Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Converter for MBOX

Stellar Converter for MBOX

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822198
 • 1 Jaar
 • EN
 • Wereldwijd

Geschäftsfeld

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Een efficiënt hulpmiddel voor het omzetten van MBOX naar PST. Het helpt bij het omzetten van...meer

Productinformatie "Stellar Converter for MBOX"

Een efficiënt hulpmiddel voor het omzetten van MBOX naar PST. Het helpt bij het omzetten van MBOX e-mail programma's zoals Thunderbird, Entourage, Spicebird, Pocomail, AppleMail, Eudora, Mulberry, SeaMonkey, Netscape, ClawsMail, OperaMail, Mozilla Mail, Evolution, Sylpheed, Cone, Mutt, & Gnu Mail naar PST.

 • Converteert zowel enkele als meervoudige MBOX bestanden.
 • Slaat geconverteerde mails op in nieuwe of bestaande PST bestanden.
 • Geeft een voorbeeld van geconverteerde e-mails voordat je ze in Outlook importeert.
 • Slaat geconverteerde e-mails op in Office 365, RTF, PDF en HTML (Technicus versie) formaten


Kenmerken van Stellar Converter voor MBOX

Importeert MBOX naar Outlook
Het exporteren van gebruikersmailboxen van het ene e-mail programma naar het andere kan veel tijd en moeite kosten. Bovendien vereist het omzetten van MBOX naar PST zowel gespecialiseerde hardware als technische vaardigheden. Gebruik Stellar's MBOX naar PST Converter om het proces met minimale tijd en middelen te voltooien. De software is speciaal ontworpen om gebruikers te helpen hun MBOX bestanden soepel te exporteren naar PST bestanden die direct in Outlook kunnen worden geïmporteerd. Compatibel met Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 en 2003

Converteert Thunderbird postvak naar PST
Om van Thunderbird e-mailprogramma over te schakelen op MS Outlook of zelfs Office 365, moeten items in Thunderbird MBOX postvak geconverteerd worden naar PST formaat. Stellar Converter for MBOX helpt bij de risicoloze conversie van MBOX naar Outlook (PST bestandsformaat). Het geconverteerde PST bestand kan naar behoefte in Outlook worden geïmporteerd of naar Office 365 worden geëxporteerd.

Converteert Apple Mail mailbox naar PST
Handmatige conversie van Apple Mail (of Mac Mail) gegevens naar PST formaat kan erg tijdrovend zijn omdat er veel stappen bij komen kijken. Bovendien kan het verkeerd uitvoeren van het handmatige conversieproces tot gegevensverlies leiden. Om de uitdagingen te vermijden die gepaard gaan met het omzetten van Apple Mail postvakken naar PST formaat, gebruik je MBOX Converter van Stellar. Het gereedschap converteert alle items in Apple Mail postvakken - zoals verzonden e-mails, notities, kladversies, dagboek, agenda-items, enz. naar PST formaat dat met Outlook geïmporteerd kan worden.

Converteert Entourage mailbox naar PST
Entourage is een ander populair MBOX e-mail programma dat door veel Windows en Mac gebruikers voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden wordt gebruikt. Het MBOX PST convertor gereedschap ondersteunt ook de conversie van Entourage mailbox naar PST.

Andere geweldige eigenschappen van Stellar Converter voor MBOX zijn

Optie om MBOX bestanden te vinden
Met de Technician Editie van de software kunnen gebruikers in een paar eenvoudige stappen direct MBOX bestanden naar Office 365 exporteren. Alles wat je nodig hebt is een Microsoft Office 365 gebruikersaccount met geldige inloggegevens om het exportproces van MBOX naar Office 365 te starten.

MBOX naar Office 365 exporteren - Technicus
Met de Technicus editie van MBOX naar PST Converter software kun je in een paar eenvoudige stappen direct MBOX bestandselementen naar Office 365 exporteren. Om MBOX naar Office 365 te importeren heb je alleen een Microsoft Office 365 gebruikersaccount met geldige inloggegevens nodig om het MBOX exportproces naar Office 365 te starten.

Converteert Pocomail postvak naar PST
MBOX naar Outlook PST Converter van Stellar vergemakkelijkt de conversie van Pocomail postvakken naar Outlook compatibele postvakken. De geconverteerde gegevens kunnen als een nieuw PST bestand worden opgeslagen of aan een bestaand PST bestand worden toegevoegd. Ze kunnen dan in Outlook geïmporteerd worden als toegang tot de mail-items nodig is.

Zet Spicebird of Eudora postvakken om naar PST
De software zet snel en nauwkeurig postvakken om van Spicebird/Eudora naar PST, en vermijdt zo het gedoe van handmatige methoden. Het haalt alle mailboxen eruit - mails, contacten, agenda-items, notities, verwijderde items, enz. - uit deze e-mail clients in PST. Het geconverteerde PST bestand kan in Outlook geïmporteerd worden om toegang te krijgen tot de volledige mailbox.

Geavanceerd Filter voor Selectieve Conversie
MBOX naar Outlook Converter software stelt gebruikers in staat e-mailberichten op te nemen of uit te sluiten met behulp van de optie "Filter toepassen", waarmee de geconverteerde e-mailberichten op basis van een bepaald "datumbereik" kunnen worden opgeslagen. Gebruikers kunnen ook kiezen om specifieke e-mailadressen uit te sluiten voordat ze de geconverteerde gegevens in een nieuw of bestaand PST bestand opslaan. Deze functie helpt bij het selectief omzetten van postbussen op basis van door de gebruiker gedefinieerde parameters in de filters.

Bekijk een voorbeeld van de poststukken voordat je ze opslaat
De software toont een voorbeeld van alle geconverteerde postbusitems. Als het scannen voltooid is, verschijnt in het linkerdeelvenster een boomstructuur met de geconverteerde poststukken en mappen in de geselecteerde MBOX postvakken. Je kunt een willekeurig poststuk uit de lijst kiezen om het rechts op het scherm te bekijken.


Zet postbussen om in nieuwe of bestaande PST
Stellar's MBOX conversie gereedschap zet de in MBOX bestanden opgeslagen postbussen om in PST formaat. Je kunt de geconverteerde items opslaan in een nieuw aangemaakt PST bestand of ze toevoegen aan een bestaand PST bestand, afhankelijk van je voorkeur. Nieuw aangemaakte PST bestanden kunnen overal op het systeem of netwerk worden opgeslagen. Indien nodig kunnen ze direct in MS Outlook geïmporteerd worden om alle gegevens te bekijken.

Meerdere opslagmogelijkheden
Behalve om de geconverteerde gegevens in een nieuw of bestaand PST bestand op te slaan, ondersteunt het MBOX naar PST gereedschap ook om het geconverteerde bestand in EML en MSG bestandsformaten op te slaan. Het gereedschap maakt het ook mogelijk het geconverteerde bestand op te slaan in Office 365, RTF, PDF en HTML formaten. Deze functie is echter alleen beschikbaar in de versie voor technici.

Systeemeisen

Processor
Pentium klasse (1 GHz of sneller)

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP en Windows Server 2008, 2003

Geheugen
Minstens 2 GB (4 GB aanbevolen)

Harde schijf
250 MB vrijeschijfruimte

Hoe converteer ik MBOX naar PST met de software?
Om MBOX naar Outlook PST te converteren, volg je eenvoudig deze stappen Start Stellar Converter for MBOX op je systeem Kies het bronprogramma voor MBOX e-mail Klik op de knop "Convert" nadat je het "File" of de "Identity Folder" gekozen hebt Bekijk de preview van alle mailbox onderdelen Bewaar de geconverteerde mails in een nieuw of bestaand PST bestand Importeer nu de geconverteerde mails in je Outlook De software bewaart de geconverteerde gegevens op de door jou opgegeven plaats. Na het importeren van de geconverteerde mails in MS Outlook heb je toegang tot alle voor conversie geselecteerde bestanden.
Moet MS Outlook vooraf geïnstalleerd zijn op het systeem waar ik de geconverteerde PST bestanden wil opslaan?
Ja, MS Outlook moet op je systeem voorgeïnstalleerd zijn voordat je de PST bestanden opslaat.
Is het mogelijk om meerdere MBOX bestanden in één bewerking te converteren?
Ja, met de optie "Select Identity Folder" in de software-interface kun je een hele map selecteren en er tegelijk meerdere MBOX bestanden in converteren in een enkele bewerking.
Hoeveel tijd kost het om mijn MBOX bestand te converteren?
Het hangt helemaal af van de grootte van je MBOX bestand, voor kleine MBOX bestanden is minder tijd nodig.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Converter for MBOX"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken