Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 7 Ultimate SP1

€ 30,45 * € 50,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 96964603
 • GLC-00206
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Met het krachtige besturingssysteem Windows 7 Ultimate biedt Microsoft u de meest effectieve en...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 7 Ultimate SP1"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Met het krachtige besturingssysteem Windows 7 Ultimate biedt Microsoft u de meest effectieve en uitgebreide versie van de Windows 7-serie. Kleine bedrijven en veeleisende gebruikers krijgen ondersteuning voor betere prestaties die geschikt zijn voor hun doeleinden. Naast de basisprogramma's bestaat het complete pakket uit diverse nieuwe functies voor de professionele sector.

Snel, efficiënt, duidelijk

Windows 7 Ultimate toont algemene visuele verbeteringen zoals het verwijderen van Sidebar uit de vorige versie Windows Vista. Nu heb je de mogelijkheid om overal op het bureaublad widgets te plaatsen. U heeft de belangrijke programma's en toepassingen snel beschikbaar en beweegt zich in een door u ontworpen werkomgeving. Daarnaast hebben beproefde programma's als Paint en WordPad een lintmenubalk gekregen, wat het overzicht verder verbetert.

Microsoft heeft Win 7 Ultimate geoptimaliseerd op systeemniveau. Dit omvat onder andere een verbeterd beheer van externe apparaten en de introductie van DirectX 11, waardoor u een krachtig systeem krijgt dat zelfs de meest complexe grafische processen aankan. Windows 7 Ultimate heeft ook alternatieve invoerapparaten zoals tablets met de bijbehorende functies. Dit omvat bijvoorbeeld de Multi-Touch. Het optimalisatieproces wordt ook verbeterd door het feit dat de systeemvereisten van Win 7 Ultimate lager zijn dan die van Windows Vista.

Nieuwe functies ondersteunen uw werkproces

Microsoft heeft veel functies en programma's in Windows 7 Ultimate opgenomen die u zullen helpen het meeste uit uw computer te halen. Dit zijn onder andere Device Stages, die u helpen om externe apparaten efficiënter te beheren. Bibliotheken helpen u ook om belangrijke documenten en mappen bij te houden in Explorer. Met behulp van de spronglijsten kunt u nu ook snel toegang krijgen tot gegevens en programma's.

De zogenaamde Probleemstappenrecorder in Win 7 Ultimate geeft u een gedetailleerd overzicht van de problemen die zich voordoen. Het besturingssysteem wordt ondersteund door het nieuwe Security Center, waar de firewall en de virusscanner worden bewaakt.

Veiligheid is een topprioriteit

Microsoft heeft ook gewerkt aan veiligheidskwesties: Windows 7 Ultimate wordt nu standaard geleverd met biometrische authenticatie, waarmee u kunt inloggen op uw profiel met behulp van uw vingerafdruk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aan bepaalde gebruikers rechtenverhogingen toe te kennen. Daarnaast werkt Win 7 Ultimate met een whitelist voor systeemprogramma's, waarbij tijdens de uitvoering geen verdere bevestiging wordt gevraagd. Met behulp van de zwarte lijst kunt u daarentegen de kritische programma's bijhouden, die dan bij gebruik afzonderlijk worden behandeld.

Om de workflow verder te optimaliseren, hebben de ontwikkelaars verschillende functies in Microsoft Windows 7 Ultimate verwijderd en vervangen door nieuwe, meer bruikbare functies. Deze omvatten ondersteuning voor Windows Server Domains en XP Modus, waar u oudere programma's kunt gebruiken. Exclusief biedt Win 7 Ultimate de functie van het gebruik van het harddisk encryptieprogramma Bitlocker, evenals de mogelijkheid om virtuele harde schijven in VHD formaat op te starten.

Algemene functies

Al met al zult u veel functies moeten bekijken als u besluit om dit systeem te gebruiken. Hier is een kort overzicht:

 • Wordt geleverd met de entertainment- en zakelijke functies van de Home Premium- en Professional-versies
 • Verbeterde desktopnavigatie
 • Start programma's sneller op en helpt u bij het vinden van documenten
 • XP programma's werken zonder problemen
 • Hiermee kunt u media op uw PC bekijken, pauzeren, terugspoelen en opnemen.
 • Creëert een thuisnetwerk om verbinding te maken met uw apparaten
 • Beschermt gegevens met BitLocker en BitLocker To Go
 • Technische verbetering voor verbindingen
 • Betere spelprestaties
 • Veel bestanden worden ondersteund

Systeemeisen

Nu u al deze functies in gedachten heeft, wilt u misschien direct Windows 7 aanschaffen! Maar eerst moet je ervoor zorgen dat het werkt op je computer. Om dit systeem te kunnen gebruiken, heeft uw computer het volgende nodig

 • 1GHz-processor of hoger
 • Ten minste 32-bits RAM
 • 64-bit RAM (Ondersteunt 32 en 64 bit)

Voor het grootste deel ondersteunt bijna elke computer Windows 7 Ultimate! Zorg ervoor dat uw computer de juiste processor en voldoende RAM heeft. Als dit het geval is, zou het geen probleem moeten zijn om deze nieuwe versie van Windows te installeren. De installatie zal pijnloos en snel zijn!

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor telefoon-/online-activatie van Microsoft
 • Windows 7 Ultimate.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 7 Ultimate SP1"
5 jan. 2018

SUPER!!!!

Sehr schnell, keinerlei Probleme, Windows wurde online aktiviert. Alles sehr gut und sehr günstig!!!

5 jan. 2018

Sehr schnell reagiert, sofortige Installation und freischalten war möglich 1'te Klasse

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken