Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 24 Core Basis Licentie

€ 2.023,39 * € 6.618,39 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820084
 • P71-08672
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter De serverdefinitie Datacenter werd voor het eerst...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 24 Core Basis Licentie"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter


De serverdefinitie Datacenter werd voor het eerst geïntroduceerd met de servereditie Windows Server 2012, gericht op grote ondernemingen, datacenters en softwareontwikkeling. Technisch gezien waren de Standaard en Datacenter versies echter identiek. Dit veranderde met de introductie van de Microsoft Windows Server 2016 Datacenter. In deze server editie zijn functies geïmplementeerd die in de standaard versie ontbreken en niet later kunnen worden geïnstalleerd.

Het Microsoft Windows Server 2016 Datacenter onderscheidt zich met name op het gebied van virtualisatie. Omdat er vrijwel geen beperking is. Binnen een virtualisatie kan dus een verdere virtualisatie worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om grote cloudomgevingen te bouwen.

Het Microsoft Windows Server 2016 Datacenter is geen server-besturingssysteem dat slechts één keer hoeft te worden geïnstalleerd. Hier is diepgaande kennis van de afzonderlijke functies vereist.

Informatie over de Microsoft Windows Server 2016 Datacenter


Wie het Microsoft Windows Server 2016 Datacenter gebruikt voor zijn bedrijfsprocessen mag niet bezuinigen op de serverhardware. Microsoft publiceert wel een minimumeis voor zijn servereditie, maar dit kan met een gerust geweten worden genegeerd. Interessanter zijn de maximale waarden en ze zijn behoorlijk indrukwekkend:

 • Processor met x64-architectuur
 • Klokfrequentie geen limiet
 • RAM maximaal 24 Terabyte
 • Netwerkverbinding met minimaal 1 Gigabyte


De vrije ruimte op de harde schijf voor de serverinstallatie wordt minstens 32 gigabyte genoemd. Hier moet ook rekening worden gehouden met de ruimte voor het wisselbestand en de logbestanden.

 

Versieverschillen tussen Server 2016 Standaard en Datacenter


Om de investering in een Microsoft Windows Server 2016-datacenter te begrijpen, is het noodzakelijk om de functionele diversiteit te overwegen. De volgende opties ontbreken in de Windows Server 2016 Standaard.

 

Blokken en beperkingen

 

 • Gebruik als virtualisatie-gast
 • onbeperkt aantal virtuele computers en bovendien één Hyper-V-host per licentie

 

Serverrollen

 

 • Netwerkcontroller
 • Hyper-V, inclusief afgeschermde virtuele machines

 

Kenmerken

 

 • Software voor het uitbalanceren van de belasting
 • Ondersteuning voor gastheerbewaking voor Hyper-V

 

Algemene functies

 

 • Softwarematige netwerken
 • Geheugenreplica
 • directe opslag
 • geërfde activering

 

Serversysteem Microsoft Windows Server 2016 Koop Datacenter


Bij aankoop in onze online shop ontvangt u een downloadlink en slaat u het ISO-bestand lokaal op. Met de interne of externe brandsoftware van uw besturingssysteem brengt u de software over op een opstartbaar opslagmedium.

Waar kan ik de Microsoft Windows Server 2016 Datacenter kopen?


In de online shop van blitzhandel24.de vindt u alles rondom het Windows Server 2016 Datacenter. Van serversoftware tot licenties, u ontvangt alles uit één bron.

Wat is het Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?


Een serverbesturingssysteem voor gevirtualiseerde omgevingen en veiligheidsgerelateerd databeheer. Serverrollen kunnen worden gebruikt om extensies toe te voegen of uit te schakelen.

Wie moet er een Microsoft Windows Server 2016 Datacenter kopen?


Grote bedrijven en organisaties, maar ook datacenters met een sterk gevirtualiseerde en softwaregedefinieerde IT-omgeving. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van private en publieke cloudsystemen.

Waarom het de moeite waard is om een Microsoft Windows Server 2016 Standard te kopen

 

 • Upgrade van Windows Server 2012 Datacenter
 • Structuur van een serverpark
 • Installatie van een hosting met verschillende serversystemenMet het Server 2016 Datacenter levert Microsoft technische uitbreidingen en aanvullingen. Deze zijn vooral:

 

 • efficiënt geheugenbeheer van harde schijven en RAM
 • onbeperkte virtualisatie
 • Levering van een nano-server per serverrol. Voor gebruik is echter wel Software Assurance nodig.
 • Opzetten van softwarematige netwerken
 • Beheerdersrekeningen worden beschermd door "Privileged Access Management".
Voor het Windows Server 2016 Datacenter zijn tal van uitbreidingen beschikbaar op het gebied van performance en prestatiemeting. Dit geldt vooral voor de bewaking van de virtuele machines.

 

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter


Hieronder vindt u meer informatie over de volledige versie van Microsoft Windows Server 2016 Datacenter. Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via e-mail of telefoon. We helpen u ook graag met vragen over installatie en hardware.

 

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Volledige Versie


Al vele jaren stelt Microsoft zijn server-besturingssystemen ter beschikking in een 180 dagen durende proefversie. Naar onze mening is dit een eerlijke benadering. Helaas worden deze versies vaak als aankoopversie tegen een zeer lage prijs aangeboden. Wij van blitzhandel24.de bieden alleen originele software en productsleutels aan. Daarom is op dit punt de verwijzing naar de Microsoft Windows Server 2016 Datacenter volledige versie.

 

Licenties

Op het gebied van licenties is er veel veranderd ten opzichte van de vorige versies. Met Windows Server 2016 is dit niet langer processor-gebaseerd, maar core-gebaseerd.Let op het volgende:

 • Elke verwerker moet een vergunning hebben met ten minste 8 kernen
 • Elke server moet een licentie hebben met minstens 16 kernen.

Met Windows Server 2016 Datacenter Licenties krijgt u onbeperkte VM-rechten op de gelicentieerde server wanneer u de hardware in licentie geeft.

 

 

 

 

 

 

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Windows Server 2016 Datacenter OEM SB 24 Core.
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 24 Core Basis Licentie"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Alles Besten, sehr gerne wieder!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken