Gratis hotline 0800 2633100
 
NordLocker

NordLocker

€ 45,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822475
 • NL1C1Y5GB-TDEU-E
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Cloudopslag

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bescherm je gegevens tegen cybercriminelen, bewaking en malware met NordLocker. Gebruik onze...meer

Productinformatie "NordLocker"

Bescherm je gegevens tegen cybercriminelen, bewaking en malware met NordLocker. Gebruik onze privégegevenskluis om je bestanden veilig op te slaan, er een back-up van te maken en ze overal te openen - via internet of onze desktop- en mobiele apps.

Wat zijn de toegestane functies van NordLocker?

 • Bewaar je bestanden veilig in een beveiligde kluis. Maak een back-up van je bestanden in een beveiligde kluis. Je bestanden zijn altijd end-to-end versleuteld.
 • Profiteer van het hoogste niveau van privacy. NordLocker is gebaseerd op een zero-knowledge architectuur, wat betekent dat wij niet weten wat je in je kluis opslaat. Dit verhoogt niet alleen je veiligheid, maar geeft je ook volledige controle over de toegang.
 • Sla je bestanden veilig op je apparaat op, upload ze naar de cloud of synchroniseer ze op verschillende apparaten en platformen. Zelfs wanneer je synchroniseert met een gedeeld apparaat, blijven je gegevens privé. Niemand kan bij je gegevens of ze bekijken zonder jouw toestemming.

 

Moeiteloos een back-up maken van je bestanden en ze synchroniseren

 • Slepen en neerzetten om een back-up te maken

Drop je bestanden in de app en NordLocker doet de rest. Je bestanden worden automatisch gesynchroniseerd en geback-upt zodat je ze nooit kwijtraakt.                  

 • Geschikt voor elk type bestand                                                                                                                                                                                                                                                                              

Encryptie werkt voor alle bestandstypen, ongeacht de grootte. Of het nu gaat om documenten, foto's, video's of mappen, NordLocker beveiligt alles wat je maar wilt.

 • Organiseer je bestanden in de cloud

Organiseer je bestanden in lockers en mappen en sla ze lokaal of in de cloud op - de keuze is aan jou.
noordsloter1-1

Bewaar je bestanden veilig waar je ook bent

 • Lokaal beveiligen zonder grenzen

Of je je gegevens nu veilig op je computer wilt opslaan in plaats van in de cloud, NordLocker kent geen encryptielimieten. Je kunt zoveel gegevens versleutelen als je wilt en deze lokaal opslaan.

 • Bescherm je gegevens in de cloud

In de NordLocker cloud zijn je bestanden altijd veilig versleuteld. Dit betekent dat niemand bij je gegevens kan zonder jouw toestemming.

 • Geniet van een cloud met end-to-end encryptie

Maak back-ups en synchroniseer je bestanden via een cloud die end-to-end versleuteld is. Je kunt je bestanden lokaal openen, in de cloud of zelfs vanaf een openbare computer - je gegevens zijn altijd beschermd.

 •  Blijf veilig met cloud back-ups

De NordLocker cloud maakt automatisch privé back-ups van je bestanden. Zelfs als je apparaat beschadigd, verloren of gestolen is, blijven je gegevens veilig.
Bestanden offloaden met Space Saver

 • Ruimtebesparend bestanden uitwisselen

Verplaats zelden gebruikte bestanden naar je privé cloud en bespaar waardevolle opslagruimte op je apparaten. Maak je geen zorgen - je bestanden zijn slechts een klik verwijderd.

noordsloter2-1

Bewezen beveiliging waarop je kunt vertrouwen

 • Nul-kennis architectuur

Vertrouw op bewezen beveiliging wanneer je de NordLocker Cloud gebruikt. Wat van jou is, mag je houden. In tegenstelling tot traditionele cloudproviders kunnen wij nooit je encryptiesleutels zien of weten wat je in je cloud opslaat. Geloof ons niet op ons woord - de Zero-Knowledge architectuur maakt dit een feit.

 • Multi-factor authenticatie (MFA) inschakelen

Multi-factor authenticatie voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account. Je kunt kiezen uit verschillende verificatiemethoden, waaronder back-upcodes voor eenmalig gebruik, verificatie-apps en beveiligingssleutels van derden.

 • Geavanceerde encryptie

Vertrouw op de allernieuwste versleutelingstechnologieën. Bewezen versleutelingsalgoritmen en geavanceerde cijfers beschermen je bestanden op je apparaten en in de cloud. AES-256 versleutelt bestanden en bestandsnamen, xChaCha20-Poly1305 beschermt sleutelhanger- en identiteitsgegevens, terwijl Ed25519 de veiligheid van je digitale handtekeningen garandeert.

 • Bescherming tegen ransomware

Blijf beschermd tegen ransomware. NordLocker helpt je te beschermen tegen deze gevaarlijke malware door je gegevens al versleuteld en beveiligd in de cloud te bewaren.

 • Beveiligingsonderzoek met een groot bereik

 NordLocker zet zich niet alleen in als encryptietool, maar werkt ook samen met onderzoekers om het publiek voor te lichten over online beveiliging. Onze rapporten over ransomware-aanvallen op bedrijven en malware voor het stelen van bestanden zijn door miljoenen mensen gelezen.

 • 10 jaar ervaring in cyberbeveiliging

NordLocker is ontwikkeld door het team achter NordVPN, 's werelds toonaangevende VPN-service, en profiteert van 10 jaar ervaring in cyberbeveiliging.

 noordsloter3-1

Systeemeisen

 • Windows
 • macOS High Sierra (10.13) of hoger
 • 500 GB
eigenschappen: "NordLocker"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
File Encryption
Multi Apparaat
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "NordLocker"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
File Encryption
Multi Apparaat
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "NordLocker"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken