Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Visual Studio 2022 Professional

Microsoft Visual Studio 2022 Professional

€ 437,18 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821873
 • DG7GMGF0D3SJ-0003
 • Onbeperkt geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Toekomstbestendige en moderne ontwikkelingen met Visual Studio 2022 Professional Het correct...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"

Toekomstbestendige en moderne ontwikkelingen met Visual Studio 2022 Professional

Het correct hanteren van code is een van de centrale eisen op het gebied van programmeren. Daarom kunt u met Visual Studio 2022 Professional een uitstekende oplossing verwachten om productief en op een moderne manier te werken, en ook om complexe projecten aan te pakken. De nieuwe versie zal een echte opluchting zijn om problemen actief in het oog te houden en de nodige schaalbaarheid te bieden. Hier bij Blitzhandel24 zullen wij u op de best mogelijke manier helpen.

 

Microsoft Visual Studio 2022 Professional

 

Hoe Visual Studio 2022 Professional is geëvolueerd

De eenvoudigere focus op uw projecten is een van de beste eigenschappen van Visual Studio 2022 Professional. Vooral de geschiktheid voor 64 bit toestellen wordt hier een doorslaggevend voordeel, om uw eigen toepassingen productiever te maken en de daarmee gepaard gaande inspanning actief te minimaliseren. Dankzij de reële verbetering op alle gebieden biedt Visual Studio nieuw comfort.

Niet alleen voor Windows, maar ook voor MAC-toestellen biedt Visual Studio 2022 Professional precies de juiste basis dankzij de altijd flexibele gebruikersinterface. Dit maakt het voor u gemakkelijk om aanpassingen direct in het gereedschap aan te brengen en technologisch bij de tijd te zijn. De integratie van vele verbeterde en bijgewerkte productthema's maakt het mogelijk om de ontwikkeling stap voor stap te vereenvoudigen. Dus waarom zou je Visual Studio 2022 Professional niet zelf gebruiken?

 

Modern, productief en soepel schaalbaar voor elk project

In directe vergelijking met de vorige versie kunt u nu veel gemakkelijker werken met een nieuw ontworpen en moderne gebruikersinterface. Dit zorgt voor toegankelijkheid, creëert het nodige comfort en stelt u in staat uw codes op elk gewenst moment in te vullen. Het zoeken naar vervelende fouten is ook veel gemakkelijker met de hulp van de nieuwe functies en inhoud. Vooral de geassocieerde samenwerking met andere leden van uw team maakt Visual Studio 2022 Professional een goede keuze om programmeren snel naar een nieuw niveau te tillen.

 

Ontwikkelingshulpmiddelen voor alle gangbare toepassingsgebieden

De voortdurende beschikbaarheid van centrale ontwikkelingshulpmiddelen maakt van Microsofts hulpmiddel een goede keuze. Functies zoals code debugging laten u profiteren van een echte enterprise versie die kan worden gebruikt om uw ontwikkeling te bevorderen. De ondersteuning van alle gemeenschappelijke toepassingsgebieden zorgt ook voor merkbaar meer comfort, wat u de volgende voordelen biedt:

.NET

Als het gaat om het maken van toepassingen voor desktop PC's, websites, mobiele toestellen of nieuwe spelletjes, wordt een koppeling met .NET de beste keuze. Dit maakt het gemakkelijk voor u om zoveel inhoud en nieuwe functies toe te voegen als u wilt aan de nieuw gecreëerde toepassingen.

Python

Voor Python biedt Visual Studio 2022 Professional precies de juiste IDE om op lange termijn aan de veilige kant te staan. Aangezien Python in principe gemakkelijk te leren is, wordt Visual Studio op dit punt al snel een echte verademing. Ook onderwijsinstellingen maken er gebruik van.

Node.js

De geïntegreerde tools voor Node.js maken belangrijke creaties veel eenvoudiger en vooral nog overzichtelijker. Met name het schalen van server-side toepassingen wordt een belangrijke strategie voor het verhogen van de prestaties van uw codes met Visual Studio 2022 Professional.

JavaScript

JavaScript is waarschijnlijk de bekendste basis voor functionele en moderne ontwikkelingen. Ook voor dit gebied biedt Visual Studio 2022 Professional precies de juiste basis om geschikte webapplicaties te maken en de ondersteuning steeds aanzienlijk te verbeteren.

C++

Van de eenvoudige console tot de complexe Windows desktop applicatie, de gereedschappen voor C++ bieden precies de juiste basis. Visual Studio 2022 Professional overtuigt op dit punt met de nodige eenvoud om platformoverschrijdend en gestructureerd te kunnen werken.

 

Naadloze integratie van de cloud als centrale functie

Een van de doorslaggevende voordelen is de directe verbinding met de cloud. Zelfs in vergelijking met de vorige versie creëert dit veel meer structuur om inzichten in je code te delen en als team aan nieuwe projecten te werken. Hier ontbreekt het zeker niet aan belangrijke aanwijzingen, zodat in de dagelijkse praktijk zonder veel moeite goed gefundeerde beoordelingen kunnen worden gemaakt.

Microsoft Visual Studio 2022 Logo

Dankzij de verregaande integratie overtuigt Visual Studio 2022 Professional nu ook met Live Share sessies. Deze maken samenwerking in real time mogelijk, ongeacht het platform of de taal in het systeem. Met de aangepaste instellingen in de editor kunt u nauwkeurig plannen om uw codes merkbaar te verbeteren. Op die manier hoeft u zich niet te wijden aan nieuwe projecten in het team, maar behoudt u te allen tijde het volledige overzicht.

 

Hoe Visual Studio 2022 Professional is veranderd

In directe vergelijking met de vorige versie zit er veel meer in Visual Studio 2022 Professional dan voorheen. Dit blijkt niet alleen uit de verbeteringen aan de wolk, maar ook uit vele andere details voor een betere visualisatie. Als het gaat om een gepersonaliseerde en altijd moderne toepassing, is het dus de moeite waard om eens te kijken naar de verschillen tussen de respectieve versies in de tool:

 

VS 2019 Professioneel

VS 2022 Professioneel

Zichtbaarheid van nieuws in de editor

Ja

Ja

Verbeterde zoekfunctie voor uw projecten

Ja

Ja

Terbeschikkingstelling van nog grotere projectmappen

Ja

Ja

Live Share voor constant accuraat inzicht

Ja

Ja

Geavanceerde AI IntelliCode voor meer precisie

Geen

Ja

Geschiktheid van Visual Studio voor 64 bit-apparaten

Geen

Ja

Soepele ondersteuning voor .NET 6

Geen

Ja

Testen op afstand als experimenteel voorproefje

Geen

Ja


Technisch goed gepositioneerd en altijd up to date

Onze uitgebreide vergelijking voor Visual Studio 2022 Professional toont aan hoe belangrijk een veilige en vooral gestructureerde implementatie is bij het coderen. Dit maakt het mogelijk fouten in de code te vinden voordat ze effect sorteren en ze samen met andere leden van uw team te elimineren. Visual Studio 2022 Professional wordt hier de beste ondersteuning voor het herkennen van de centrale variabelen en inhoud in uw gereedschap. Dus waarom zou je de bestaande code zelf niet beter in de gaten houden?

De combinatie van de naadloze integratie van de cloud en de geïntegreerde ondersteuning voor GIT versiebeheer maakt Visual Studio 2022 Professional tot een vlotte toepassing. Zowel voor eenvoudige programmeerprojecten als voor complexe systemen staat u dus steeds aan de veilige kant. Het is dus de moeite waard om zelf gebruik te maken van het praktische MS-instrument.

Microsoft Visual Studio 2022 Professional

 

Koop nu Visual Studio 2022 Professional en profiteer!

Als u nu zelf Visual Studio 2022 Professional wilt kopen, heeft u hier bij Blitzhandel24 te allen tijde de mogelijkheid dit te doen. Niet alleen voor de analyse van mogelijke fouten, maar ook als moderne metgezel voor alle trends in het programmeren, staat u met Visual Studio aan de veilige kant. Bovenal is de nieuwe versie weer duidelijk anders dan zijn voorgangers en kunt u profiteren van een maximale diversiteit. Daarom zijn wij verheugd u Visual Studio 2022 te kunnen aanbieden.

 

Ondersteunde talen

Visual Studio is nu beschikbaar in het Engels, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Tsjechisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Russisch, Spaans en Turks. U kunt de taal van Visual Studio tijdens de installatie kiezen. Het installatieprogramma van Visual Studio is beschikbaar in dezelfde 14 talen en komt overeen met de talen voor Windows, voor zover beschikbaar.

 

Ondersteunde besturingssystemen

Visual Studio 2022 wordt ondersteund op de volgende 64-bit besturingssystemen:

 

Hardware

Voor instructies over hoe u de prestaties kunt verbeteren, zie Optimaliseer de prestaties van Visual Studio.

 •     64-bits processor met 1,8 GHz of sneller, quad-core of beter aanbevolen. ARM-processoren worden niet ondersteund.
 •     Ten minste 4 GB RAM. Veel factoren beïnvloeden de gebruikte bronnen. wij bevelen 16 GB RAM aan voor typische professionele oplossingen.
 •     Windows 365: Ten minste 2 vCPU en 8 GB RAM. 4 vCPU en 16 GB RAM aanbevolen.
 •     Harde schijf: Ten minste 850 MB tot 210 GB beschikbare schijfruimte, afhankelijk van de geïnstalleerde functies. Voor een normale installatie is 20 tot 50 GB vrije schijfruimte nodig. Het wordt aanbevolen om Windows en Visual Studio op een Solid State Drive (SSD) te installeren om de prestaties te verbeteren.
 •     Grafische kaart die een minimale beeldschermresolutie van WXGA (1366 x 768) ondersteunt; Visual Studio werkt het beste met een resolutie van 1920 x 1080 of hoger.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-toepassingen:
Visual Studio
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-toepassingen:
Visual Studio
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken