Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Converter for OST

Stellar Converter for OST

€ 111,80 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822172
 • 1 Jaar
 • DE | EN | FR | IT | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Stellar Converter for OST - krachtige software om ontoegankelijke OST bestanden om te zetten in...meer

Productinformatie "Stellar Converter for OST"

Stellar Converter for OST - krachtige software om ontoegankelijke OST bestanden om te zetten in Outlook PST bestanden. De software wordt vertrouwd door Microsoft MVP's en converteert alle mailbox componenten - e-mails, bijlagen, contacten, agenda's, enz. met 100% precisie. Het ondersteunt Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, & oudere versies.

 • Converteert grote OST bestanden naar PST - geen bestandsgrootte limiet
 • Converteert versleutelde OST naar PST. Converteert ook IMAP OST bestanden
 • Gemakkelijk OST bestanden exporteren naar Office 365 & Live Exchange (Technician Edition)

Wanneer gebruik je Stellar Converter for OST?

Exporteer OST naar PST
Als je een gebruikersmailbox uit Exchange verwijdert en er is geen backup, dan is het OST bestand de enige manier om bij de gegevens van de mailbox te komen. Je kunt het OST bestand echter niet opnieuw maken of herstellen als het Exchange gebruikersaccount uit Active Directory is verwijderd. Stellar OST converter tool zet het ontoegankelijke OST bestand om in PST bestand dat verder in Exchange Server kan worden geïmporteerd.

Gegevensbestanden beheren met Stellar Toolkit for Outlook
De geavanceerde Stellar Toolkit for Outlook biedt een 8-in-1 oplossing voor je OST en PST bestanden. Het gereedschap converteert gemakkelijk OST naar PST en exporteert de gegevens van de mailbox direct naar Office 365 of Live Exchange. Met de andere gereedschappen kun je beschadigde PST bestanden repareren, PST bestanden splitsen of comprimeren, PST bestanden samenvoegen, ongewenste bestanden verwijderen en nog veel meer.

Converteert meerdere OST bestanden naar PST
Als je van plan bent je fysieke locatie te verhuizen en het OST bestand opnieuw moet maken zonder Exchange mailbox backup, dan is de enige optie de gegevens uit het OST bestand te extraheren. Stellar OST PST conversie tool kan gemakkelijk de losgekoppelde of verouderde OST bestanden herstellen en ze omzetten in draagbare bestandsformaten zoals PST of ze exporteren naar Live Exchange of Office 365.

Kenmerken van Stellar Converter for OST

Converteert OST bestanden van groot formaat
Stellar heeft zijn OST naar PST converter tool uitvoerig getest op het converteren van grote OST bestanden. De software voert de snelste conversie van grote OST bestanden naar PST uit wanneer Microsoft Outlook of Exchange Server gecrasht of ontoegankelijk is, of wanneer Outlook synchronisatieproblemen heeft. Het converteert het OST bestand naar PST en extraheert de gegevens met 100% precisie.

Extraheert alle items uit offline Outlook gegevensbestand (.ost)
Stellar's OST naar PST converter extraheert alle items uit OST - e-mails, bijlagen, contacten, agenda's, taken, notities, dagboeken, enz. Het gereedschap voert nauwkeurige OST 2 PST conversies uit en bewaart de oorspronkelijke integriteit van de postvak-items. Het is de beste oplossing voor alle situaties waarin de gebruiker OST bestand naar PST moet verplaatsen en OST naar PST moet converteren zonder Exchange profiel.

Gratis voorbeeld van offline Outlook gegevensbestand
De software toont een gedetailleerd voorbeeld van de postvakken die in het geconverteerde OST bestand zijn opgeslagen. De gebruiker kan op een map, e-mail, agenda of andere in het voorbeeldvenster vermelde postvakken klikken om de inhoud ervan te zien. De voorbeeldfunctie helpt bij het identificeren en extraheren van specifieke items uit het offline Outlook gegevensbestand (OST).

Een versleuteld OST bestand omzetten
Bij pogingen om een versleuteld OST bestand te openen, kan een fout optreden, waardoor de toegang tot de postvakgegevens verloren gaat. Het omzetten van het versleutelde OST bestand naar een PST (Personal Storage Table) bestand kan dit probleem oplossen. Stellar's OST to PST Converter zet de versleutelde OST om in PST, waardoor toegang tot de postvakgegevens mogelijk wordt.

Meer geweldige functies dankzij Stellar Converter for OST

Zet de OSTom inmeerdere bestandsformaten
Met het OST naar PST conversie gereedschap kan de gebruiker de gegevens uit de mailbox extraheren in verschillende bestandsformaten, zoals PST, MSG, EML, RTF, HTML en PDF. Deze functie stelt de gebruiker in staat de inhoud van het OST bestand te bekijken in toepassingen als Outlook, web browser, PDF reader, tekst lezer, enz.

Sorteerten ordent berichten
De OST PST Converter software extraheert de gegevens van OST bestanden op een georganiseerde manier, waarbij de oorspronkelijke ordening van e-mail items behouden blijft. Zodra het scannen van OST voltooid is, kun je met de software de e-mails sorteren en ordenen op datum, van, tot, onderwerp, type, bijlage, belang, enz.

Gratis OST naar PST Converter
Het gereedschap maakt gratis conversie van OST bestanden naar PST bestanden mogelijk en extraheert 20 emails per map. Gebruik deze gratis OST naar PST converter om het OST bestand te scannen. Na het scannen van het Outlook OST bestand kun je het geconverteerde OST bestand bekijken en de e-mails opslaan in een PST (Persoonlijke Opslag Tabel) bestand door op de knop "Save Converted File" te klikken.

Maakt opslaan en laden van het scanbestandmogelijk
Het OST-PST convertor gereedschap staat de gebruiker toe de "scan" informatie van het OST bestand op te slaan als een DAT bestand om het later te laden voor conversie. Deze functie helpt om het OST naar PST conversie proces in twee fasen op te splitsen die op verschillende tijden of op verschillende systemen kunnen worden uitgevoerd.

Converteert meerdere OST bestanden in één batch
Het gereedschap kan meerdere OST bestanden naar PST bestanden converteren in één enkel batch proces. De batch conversie functie is handig wanneer een organisatie overschakelt op een nieuwe e-mail dienst en de gegevens uit meerdere OST bestanden moet halen. De batch conversie functie is beschikbaar in de Technician Edition.

Exporteert OST gegevens naar Office 365
De software kan OST bestanden die naar PST geconverteerd zijn direct naar Office 365 exporteren. Hiermee kan de gebruiker inloggen op een Office 365 account en de postbussen direct vanuit de gebruikersinterface exporteren. De OST naar Office 365 export functie is beschikbaar in de Technician Editie van de software.

Splitseen groot PST bestand
De Technician Editie van de software kan een PST bestand splitsen op grootte, datum en e-mail ID. Het gereedschap biedt de mogelijkheid om een PST bestand met een grootte van 1-50 GB te splitsen met behoud van de oorspronkelijke organisatie van de postvak gegevens. Deze functie helpt bij het verbeteren van de beheerbaarheid van grote PST bestanden.

PST bestand comprimeren
Een andere geweldige eigenschap van de Technician Edition is het comprimeren van een PST bestand door alle bijlagen in een PST bestand te comprimeren of de bijlagen uit te pakken en in een map te bewaren. Het kan ook de bijlagen uitpakken, ze comprimeren en in een map opslaan terwijl de links in het PST bestand blijven.

Systeemvereisten

Processor Intel-compatibel (x86, x64)

Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8, 7

Geheugen Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)

Vrije ruimte op de harde schijf 250 MB voor installatiebestanden

Hoe OST naar PST converteren met Stellar Converter for OST?
Volg deze stappen om een OST bestand met de software om te zetten in een PST bestand: Start Stellar Converter for OST Blader door en kies het offline Outlook Data File (.ost) Klik op de knop "Convert" om het conversieproces te starten Klik op de knop "Save Converted File" om de postvakgegevens op te slaan Kies Outlook Data File (.pst) als het bestandsformaat om de geconverteerde gegevens in een PST bestand op te slaan Klik op "Browse" om de locatie op te geven en klik op "OK" om de gegevens op te slaan.De software scant het OST bestand en toont een voorbeeld van alle items in een boomstructuur. Controleer de gegevens en sla ze op je bestemming op.
Hoe kan ik PST handmatig importeren?
Start Microsoft Outlook. Open het tabblad Bestand. Klik op "Open & Export". Kies nu de Import/Export optie. Klik op 'Import from another file'. Klik op de knop 'Next'. Kies het Outlook gegevensbestand (.pst) Klik op de knop 'Next'. Blader door het bestand dat je wilt importeren en klik op de knop 'Next'. Selecteer Voltooien.Nu begint Microsoft Outlook onmiddellijk met het importeren van de items uit je Outlook gegevensbestand (.pst).
Wanneer moet ik een OST bestand omzetten in een PST bestand?
Je moet een OST bestand omzetten naar een PST bestand in een van de volgende gevallen: Je moet toegang krijgen tot de e-mails van een uit Exchange gewist postvak. Je hebt problemen met het synchroniseren van Outlook met Exchange Server Je moet de e-mail organisatie migreren naar een ander platform Je moet het OST bestand opnieuw maken of herstellen in geval van een Exchange Server crash/ramp Je hebt problemen met de Outlook Import/Export Wizard Je moet de locatie van het offline Outlook gegevensbestand wijzigen (.ost) in Microsoft Outlook Je moet het Outlook OST bestand naar een andere schijf verplaatsenOf je hebt een fout bij het openen van het OST bestand Outlook gebruikt een oude kopie van je offline Outlook gegevensbestand (.ost). Sluit Outlook af en verwijder het .ost bestand, start dan Outlook opnieuw. Er werden fouten ontdekt in het outlook ost bestand Outlook kan het OST bestand niet configureren
In welke bestandsformaten kan ik het geconverteerde OST bestand opslaan?
De software kan het geconverteerde OST bestand opslaan in de bestandsformaten MSG, EML, PDF, RTF of HTML.
Kan de software een OST bestand converteren dat niet met Exchange Server verbonden is?
Je kunt gemakkelijk een backup maken van je Exchange gegevens door het OST bestand om te zetten in het PST bestandsformaat.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Converter for OST"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken