Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

IRIS Readiris Corporate 17 IRIS Readiris Corporate 17
Ontdek Readiris 17, de software voor het maken van PDF's en OCR (optische tekenherkenning) voor Windows of Mac. Hebt u altijd al een slimme, uniforme en gebruiksvriendelijke oplossing willen hebben voor het beheer van uw PDF-bestanden...
€ 132,13 *
Readiris Corporate 16 Zet papieren documenten om in digitale tekst! OCR-software die...meer

Productinformatie "Readiris Corporate 16"

Readiris Corporate 16

Zet papieren documenten om in digitale tekst!

OCR-software die uw PDF-bestanden, afbeeldingen en documenten omzet in bewerkbare tekstbestanden!

MAC

 • Omzetten van PDF-bestanden
 • Beelden omzetten
 • Geïndexeerde PDF-bestanden maken
 • Compatibel met elke scanner
 • Nieuwe versie van de detectiemodule
 • NIEUW! de mogelijkheid om Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden om te zetten in geïndexeerde PDF-bestanden
 • NIEUW! zet documenten om door met de rechtermuisknop te klikken
 • Nieuwe gebruikersinterface
Readiris Corporate 16 is een softwarepakket voor optische tekenherkenning (OCR) waarmee u afbeeldingen, PDF-bestanden of gescande documenten kunt converteren naar volledig bewerkbare tekstbestanden. Dankzij de kracht en de nauwkeurigheid van de herkenningsmodule haalt Readiris corporate 16 met hoge nauwkeurigheid tekst uit uw documenten, met behoud van de opmaak van het originele bestand.

Functies

Veel mogelijke conversies!

PDF-bestanden converteren :

Readiris Corporate 16 converteert uw PDF-bestanden naar Word, Excel, tekst of zelfs volledig bewerkbare, geïndexeerde PDF-bestanden, met behoud van de originele lay-out.

Lijst van uitvoerformaten: PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG

Beelden omzetten

Readiris Corporate 16 is compatibel met vele afbeeldingsformaten en haalt de tekst uit de afbeeldingen, die vervolgens wordt omgezet in digitale tekst die door vele tekstverwerkingsprogramma's kan worden bewerkt: Word, Excel, Kladblok etc.

Lijst van compatibele beeldformaten: JPG, GIF, PSD, PNG, TIFF, BMP

Lijst van uitvoerformaten: PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG

Omzetten van scanner
Als u een scanner hebt, kan Readiris Corporate 16 het scannen en converteren van uw papieren documenten gemakkelijk controleren. Hierdoor kunt u uw document scannen en de tekst eruit halen, zodat het kan worden bewerkt of de inhoud gemakkelijk kan worden doorzocht.
Compatibele scannertypes: TWAIN
Lijst van uitvoerformaten: PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG
Omzetten in meer dan 130 talen
Readiris Corporate 16 is de toonaangevende OCR-software voor taalherkenning. In tegenstelling tot andere OCR-toepassingen op de markt gebruikt Readiris Corporate 16 eigen woordenboeken in meer dan 130 talen, waaronder Latijn, Aziatische talen, Arabisch en Hebreeuws.

Tools om uw PDF-bestanden te wijzigen

Geïndexeerde PDF-bestanden maken

Dit formaat is identiek aan het originele PDF-bestand, behalve dat er een extra laag wordt toegevoegd met de geïndexeerde tekst. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken naar informatie in één document of een groot aantal gearchiveerde documenten.

Wachtwoordbeveiliging PDF-bestanden

Met Readiris Corporate 16 kunt u uw PDF-bestanden eenvoudig beveiligen met een veilig wachtwoord, zodat ze niet kunnen worden gekopieerd, bewerkt, afgedrukt of zelfs uit de tekst kunnen worden geëxtraheerd.

Pagina's toevoegen, verwijderen, organiseren in PDF-bestanden

Met behulp van de paginaverwerkingsmodule in de Readiris 16 interface kunt u pagina's toevoegen aan uw PDF-documenten, pagina's verwijderen of de pagina's organiseren.

Meerdere PDF-bestanden aansluiten

Met de PDF Merge tool kunt u meerdere PDF-bestanden of zelfs meerdere bestanden van verschillende formaten (PDF, afbeelding, Word, Excel of PowerPoint) samenvoegen tot één bestand. U kunt dan eenvoudig de pagina's aanpassen en het exportformaat selecteren dat het beste bij u past (PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG).

Verdere hoogtepunten

Compatibel met elke scanner

ReadirisZakelijke 16heeft een scanmodule met driver voor alle TWAIN-scanners zonder dat er externe software nodig is. Deze module maakt het mogelijk om documenten te importeren in Readiris 16 en zorgt ervoor dat de documenten telkens geoptimaliseerd worden voor het archiveren, delen of bewerken.

Creëer eBooks (ePub)

Met de tool voor het maken van eBoeken in Readiris 16 kunt u eenvoudig elk PDF-, afbeeldings-, Word- of PowerPoint-bestand, evenals gescande documenten, converteren naar een ePub-bestand dat compatibel is met de meeste eReaders of software voor het lezen van eBook.

Documenten in de cloud opslaan

Met Readiris Corporate 16 kunt u al uw geconverteerde documenten gemakkelijk exporteren naar de cloudservice van uw keuze, zodat u ze altijd en overal kunt raadplegen.

Lijst van compatibele diensten: Dropbox, Google Drive, OneDrive, Evernote, Box, SharePoint, Daarom

Documenten omzetten naar audiobestanden

Readiris Corporate 16 converteert afbeeldingen, PDF-bestanden of gescande documenten naar een audiobestand dat u kunt beluisteren met een audiospeler. Met deze unieke functie kunt u naar elke tekst luisteren - zelfs als u onderweg bent.

Het perspectief van foto's corrigeren

Met de nieuwe perspectiefcorrectiemodule kunt u automatisch een foto corrigeren die met een smartphone of camera van bovenaf is gemaakt. Het gecorrigeerde document kan dan met een hogere nauwkeurigheid worden verwerkt door de conversiemodule.

De kwaliteit van de documenten verbeteren

Readiris Corporate 16 bevat verschillende modules voor beeldoptimalisatie, die zorgen voor goede resultaten bij documentconversie. Deze optimalisatie wordt automatisch uitgevoerd door de software, maar u kunt de verwerking ook handmatig uitvoeren met behulp van de optimalisatietools. Met deze tools kunt u het contrast, de helderheid, de uitlijning en ook de scherpte van uw documenten vóór de conversie aanpassen.

bewerkingsdocumenten

Met de tekstverwerker in Readiris Corporate 16 kunt u de tekst in uw documenten bewerken voordat u ze exporteert. Deze functie is zeer nuttig als u de inhoud wilt controleren.

Geavanceerde opties voor professioneel gebruik

Verwerking van batches documenten

Converteer grote hoeveelheden documenten op hoge snelheid met Readiris Corporate 16 batchverwerking. Deze functie verkort de documentverwerkingstijd door taken te delen via een multi-core workflow. Readiris Corporate 16 is ideaal wanneer u grote documenten met meerdere pagina's moet verwerken.

Bestanden automatisch splitsen

Het scannen van meerdere documenten in één sessie kan vervelend zijn als u ze allemaal tegelijk moet scannen. Readiris Corporate 16 kan u in deze situatie helpen en u veel tijd besparen, omdat het is uitgerust met automatische documentscheidingstechnologie. Plaats gewoon een pagina met een barcode of een lege pagina tussen de documenten, zodat de software ze als scheidingsteken kan gebruiken.

Indexering van documenten

Als u een documentbeheersysteem hebt dat indexvelden gebruikt, kunt u Readiris Corporate 16 gebruiken om ze rechtstreeks in te vullen met behulp van de OCR-functie, of u kunt een XML-indexbestand aanvragen met gedetailleerde informatie over het document dat u verwerkt en het vervolgens importeren in uw eigen documentbeheersysteem.

Creëer bewaakte mappen

Readiris Corporate 16 kan specifieke mappen op uw lokale computer, op een netwerk of op een FTP-server monitoren. Als een document handmatig of via een netwerkscanner zoals een alles-in-één printer in deze map wordt geplaatst, wordt het automatisch verwerkt volgens het eerder ingestelde conversiescenario. Afhankelijk van de geselecteerde map kunt u verschillende locaties, formaten of uitvoerparameters toewijzen aan de documenten die u verwerkt.

Synchroniseren met SharePoint, Therefore of FTP

Verwerk documenten rechtstreeks in een netwerkmap via een FTP-verbinding of exporteer ze naar een documentbeheersysteem (DMS) in het intranet van uw bedrijf, bijvoorbeeld SharePoint® of Therefore™, met behulp van geïntegreerde DMS-connectoren.

Bediening van een professionele scanner

Voor kleine en middelgrote bedrijven die scanners voor meerdere pagina's, all-in-one printers of professionele scanners gebruiken, is Readiris Corporate 16 de ideale oplossing voor het beheer van de verwerking van inkomende documenten. De geïntegreerde scanmodule kan intuïtief worden aangesloten op elk apparaat en biedt een breed scala aan professionele scantools.

PDF-bestanden digitaal ondertekenen

PDF-bestanden die met Readiris Corporate 16 worden gegenereerd, kunnen met een wachtwoord worden beveiligd. U kunt een wachtwoord instellen om documenten te openen en een ander om wijzigingen in de documenten te beperken.

Nieuw in de versie 16!
 • Nieuwe versie van de detectiemodule
 • De mogelijkheid om Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden om te zetten in geïndexeerde PDF-bestanden
 • Converteer documenten door met de rechtermuisknop te klikken
 • Nieuwe gebruikersinterface
 • Kwaliteitsweergave voor geïmporteerde documenten
 • Verbeterde tool voor het verwerken van pagina's in een document
 • Automatische herkenning van I.R.I.S. scanners
 • Nieuwe versie van de beeldbewerkingsmodule
 • Verbeterde module voor perspectiefcorrectie
Systeemeisen
Versie 16
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

- 1 GHz-processor of hoger

- 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)

- 400 MB vrije ruimte op de harde schijf

- Internetverbinding voor het downloaden en activeren van software

Systeemeisen
Versie 16
Besturingssysteem Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra

- Mac®-computer met Intel®-processor

- Minstens 300 MB vrije ruimte op de harde schijf

- Internetverbinding voor eenmalige activering

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Readiris Corporate 16"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Ich bin mit dem Kauf in diesen Shop sehr zufrieden.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken