het Stellar Converter for OST gereedschap in de toolkit kan een ontoegankelijk OST bestand naar PST converteren en alle postvakgegevens met maximale precisie extraheren. Het exporteert ook PST naar Office 365.

Wil je de PST grootte optimaliseren en postvak gegevens opschonen?
Een PST bestand kan in omvang toenemen naarmate het aantal e-mails, bijlagen en zelfs ongewenste items in de loop van de tijd toeneemt. Een groot PST bestand doet er langer over om te laden, kan bevriezen en Outlook doen vastlopen en corrupt worden. Stellar Outlook Toolkit biedt software om PST bestanden te splitsen, comprimeren, samenvoegen en ontdubbelen op grootte, datum, enz. Deze hulpmiddelen kunnen de PST grootte en samenstelling beheren om de prestaties van Outlook te maximaliseren.

Stellar Repair voor Outlook technici

Krachtig gereedschap dat vertrouwd wordt door Outlook gebruikers en beheerders om beschadigde PST bestanden te repareren en mailbox gegevens te herstellen, inclusief verwijderde e-mail items met 100% nauwkeurigheid. Het bewaart mailbox gegevens in PST, EML, MSG, RTF, HTML, PDF, MBOX of DBX bestandsformaten. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013, & oudere versies.

 1. Repareert zwaar beschadigde en groot formaat PST bestanden.
 2. Extraheert emails, bijlagen, contacten, agenda's, taken, enz.
 3. Kan het gerepareerde PST bestand ook exporteren naar Office 365

Stellar Converter voor OST technici

Geavanceerd gereedschap dat wordt aanbevolen door Microsoft MVP's en beheerders om ontoegankelijke OST bestanden om te zetten in PST bestanden. Het converteert OST bestanden en extraheert emails, bijlagen, contacten, kalenders enz. en zelfs de verwijderde email items met 100% precisie. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013, & eerdere versies.

 • Converteert versleuteld OST bestand naar PST. Converteert ook IMAP OST bestanden
 • Converteert grote OST bestanden naar PST - geen bestandsgrootte limiet
 • Exporteert postvak gegevens van OST naar Office 365 of Live Exchange

Stellar Splitter voor Outlook

Unieke software om een PST bestand te splitsen op basis van diverse parameters zoals Op datum, Op grootte, Op e-mail ID en aangepaste selectie. Het gereedschap kan een PST bestand zoeken en vinden en ook meerdere bestanden splitsen via een batch proces. Het kan werken met PST bestand van Outlook 2019, 2016, 2013 en oudere versies.

 • Splitst het PST bestand op basis van e-mail ID, datum of grootte
 • Kan het PST bestand splitsen in het groottebereik van 1-50 GB
 • Behoudt de oorspronkelijke structuur van de postbusgegevens

Stellar Verdichter voor Outlook

Hulpmiddel om een groot PST bestand te comprimeren om de totale grootte te optimaliseren, het risico van corruptie te minimaliseren en de prestaties te verhogen. Het haalt de bijlagen eruit en bewaart ze in een nieuwe map, terwijl de koppeling tussen PST bestand en bijlagen behouden blijft. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, & oudere versies.

 • Haalt en comprimeert de bijlagen in een ZIP bestand
 • Kan het PST bestand comprimeren zonder de bijlagen te bewaren
 • Kan de mappen Verwijderde items en Ongewenste mail opruimen

Stellar Mailbox samenvoegen voor Outlook

Geavanceerde software om meerdere PST bestanden tot een enkel PST bestand samen te voegen, met behoud van de inhoud en integriteit van de brongegevens van het postvak. Het kan alle mail items zoals e-mails, kalenders, contacten, dagboeken, notities, taken & meer met 100% precisie samenvoegen. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, & eerdere versies.

 • Hiermee kun je specifieke e-mail items selecteren en samenvoegen
 • Kan met wachtwoord beveiligde PST bestanden samenvoegen
 • Voeg samen in PST, Outlook profiel, Office 365 of Exchange

Stellar Deduplicator voor Outlook

Krachtig hulpmiddel om dubbele items uit Outlook postbussen te identificeren en te verwijderen op basis van een breed scala aan vergelijkingscriteria. Je kunt de items vergelijken en markeren als gemarkeerd, verlopen, gekopieerd of verplaatst, en je kunt ook de dubbele e-mails verwijderen. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013, & oudere versies.

 • Je kunt de dubbele items markeren, verplaatsen of verwijderen.
 • Kan een onbeperkt aantal mappen selecteren voor detectie van dubbele items
 • Scant de items op tekst, onderwerp, namen van afzender/ontvanger, enz.

Stellar verwijderde e-mail voor Outlook

De beste software om verwijderde items uit Outlook mailbox te herstellen door PST of OST bestand te scannen. Het kan alle soorten verwijderde items herstellen en staat de gebruiker toe herstelde items op te slaan in PST, MSG, EML, PDF, HTML of RTF bestandsformaten. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013, & eerdere versies.

 • Herstelt emails, mappen, kalenders, contacten en meer.
 • Toont een geavanceerd voorbeeld van te herstellen voorwerpen
 • Herstel van wachtwoord beveiligde PST bestanden

Stellar Wachtwoord herstel voor Outlook

Hulpmiddel om het verloren of vergeten wachtwoord van een Outlook account te herstellen. Het genereert een set wachtwoorden om toegang tot het Outlook account mogelijk te maken. Ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013, & oudere versies.

 • Herstelt het verloren wachtwoord van het Outlook account
 • Maakt een set van zes wachtwoorden
 • Werkt met versleuteld PST bestand


Belangrijkste kenmerken van Stellar Toolkit voor Outlook

Repareert zwaar beschadigde PST
Stellar Repair for Outlook software in toolkit repareert grote beschadigde PST bestanden en herstelt de complete mailboxen inclusief verwijderde items. Het gereedschap reconstrueert de mailbox gegevens met 100% nauwkeurigheid en kan de gerepareerde gegevens extraheren naar het account dat al in Outlook ingesteld is.

Converteert ontoegankelijke OST naar PST
Stellar converter for OST software in toolkit converteert ontoegankelijke OST bestanden en extraheert alle mailbox items, inclusief verwijderde items naar PST bestandsformaat. Het gereedschap kan OST bestanden van elke grootte met 100% precisie converteren.

Maakt gratis conversie van OST naar PSTmogelijk
Stellar Converter for OST software maakt gratis conversie van OST naar PST mogelijk voor 20 e-mails per map in de mailbox. Download een gratis versie van de software en scan het OST bestand. Klik dan op de knop "Save Converted File" om gratis 20 e-mails per map op te slaan.

Voorvertoning van Outlook postvak gegevens
Stellar Repair for Outlook en Stellar Converter for OST software in de toolkit tonen geavanceerde voorvertoningen van complete postvak gegevens, inclusief e-mail tekst en ingesloten hyperlinks, samen met agenda's, dagboeken en contactpersonen. Met de voorbeeldfunctie kun je specifieke mail items selecteren en repareren of converteren.

Exporteert postvak gegevens naar Office 365
Stellar Repair for Outlook en Stellar Converter for OST software in de toolkit kan postvak gegevens naar een Office 365 account exporteren, direct vanuit de software interface. Na het repareren van een PST of het converteren van een OST, kan de gebruiker Outlook 365 kiezen als opslagmogelijkheid om de postvakgegevens naar O365 te exporteren.

Repareert of converteert bestanden in een batch
PST repair en OST to PST converter tools in het softwarepakket kunnen meerdere bestanden via een enkel batchproces repareren of converteren. Dit verhoogt het gemak en de efficiëntie van het gereedschap wanneer de gebruiker Outlook gegevensbestanden in een batch moet repareren of converteren.

Vergroot de beheerbaarheid van de Outlook mailbox
Stellar Splitter for Outlook software in de toolkit kan een PST bestand splitsen in de groottes van 1-50 GB op basis van datum, grootte en e-mail ID, terwijl de oorspronkelijke integriteit van de mailbox gegevens behouden blijft. Op dezelfde manier comprimeert het Stellar Compactor for Outlook gereedschap een groot PST bestand door overbodige gegevens te verwijderen. De hulpmiddelen vergroten de beheerbaarheid van mailboxen, minimaliseren het risico van bestandscorruptie en verbeteren de Outlook prestaties.

VoegtPST bestanden samen om postvak gegevens te consolideren
Stellar Merge Mailbox for Outlook software in de toolkit is ideaal voor het consolideren van mail items verspreid over meerdere PST bestanden. Het gereedschap stelt gebruikers in staat om meerdere PST bestanden te selecteren en dan de hele mailbox gegevens of specifieke items in een enkel PST bestand samen te voegen. Daarbij blijft de integriteit van de oorspronkelijke postvakgegevens bewaard in het uiteindelijke samengevoegde PST bestand.

Meerdere mogelijkheden om de mailbox gegevens op te slaan
De toolkit biedt de gebruiker de mogelijkheid de gerepareerde of geconverteerde mailbox gegevens op te slaan in de formaten PST MSG, EML, RTF, HTML, PDF, DBX en MBOX, behalve in PST. Outlook Mail Merge software in de toolkit kan de samengevoegde PST opslaan in een nieuwe of bestaande PST, Outlook profiel, Office 365, of Exchange.

Maakt het opslaan en laden van PST/OST bestand 'scan' gegevensmogelijk
Stellar Outlook reparatie en OST naar PST conversie software kan de scanresultaten voor een PST of OST in een DAT bestand opslaan. De gebruiker kan het DAT bestand in deze gereedschappen laden om verder te gaan met de reparatie- of conversietaken. met "Save and Load Scan" kan het proces gesplitst worden en op verschillende tijden en op verschillende computers uitgevoerd worden.

Systeemvereisten

 • Processor Intel-compatibel (x86, x64)
 • Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Geheugen Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB voor installatiebestanden

 

Ik heb een corrupt PST bestand van 30 GB groot. Kan thsi Toolkit het bestand repareren?
Ja, de Stellar Repair for Outlook software in toolkit kan beschadigde PST bestanden van zeer grote omvang efficiënt repareren.
Mijn PST bestand is enkele GB groot en ik moet het splitsen. Hoe kan ik dit doen?
Gebruik Stellar Splitter voor Outlook dat in deze toolkit zit om het PST bestand te splitsen. Het kan het PST bestand splitsen in groottes van 1-50 GB op basis van de e-mail ID, datum of grootte parameters.
Is het mogelijk om het verloren PST bestand wachtwoord te herstellen met deze toolkit?
Ja, je kunt de verloren of vergeten wachtwoorden van een PST bestand herstellen met de Stellar Password Recovery for Outlook software die in de toolkit zit.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Repair for Outlook Toolkit"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken