Gratis hotline 0800 2633100
 
 Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820236
 • K409F-W00-13.0
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Steeds meer werk- en toepassingsgebieden leven van betrouwbare en continu werkende...meer

Productinformatie "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home"

Steeds meer werk- en toepassingsgebieden leven van betrouwbare en continu werkende spraakherkenning. Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home is op dit punt een efficiënte en tegelijkertijd moderne software waarmee gebruikers zich kunnen instellen op een duidelijke en vooral effectieve spraakherkenning. Direct op de PC kan de gewenste inhoud gemakkelijk worden samengesteld door spraakinvoer, zonder dat er een muis en toetsenbord aan te pas komen.

Het beste gereedschap voor spraakherkenning

In een directe vergelijking met de vele gratis tools en aanbiedingen komt Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home er uitstekend vanaf. Dit is vooral te danken aan de voortdurende ontwikkeling van nieuwe functies, die de spraakherkenning van het programma nog verder vergroten. De enorme nauwkeurigheid binnen de spraakherkenning maakt foutloze opname en verwerking mogelijk. Gedicteerde teksten zullen dus ook in de toekomst foutloos zijn en efficiënt werken mogelijk maken. Naast de nauwkeurigheid neemt ook het aantal actieve gebruikers gestaag toe. In het kader van de snel voortschrijdende digitalisering worden programma's als Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home steeds belangrijker. Hoe minder eenvoudige fouten er in teksten zitten, hoe vaker dergelijke spraakherkenningsmiddelen in professionele bedrijven worden gebruikt. Daarom is het voor bedrijven de moeite waard om Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home aan te schaffen.

Efficiëntie, precisie en het hoogste niveau van professionaliteit

Je kunt bij ons de juiste licentie voor de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home-toepassing voor je pc kopen. Dit bespaart je de tijd die je nodig hebt, ongeacht je apparaat, zodat je je kunt concentreren op de vele andere vereisten op je werk. Voor de meeste mensen werkt gesproken inhoud veel gemakkelijker en vooral sneller dan geschreven, wat betekent dat ook jij je efficiëntie kunt vergroten. Concrete opdrachten om je gesproken inhoud op te schrijven zijn nu niet nodig. Dat maakt het voor jou nog gemakkelijker om je op de betreffende inhoud te concentreren en de gewenste beslissingen te nemen. Zowel voor reclameteksten als voor brieven, essays, boekontwerpen, evaluaties en certificaten en andere zakelijke documenten van welke aard dan ook, biedt Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home je de gewenste afwisseling tijdens het werk. Dankzij de nauwkeurige spraakinvoer heb je het gesproken document snel in geschreven vorm voor je liggen.

Talrijke functies voor vlot werken

Een blik op de vele functies en toepassingen laat dus zien hoe efficiënt en effectief werken met Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home kan zijn. De combinatie van nauwkeurigheid en snelheid maakt de software tot een echte aanwinst als het gaat om het snel en veilig omzetten van spraak in tekst. Ook de andere functies zijn hierbij van belang:

 • Snelle en eenvoudige installatie
 • 13% hogere nauwkeurigheid dan zijn voorganger
 • Intuïtieve en moderne gebruikersinterface
 • Automatische leerfunctie van het programma
 • Koppelbaarheid met vele browsers op het web
 • Spraak via pc-microfoon zonder headset

Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken nieuwe inhoud op te nemen en je dagelijkse werk te vereenvoudigen. Bij de meeste apparaten zijn de ingebouwde microfoons op de pc of laptop al voldoende om de gewenste inhoud in te spreken en om te zetten in tekst. Voor de gewenste nauwkeurigheid hoef je op dit punt niet direct naast het apparaat te staan. Zelfs kleine afstanden brengen de kwaliteit niet in gevaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goede oplossing voor bedrijfsprocessen

Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home heeft zich al uitgebreid bewezen in vele gevallen, zowel voor privégebruik als voor gebruik in bedrijven. Vooral advocatenkantoren, agentschappen en kantoortuinen gedijen bij het snel en zonder verliezen kunnen overbrengen van inhoud. Toepassingen als Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home zijn daarom ook voor jouw bedrijf een uitstekende keuze om snel belangrijke feiten uit te spreken en op te nemen. Dankzij de uitgebreide compatibiliteit met je kantoorsoftware kun je ook bestaande microfoons gebruiken. Niet alleen de versies met kabels zijn geschikt, maar ook de draadloze Bluetooth apparaten. Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home is ontworpen met het oog op gemak en eenvoud, zodat het altijd gemakkelijk te gebruiken is.

Maximale verstaanbaarheid - zonder herkenningstraining

Een van de belangrijkste kenmerken is het gemak en de snelheid van de verstaanbaarheid. Dankzij het continue leerproces past de software zich optimaal aan je spraaktype aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over dure training vooraf. Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home staat dus garant voor een betrouwbare en effectieve toepassing vanaf het eerste gebruik. In combinatie met de eenvoudig ontworpen en overzichtelijke interface zie je in één oogopslag welke functies je op dit moment nodig hebt en wat pas later belangrijk voor je wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer snelheid in de dagelijkse administratie

Met zo'n breed scala aan verschillende toepassingen kun je de moderne spraakherkenning zoveel testen als je wilt. Zelfs zonder lange trainingsfasen zullen jij en je medewerkers snel vertrouwd raken met de uitgebreide functies en contexten. Veel werknemers waarderen het gemak rond de spraakinvoer van Nuance Dragon Naturally Speaking 13, waardoor lange en bewerkelijke tekstinvoer voor jou geen zorg meer hoeft te zijn. Om je werk nog efficiënter te maken, kun je met Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home geavanceerde taalinstellingen en aanpassingen maken. Dit zorgt ervoor dat de software zich na verloop van tijd steeds beter aanpast aan jouw spraakpatroon. Dit bevordert een snelle en vooral effectieve uitvoering van je opdrachten, waardoor het dagelijks beheer gemakkelijker wordt.

Nu Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home kopen

Je bent welkom om jezelf op deze basis te overtuigen en te kiezen voor Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home. De software zorgt voor de gewenste eenvoud in elk kantoor en past zich optimaal aan je dagelijkse taken aan. Het is beginnersvriendelijk, spaart je middelen en bevordert actief efficiënt werken. Je profiteert dus zeker van de nieuwste versie en tilt je spraakherkenning naar een nieuw niveau. Hier bij Blitzhandel24 kun je Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home kopen en profiteren van verdere gratis updates.

Verdere vragen

Voor wie is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 geschikt?

Spraakherkenning wordt elke dag belangrijker in veel bedrijfstakken. Daarom is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home niet alleen een handig hulpmiddel voor grote ondernemers, maar ook voor scholieren, studenten en werknemers die veel met hun thuiscomputer werken.

Welke voordelen biedt Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home je?

Een van de belangrijkste voordelen van Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home is dat het snel en effectief werkt bij het omzetten van spraak naar tekst. Zelfs zonder technische ervaring kunnen de gewenste functies effectief worden gebruikt om de conversie efficiënt en praktisch te maken.

Hoe lang is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home geldig na aankoop?

Bij aankoop van Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home ontvangt u een permanent geldige licentie. U kunt ook voortdurend gratis updates van ons krijgen om de software up-to-date te houden. Indien gewenst zijn er natuurlijk ook meerdere licenties voor u beschikbaar.


Systeemvereisten

 • Processor: Ten minste Intel Dual Core met 2,2 GHz of gelijkwaardige AMD-processor. LET OP: Snellere processoren zullen beter presteren. (BELANGRIJK: SSE2 instructieset vereist)
 • Processor cache: 2 MB L2 cache aanbevolen (512 KB L2 cache minimaal)
 • Vrije schijfruimte: 4 GB
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7, 8.1, 10 (32-Bit und 64-Bit), Windows Server 2008 R2 und 2012 R2
 • RAM: Ten minste 2 GB voor 32-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1, 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1 en Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Microsoft Internet Explorer 9 of hoger voor of de huidige versie van Chrome of Firefox de online hulp (gratis te downloaden op www.microsoft.de).
 • Geluidskaart voor 16-bit opname
 • DVD-station voor installatie
 • Nuance-gecertificeerde ruisonderdrukkende headset (inbegrepen bij aankoop). Zie support.nuance.com/compatibiliteit/ voor details (ook informatie over USB-adapters en digitale recorders).


Opmerking: Een internetverbinding is vereist voor automatische productactivering (kort, anoniem proces).

Ondersteunt Microsoft Office 2010 en 2013. Dicteren in zorginformatiesystemen (elektronisch patiëntendossier - ePA) wordt niet ondersteund.
 
Juridisch:
Met de juridisch bindende uitspraak van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 schenden we met ons aanbod geen rechten van derden & schenden we dus geen principes, de software is een single-user licentie vanuit een volume contract overname, een registratie op een ID is daarom niet mogelijk. Je kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken en ook updates e.d. verkrijgen, maar je kunt het niet registreren.

Hoe lang is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home geldig na aankoop?
Als je Nuance Dragon Naturally Speaking 13 wilt aanschaffen, ontvang je een permanent geldige licentie. Je kunt ook voortdurend gratis updates van ons krijgen om de software up-to-date te houden. Desgewenst zijn er natuurlijk ook meerdere licenties voor je beschikbaar.
Welke voordelen biedt Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home jou?
Een van de belangrijkste voordelen van Nuance Dragon Naturally Speaking 13 is dat het snel en effectief werkt om spraak naar tekst om te zetten. Zelfs zonder technische ervaring kunnen de gewenste functies effectief gebruikt worden om de conversie efficiënt en praktisch te maken.
Voor wie is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Home geschikt?
Spraakherkenning wordt elke dag belangrijker in vele industrieën. Daarom is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 niet alleen een nuttig hulpmiddel voor grote ondernemers, maar ook voor scholieren, voor studenten en voor werknemers die veel met de thuiscomputer werken.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken