Gratis hotline 0800 2633100
 

PhotoZoom Pro 8 Win/Mac, Downloaden

€ 142,34 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820646
 • 4019631707987
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Beschrijving PhotoZoom Pro 8 maakt niet alleen grotere afbeeldingen dan alle andere...meer

Productinformatie "PhotoZoom Pro 8 Win/Mac, Downloaden"

Beschrijving

PhotoZoom Pro 8 maakt niet alleen grotere afbeeldingen dan alle andere software (tot 1 miljoen x 1 miljoen pixels), maar levert ook resultaten van hogere kwaliteit. PhotoZoom Pro 8 is voorzien van S-Spline Max, een bekroonde technologie voor het verkleinen van afbeeldingen die schone randen, scherpte en fijne details behoudt.

Zelfs beeldruis en gecomprimeerde originelen kunnen met succes worden vergroot. Normaal gesproken worden ruis en JPEG-compressie artefacten alarmerend zichtbaar tijdens de vergroting, maar PhotoZoom Pro 8 biedt een hulpmiddel om deze vervormingen te elimineren. U zult verbaasd zijn over de hoeveelheid detail dat PhotoZoom Pro aan het licht kan brengen.

Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een verscheidenheid aan voorgedefinieerde instellingen. Deze instellingen kunnen nog steeds handmatig worden aangepast. U kunt ook uw eigen maatwerksjablonen maken. Selecteer vervolgens met een enkele klik uw favoriete combinaties van sjablonen voor het aanpassen van de grootte van de afbeeldingen en de grootte-instellingen. Als u vaak dezelfde instellingen gebruikt, helpen de resize-sjablonen u om uw workflow te optimaliseren.

Grote hoeveelheden beelden kunnen in één keer worden vergroot door middel van batchverwerking. Multi-processor ondersteuning, 64-bits ondersteuning en de nieuwe GPU-versnelling die met PhotoZoom Pro wordt meegeleverd, zorgen voor een snellere verwerkingstijd.

 

 
 
Wat is er nieuw?

NIEUW!Hoogwaardige beeldvergroting en -verkleining dankzij nieuwe foto-optimalisatietechnologie 'Onthulling van fijne details

NIEUW!Perfect voor het verbeteren van de fotokwaliteit (zelfs als u de grootte niet wilt aanpassen)

NIEUW!Geoptimaliseerde voorinstellingen voor verschillende soorten foto's en afbeeldingen

NIEUW!Nieuwe, krachtige batchverwerkingsopties

NIEUW!Sneller beeldvoorbeeld

NIEUW!Verbeterde ondersteuning van ruwe bestanden

NIEUW!Standalone toepassing opent nu ook EXR-beelden (plug-in wordt al ondersteund EXR)

Functies

Foto's optimaliseren

Met PhotoZoom Pro kunt u automatisch de scherpte, het contrast en de beeldgrootte van zelfs grote aantallen afbeeldingen optimaliseren. De onscherpe maskers kunnen ideaal worden aangepast met een realtime beeldpreview voor een perfect resultaat.

Beeldbewerking

Voor de simulatie van analoge beelden biedt Photozoom Pro de eenvoudig te gebruiken functie om precies de gewenste "filmkorrel" te reproduceren en te integreren in afdrukken. Zo is PhotoZoom niet alleen een hulpmiddel voor perfecte kwaliteitsvergrotingen, maar ook een topproduct voor creatieve beeldbewerking.

PhotoZoom: de specialist voor het verkleinen van foto's

Het probleem van professionele miniaturisatie, met name voor de beeldvoorbereiding voor presentatie op het internet, wordt onderschat. Na elke reductie is een individuele naslijping nodig, anders zien de foto's er saai, wazig, gewoon niet perfect uit. PhotoZoom 8 is ook een specialist voor reductie, een speciale routine is in het programma geïntegreerd. Je werkt hier ook met een professional!

Vergroot uw beelden zonder kwaliteitsverlies

De beelden van een 10 megapixel camera resulteren alleen in een acceptabel A4-beeld als ze worden afgedrukt. Als u uw vakantieherinneringen op posterformaat wilt brengen, heeft u PhotoZoom nodig!

S-Spline technologie bij PhotoZoom

Met PhotoZoom Pro kunt u bijna onbeperkt inzoomen! PhotoZoom berekent tot 1.000.000 x 1.000.000 pixels, wat overeenkomt met een randlengte van meer dan 80 meter! En dit zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies, dankzij S-Spline! De S-Spline technologie biedt veel meer: de randen blijven scherp, de structuren blijven behouden. De software berekent op intelligente wijze de ontbrekende informatie op realistische wijze, wat resulteert in een perfecte vergroting.

Individueel als stand-alone toepassing of praktisch als Photoshop-plug-in

PhotoZoom Pro biedt u een eenvoudig te begrijpen interface. Verwerkingsstappen worden live in real-time weergegeven in het grote voorbeeldvenster. De software kan worden geïntegreerd als een plug-in in Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Corel Paint Shop Pro en Corel Photo-Paint of worden gebruikt als een stand-alone toepassing voor Mac OS en Windows systemen en ondersteunt nu multiprocessor systemen.

Wat professionals nodig hebben

PhotoZoom biedt volledige ondersteuning voor kleurruimten zoals RBG, CMYK, grijswaarden en Lab, evenals voor de metadatatatatypen EXIF, IPTC, XMP en ICC profielen. Daarnaast ondersteunt PhotoZoom Pro lagen, 16 bits/kanaal (inclusief raw) en 32 bits/kanaal (HDR) afbeeldingen en, last but not least, een breed scala aan beeldformaten.

De sterke punten
 • Ideaal voor het vergroten van een tegenhanger of een persoon
 • Ideaal voor Foto's genomen van een afstand
 • Ideaal vooruw portretten
 • Geen dure fotoapparatuur nodig
 
 
Diensten
 • De nieuwste S-Spline interpolatiealgoritmen
 • Betere kwaliteit van beeldvergrotingen & -verkleiningen
 • Diverse voorinstellingen voor verschillende soorten afbeeldingen
 • Geavanceerde fine-tuning tools: Creëer uw eigen presets en pas het formaat aan van sjablonen
 • Vermindert (JPEG) compressie-artefacten en beeldruis van originelen van lagere kwaliteit
 • Batchverwerking
 • Multi-processor ondersteuning en GPU-versnelling
 • Krachtig snoeien
 • Werkt als een op zichzelf staande toepassing
 • Werkt als plug-in voor Adobe® Photoshop®, Adobe® Photoshop® Elements, Corel® PHOTO-PAINT en Corel® PaintShop Pro.
 • Volledige integratie met Adobe Lightroom
 • Extreme vergrotingen: tot 1 miljoen x 1 miljoen pixels!
 • Uitgebreide ondersteuning voor hoogwaardige beelden
 • Afzonderlijk beeldvoorbeeld: Vergelijk de verschillende herschikkingsmethodes in één oogopslag
Systeemeisen
Versie 8
Besturingssysteem Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave
 • Intel- of AMD-compatibele processor
 • 100 MB vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "PhotoZoom Pro 8 Win/Mac, Downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken