Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Microsoft Windows Server 2022 User CAL

€ 35,54 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821932
 • R18-06450
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Server software levert diensten of functies voor een computer die als server wordt gebruikt....meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2022 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Server software levert diensten of functies voor een computer die als server wordt gebruikt. Voor elk geïnstalleerd serverproduct is een afzonderlijke serverlicentie vereist. Elke gekochte licentie geeft de klant het recht de serversoftware op één server te installeren.

Om de serversoftware te kunnen gebruiken, moet een bijbehorende client-toegangslicentie (CAL) worden gekocht.

Microsoft Windows Server 2022 gebruikers-CAL kopen

Voor moderne licenties zijn officiële producten de enige juiste keuze. Daarom bieden wij de moderne Microsoft Windows Server 2022 User CAL voor de nieuwste server en maken een eenvoudige implementatie mogelijk. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste oplossingen in het bedrijf te integreren en een gebruikersgerichte oplossing te ontwikkelen. Op die manier kan de hele toegangscontrole moderner en functioneler worden gemaakt.

Altijd de juiste vergunning

Dankzij het duidelijke licentiemodel van Microsoft is het gemakkelijk om de juiste licenties te verwerven. Elke server heeft zijn eigen licentie, die functioneel precies kan worden afgestemd op de toepassing. De Microsoft Windows Server 2022 User CAL zorgt er dan voor dat een specifieke gebruiker wordt toegewezen om de implementatie sterk te vereenvoudigen. Dit betekent dat u altijd de juiste producten rechtstreeks bij ons kunt vinden, zodat u kunt vertrouwen op een professionele oplossing.

Duidelijk gestructureerde toegangslicenties bieden de juiste oplossing voor alle servers in een organisatie. Ongeacht het apparaat, definieert de Microsoft Windows Server 2022 User CAL precies één gebruiker die toegang heeft tot de systemen. Hierdoor wordt de toegang van derden tot de systemen effectief onmogelijk gemaakt en wordt de beveiliging aanzienlijk verminderd. Met de juiste productlicenties uit onze winkel zal dit geen probleem zijn.

De belangrijkste voordelen in een oogopslag

 •     Snelle integratie in de server
 •     Voortdurende analyses voor meer transparantie
 •     Gemakkelijk aan te passen door de BeUser
 •     Nauwkeurig toegewezen licentie voor meer veiligheid
 •     Volledige distributie binnen de onderneming
 •     Officiële serverlicentiecode

Bijgewerkte toegang voor elke server

Met tal van functies zoals analytics en andere extensies rond de server, is het mogelijk om op elk moment het overzicht te bewaren. Wie Windows Server 2022 gebruikt, hoeft zich met deze licenties geen zorgen te maken, maar kan gewoon voor een van onze licenties kiezen. Dit maakt het veel gemakkelijker om terug te vallen op de juiste Microsoft Windows Server 2022 User CAL en om de beveiliging van de hele server te optimaliseren.

Natuurlijk is het veel goedkoper om meerdere licenties te kopen, dus dit is een geweldige manier om te besparen voor grotere bedrijven. Deze zijn meestal gebaseerd op het uitrusten van meerdere werknemers met de juiste Microsoft Windows Server 2022 User CAL en het kopen van een handige set. Zodra de juiste is gevonden, duurt het niet lang om verbinding te maken met de server.

Koop nu Microsoft Windows Server 2022 gebruikers-CAL

Met de juiste Microsoft Windows Server 2022 User CAL, kan de toegang tot de server veel gemakkelijker worden. Dit maakt het voor veel gebruikers aantrekkelijk om voor de officiële licenties te kiezen en te profiteren van alle beschikbare diensten. Op die manier kunnen wij u altijd de nieuwste producten en licenties aanbieden. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste Microsoft Windows Server 2022 User CAL aan te schaffen om de toegang tot het systeem zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wat biedt de app?
Microsoft Windows Server 2022 User CAL maakt snelle en gerichte licentiëring van bestaande servers mogelijk. Dit betekent dat u geen kostbare tijd hoeft te verspillen, want met de juiste licentie zijn servers volledig functioneel en kunnen ze binnen enkele minuten operationeel zijn.

Wie profiteert van deze oplossing?
Elke gebruiker van een Windows-server moet ook toegang hebben tot de overeenkomstige CAL. Met een duidelijke toewijzing van BeUser is beveiliging niet langer een probleem, zodat de vereiste licentie altijd beschikbaar is.

Waarom is de vergunning zo belangrijk?
Zonder de juiste Microsoft Windows Server 2022 User CAL kan de server niet worden aangepast of geconfigureerd. Voor een gestructureerde inzet in de onderneming is de juiste licentie dan ook van essentieel belang om ervoor te zorgen dat u altijd toegang hebt tot de juiste oplossing.

User CAL: Een User CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, bijv. bedrijfscomputer, privécomputer, mobiele telefoon, enz. van waaruit hij toegang heeft tot de serversoftware.

Dit licentietype moet u kiezen als een gebruiker niet alleen met één apparaat toegang heeft tot de betreffende server, maar bijvoorbeeld ook zijn smartphone gebruikt om naast zijn computer zijn e-mails te controleren of een tablet als tweede apparaat gebruikt. Hetzelfde geldt als werknemers ook de mogelijkheid krijgen om hun privéapparatuur te gebruiken en daarmee verbinding te maken met het netwerk.

Licenties

Eigenschap: Licentierechten
Versie:  Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Product activerings bericht & installatie informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het Microsoft-product dat u hebt gekocht. Een product- of licentiesleutel is niet vereist voor deze licentie. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de afleveringsbon.

 

Win Server 2022 Standaard Gebruiker CAL

De Windows Server CAL blijft geldig voor Windows Server 2022: Dit betekent dat een licentie nodig is voor elke gebruiker of elk apparaat dat direct of indirect toegang wil tot de server. Voor bedrijven die elke werknemer een eigen computer of mobiel toestel ter beschikking stellen, is het dus de moeite waard om te investeren in de Microsoft CAL. Door de verschillende licentiemodellen en de verschillende edities is het belangrijk om bij de aankoop uw ogen goed de kost te geven.

Belangrijk: Zowel voor de Win Server 2022 Standard 16/24 Core als voor de Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core zijn deze licenties vereist voor toegang tot de server. Hoeveel van deze Client Access Licenties nodig zijn hangt weer af van de grootte van het bedrijf, het aantal werknemers en de heersende manier van werken. Een algemene verklaring is derhalve niet mogelijk.

Functioneel toepassingsgebied: Wie heeft een gebruikers-KAL nodig?

De gebruikers CAL van Microsoft is nodig wanneer een gebruiker toegang wil tot de server. Dit kan zowel directe als indirecte toegang inhouden, bijvoorbeeld door middel van software. In de regel is dit type licenties altijd nuttig wanneer apparaten gebruikersgebonden zijn. Dit betekent: één gebruiker heeft toegang via een specifiek eindapparaat. Als hetzelfde apparaat echter door meerdere werknemers wordt gebruikt, zou de Win Server 2022 Standard Device CAL de juiste oplossing zijn.

De Microsoft CAL stelt de gebruiker in staat om alle functies van de Win Server 2022 Standard te gebruiken. Deze vergunning is echter niet voldoende voor toegang van buitenaf: In plaats daarvan is een Remote Desktop 2022 User CAL nodig, of een Remote Desktop 2022 Device CAL als toegang tot externe apparaten nodig is.

 Windows laptop

Foto credits: © Tierney - stock.adobe.com

Gebruikers CAL's zijn nodig voor verschillende producten

Een gebruikers CAL is de basis voor de noodzakelijke licenties voor veel Microsoft aanbiedingen. Zodra de server direct of indirect wordt benaderd, is het noodzakelijk. Let er daarom bij de aankoop op dat de CAL compatibel is met het gewenste product. De gebruikers-KAL is beschikbaar voor:

 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft RDS
 • Microsoft Sharepoint
 • Microsoft SQL
 • Windows Server

Het kopen van gebruikers-CAL's: Hoeveel heeft het bedrijf er nodig?

Om de Standard of Datacenter Edition van de nieuwe Microsoft Server te gebruiken, is een willekeurig aantal licenties vereist. Als u voor gebruikerslicenties kiest, hebt u voor elke gebruiker een afzonderlijke licentie nodig. Dit betekent dat het vereiste aantal afhangt van de grootte van het bedrijf, de manier waarop het werkt en de bestaande IT-infrastructuur. Hetzelfde geldt voor de Server 2022 hoofdversies: Of de Standard of de Datacenter Edition geschikter is, hangt ook af van de behoeften van het bedrijf.

Gebruikers-CAL's worden verkocht door Microsoft, Microsoft-partners of softwareleveranciers. Hoewel zij afzonderlijk kunnen worden gekocht, worden zij vaak verkocht in bundels van maximaal 50 stuks. Vanaf september 2021 bedraagt de prijs ongeveer 170 euro voor 5 licenties.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2022 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken