Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 10 Enterprise

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 969645911
 • KV3-00255
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Windows 10 Enterprise kopen bij Blitzhandel24 Microsoft Windows 10 is de nieuwe...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows 10 Enterprise kopen bij Blitzhandel24


Microsoft Windows 10 is de nieuwe versie van het besturingssysteem van Microsoft, speciaal ontwikkeld voor grote bedrijven en organisaties. De talrijke functies en kenmerken maken niet alleen het dagelijkse zakenleven gemakkelijker, maar maken ook een efficiëntere en doelgerichte verwerking van de dagelijkse taken mogelijk.

Het startmenu is terug en biedt een goed overzicht. De moderne gebruikersinterface overtuigt door zijn gebruiksvriendelijkheid. Bedrijven die deze versie van Microsoft Windows 10 kopen, krijgen niet alleen al bekende functies, maar ook nieuwe en herziene softwarefuncties.

 

Microsoft Windows 10 - Kenmerken van de Enterprise-Editie

In een bedrijf zijn vaak meerdere teams en medewerkers betrokken bij een project. Het moet mogelijk zijn om in het dagelijkse werk snel en eenvoudig gegevens uit te wisselen en informatie te versturen. Efficiënte tools van Microsoft Windows 10 ondersteunen de medewerkers in deze werkstappen - de samenwerking wordt zo geoptimaliseerd.

De Microsoft Windows 10 Enterprise Edition bevat onder andere de volgende functies:

 • "Direct Acess" biedt de mobiele medewerkers van het bedrijf een veilige en transparante toegang tot het eigen netwerk.
 • "AppLocker", de verbeterde opvolger van SRP, voorkomt zowel de ongewenste installatie van malware als de lancering ervan.
 • Met behulp van de "Device Guard" kunnen de toegestane app-bronnen worden gedefinieerd.
 • "Windows To Go" maakt de installatie van Windows 10 Enterprise op een USB-stick mogelijk.
 • "Cortana" is de taalassistent van Microsoft die medewerkers ondersteunt bij verschillende activiteiten. Het helpt onder andere met afspraken en taakinvoer, e-mailbeheer, synchronisatie met andere platformen en rapporteert desgewenst ook belangrijke afspraken.
 • "Whiteboard Preview" is een soort digitaal doek waarop gegevens en ideeën kunnen worden samengevat.
 • Met "OneNote" kunnen notities en aanvullende informatie worden doorgegeven aan collega's over de verschillende platformen heen.
 • "Windows Analytics" helpt medewerkers om het systeem efficiënter te gebruiken en te verbeteren.
 • "Windows Autopilot" zorgt voor de voorconfiguratie van Windows 10 Enterprise, die rechtstreeks vanuit een cloud naar de pc wordt overgebracht.

 

Microsoft Windows 10 met intelligente beveiliging

De professionele beveiligingsfuncties van Microsoft Windows 10 bieden een hoog niveau van bescherming.

Beveiligingsfuncties van Microsoft Windows 10 Enterprise:

 • Microsoft Paspoort
 • bedrijfsgegevensbeveiliging
 • bewakingsagent
 • apparaatbewaker

Met behulp van speciale algoritmen worden de bedrijfsgegevens beschermd. Bedreigingen, mogelijke kwetsbaarheden en kwaadaardige software kunnen dankzij de functies worden gedetecteerd of geblokkeerd. Gezichts- en vingerafdrukherkenning is ook geïntegreerd en zorgt voor meer veiligheid. Bovendien worden de bestaande verdedigingsmechanismen regelmatig bijgewerkt.

 

Koop Microsoft Windows 10 - krijg de best mogelijke compatibiliteit

Het programma past zich automatisch aan de individuele kenmerken van de gebruikte apparaten aan, omdat de optimale weergave bij deze apparaten varieert. Het maakt niet uit of u op een klassieke desktop PC, een tablet of een netbook werkt. Zelfs oudere apparaatmodellen kunnen hiervan profiteren. Dit is mogelijk omdat Microsoft geen significante wijzigingen in de systeemvereisten heeft aangebracht.

 

Koop Microsoft Windows 10 Enterprise - een complete oplossing voor uw eigen bedrijf

Bedrijven die het Microsoft Windows 10 besturingssysteem aanschaffen, ontvangen ook de Enterprise Edition, die bekende programma's bevat zoals Mail, Calendar, Foto's, Muziek, Video's, de Microsoft Edge-browser, DirectX 12 en Continuüm Mode voor apparaten met aanraakscherm. Daarnaast bevat Microsoft Windows 10 ook de zakelijke functies van domeinaansluiting, remote desktop, beheer van groepsbeleid of een speciale bedrijfsmodus voor EMIE Internet Explorer.

Met deze versie van Windows kunt u zich aansluiten bij de Azure Active Directory, een cloud-gebaseerde identiteitsbeheer- en directory-service. Na een enkele aanmelding hebben gebruikers toegang tot meerdere cloud-SaaS-applicaties zoals Concur, Office 365 of DropBox.

Zoals Microsoft heeft aangekondigd, zullen er na Windows 10 geen Windows-versies meer zijn. Microsoft ziet Windows als een toekomstige dienst. Enerzijds zal Microsoft het bestaande systeem optimaliseren en fouten corrigeren. Aan de andere kant wil Microsoft werken aan nieuwe mogelijkheden en functies.

 

Koop Windows 10 - het juiste besturingssysteem voor elke gebruiker

Naast de terugkeer van het populaire Startmenu, dat in Windows 8 kortstondig was verdwenen, biedt Windows 10 ook de Persoonlijke Assistent Cortana aan, waarmee u een verscheidenheid aan toepassingen met spraakopdrachten kunt bedienen. Bovendien is Windows 10, net als de vorige versies, verkrijgbaar in verschillende versies. Microsoft heeft zich hier specifiek gericht op de individuele doelgroepen, zodat het voor iedere gebruiker van een geschikt eindapparaat echt de moeite waard is om Windows 10 te kopen. De afzonderlijke varianten zijn inbegrepen:

 

Wilt u Windows 10 gebruiken als uw werkcomputer?

In dit geval raden wij u aan een van de Office suites te gebruiken die speciaal voor Windows 10 zijn ontwikkeld:

 

Systeemvereisten:

Platform

Windows

Ondersteund besturingssysteem

Vensters 10

Verwerker

Processor of SoC met ten minste 1 GHz

Werkgeheugen

1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits

Harde schijf ruimte

16 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem

Grafische kaart

DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver

Leveringsomvang:

Microsoft Windows 10 Enterprise 32 & 64 bit volledige versie Online Activatie

 • Originele licentiesleutel voor telefoon-/online-activering van Microsoft Windows 10 Enterprise.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise"
7 jun. 2022

69u2

Renekton

22 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken