Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Word 2019

€ 60,96 * € 183,02 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241820139
  • 059-09181
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Word 2019 Microsoft Word 2019 bouwt met succes voort op zijn voorgangers, want...meer

Productinformatie "Microsoft Word 2019"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Word 2019

Microsoft Word 2019 bouwt met succes voort op zijn voorgangers, want Word is nog steeds de tekstverwerker bij uitstek als het gaat om het schrijven van brieven, het maken van teksten, het invoegen van tabellen in schriftelijke documenten en dergelijke. Word 2019 vervult dezelfde taken als zijn beproefde voorgangers, maar is nog geavanceerder en actueler wat betreft bediening en functie. Als u Word wilt kopen, kunt u dat gemakkelijk en direct vanuit huis doen. Dit heeft als voordeel dat Word gebruikers tijd besparen en het product zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Net als zijn voorgangers richt Microsoft Word 2019 zich op het maken van teksten. Het maakt niet uit of het product professioneel of privé wordt gebruikt, want het dagelijks leven laat vaak zien dat het nodig is om teksten professioneel en gemakkelijk te kunnen schrijven om ze uit te printen, per e-mail te versturen of gewoon op te slaan. Professioneel gaat het over het algemeen om administratie, correspondentie, aanmaning etc. De functie van serieletters maakt het werk in een kantoor ook veel gemakkelijker. Dit geldt vooral wanneer dezelfde tekst naar verschillende geadresseerden moet worden gestuurd. Daarnaast bevat het nieuwe Word een groot aantal sjablonen waaruit de gebruiker kan kiezen en die hij/zij kan gebruiken.Wat biedt de nieuwe Microsoft Word 2019?

Het nieuwe Word 2019 biedt nog steeds de mogelijkheid om teksten te maken, te formatteren, afbeeldingen te integreren, lijsten te ontwerpen en nog veel meer. Wat betreft de opmaak van de tekst zijn er aantrekkelijke functies beschikbaar. Woorden of zinnen kunnen niet alleen vet, schuin of onderstreept worden weergegeven, maar ook in elk lettertype en elke lettergrootte. Op deze manier worden de individuele ontwerpmogelijkheden van een tekst niet veronachtzaamd. De helpfunctie is zo eenvoudig te gebruiken dat zelfs beginners alle functies van Word gemakkelijk kunnen begrijpen en gebruiken.


Wie zal profiteren van Microsoft Word 2019?

Iedereen die op kantoor werkt en begeleidende brieven, herinneringen en algemene teksten van allerlei aard moet schrijven, kan Word kopen en optimaal gebruiken voor het maken van teksten. Maar ook gebruikers die in hun privéleven gemakkelijk professionele teksten willen kunnen maken, kunnen op de nieuwe Microsoft Word 2019 heel goed kopen. Dit is bijvoorbeeld het geval als het gaat om het schrijven van sollicitaties, werk voor school en universiteit, notitieblokken voor persoonlijk gebruik, enz. Het kopen van Microsoft Word 2019 is makkelijker dan menigeen zou denken, omdat binnen een paar klikken het product officieel wordt besteld. Als u wilt, kunt u zelfs de nieuwe Word 2019 gebruiken om uitnodigingen of bedankbriefjes te schrijven en uit te printen. Het maakt niet uit of deze werken zijn ontworpen voor een verjaardag, doop, jubileum, Valentijnsdag of dergelijke. Met het nieuwe Woord wordt het zelfs leuk om artistiek creatief te worden. Voor dit doel zijn de typegrafieken die Word aanbiedt geschikt, en die gemakkelijk kunnen worden ingevoegd.


Waarom Word een toegevoegde waarde biedt

Gebruikers die Microsoft Word 2019 kopen, krijgen veel meer dan alleen een tekstverwerkingsprogramma bij het product. Alleen al de talrijke opmaakmogelijkheden bieden een duidelijke meerwaarde, inclusief spellingscontrole en paginaweergave. Het product Word 2019 is zelfs ideaal voor hoogwaardige afbeeldingen voor presentatiedocumenten. Niet voor niets is Word in het algemeen al lang een beproefde en populaire klassieker als het gaat om het schrijven, opmaken en verrijken van teksten met andere elementen zoals lijsten of tabellen. Indien gewenst kan de gebruiker de desktopsoftware ook aansluiten op de Microsoft-cloud. Dit maakt veel functies mogelijk, zoals effectief teamwerk. Nu is het gemakkelijk om vrienden of collega's uit te nodigen om samen aan een document te werken. Zowel opmerkingen als wijzigingen worden zelfs in real time weergegeven, waardoor het werken in een netwerk gemakkelijker wordt dan ooit tevoren. Het nieuwe Word heeft ook een verbeterde spellingscontrole.

 

Met Microsoft Word 2019 heeft de klassieker een verdere revisie ondergaan en is deze uitgebreid met een aantal nieuwe functies. De bediening is gebruikersgericht en eenvoudig gebleven. U vindt snel uw weg in het programma, of u nu gewoon een tekst wilt schrijven, serieletters wilt afdrukken of uitnodigingen wilt ontwerpen. Met het brede scala aan functies in Word 2019 vindt u altijd de juiste toepassingen om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid. De vele meegeleverde sjablonen ondersteunen u hierbij. Mocht u niet vinden wat u zoekt, dan zal het zoeken in het webarchief u helpen. De koploper in tekstverwerking is altijd het Word-programma van Microsoft geweest.


Innovaties in Microsoft Word 2019

Geïntegreerde wizard: In het veld "Wat wilt u doen" kunt u zoektermen invoeren en er worden passende help-onderwerpen weergegeven. Zo vindt u sneller uw weg door het programma en hoeft u niet door de menu's te klikken om de juiste functie te vinden.

Verbeterd teamwork: Nodig vrienden en collega's uit om samen aan een document te werken. Een gratis Microsoft-account is hiervoor prima geschikt. Het bestand kan eenvoudig worden bewerkt met de "Word Web App". De vrijgave vindt direct plaats in het document via een nieuwe knop. U kunt de verwerking in real time volgen.

Intelligent zoeken: Word 2019 biedt de mogelijkheid om direct vanuit een document op het internet naar informatie te zoeken, zonder gebruik te hoeven maken van een browser. U heeft bijvoorbeeld informatie van Wikipedia direct in het document.

Nieuwe look voor de gebruikersinterface

Microsoft Word 2019 wordt geleverd met enkele nieuwe kleuren voor de gebruikersinterface en is ontworpen om vergelijkbaar te zijn met Windows 10, en het is nu mogelijk om formules of vergelijkbaar te tekenen op het touchpad. Word 2019 herkent ze automatisch en neemt ze over. De focus op touch-apparaten en de cloudfuncties van Office maken u ongelooflijk flexibel in uw werk. Met Microsoft Word 2019 kunt u uw projecten overal mee naartoe nemen en uw creativiteit de vrije loop laten.

 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Word 2019, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te downloaden, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Word 2019 kan ook worden gekocht als onderdeel van een Office-suite:

 

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties
Aanvullende informatie Terminal server geschikt (zoals: Windows Server 2019 Standaard, SQL Server 2017 Standaard of Exchange Server 2019 Standaard

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minstens 1 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Beeldscherm: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
- Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 ESSENTIAL! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteund -
Grafiek

Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Word 2019"
Office-toepassingen:
Word
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Word 2019"
Office-toepassingen:
Word
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

  • Door hoeveelheden te bundelen
  • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
  • Direct invoer
  • Langdurige relatie met distributeurs.
  • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
  • Een centrale en lean administratie.
  • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
  • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
  • Maakt dit de kwaliteit slechter?

    We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Word 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken