Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL

€ 121,97 * € 254,19 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820652
 • 359-06865
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop SQL Server 2019 Apparaat CAL Als het gaat om effectief databasebeheer, zijn SQL-servers...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop SQL Server 2019 Apparaat CAL


Als het gaat om effectief databasebeheer, zijn SQL-servers een goede keuze. Er is echter een geschikte SQL Server 2019 Device CAL nodig om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk kunnen worden gebruikt en beheerd. Deze geven een apparaat vrij voor gebruik, waardoor een onbeperkt aantal gebruikers toegang heeft tot het systeem. Maar wat biedt de SQL Server 2019 Device CAL precies en wat zijn de voordelen van de technische implementatie?

Uitstekend gespecialiseerd in de server


Met de juiste CAL is eenvoudig te bepalen om welke server het gaat. In dit opzicht vereisen modernere servers ook modernere licenties. Daarom kan de vereiste SQL Server 2019 Device CAL te allen tijde worden gevonden. Zo kan het geïntegreerde netwerk zonder problemen worden gebruikt en ontworpen om toegang te hebben tot meerdere onderling verbonden servers. Al met al zorgt dit voor aanzienlijk meer compatibiliteit en structuur in de toepassing zonder dat er extra inspanningen voor het gebruik nodig zijn.

Hoge veiligheid en maximaal comfort


Op het gebied van veiligheid zijn er geen problemen met de SQL Server 2019 Device CAL. De moderne oplossing biedt altijd de juiste voorwaarden voor een diverse en aanpasbare IT, zodat niets een succesvolle implementatie in de weg staat. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het systeem uit te breiden, waardoor bijvoorbeeld zonder veel moeite extra licenties kunnen worden toegevoegd.

Dankzij talrijke innovaties en verbeteringen worden de oplossingen steeds moderner, zodat alle bestaande bedrijfsgegevens centraal en overzichtelijk kunnen worden beheerd. Door een apparaat aan te sluiten op de SQL Server 2019 Device CAL is de locatie te allen tijde duidelijk zichtbaar, waardoor het maken van extra aanpassingen geen probleem is. De integratie van Big Data Analytics creëert ook een veelheid aan extra mogelijkheden, die het comfort en de mogelijkheden rond het gebruik verder verhogen.

U kunt vertrouwen op deze voordelen!


Veilig en technisch modern systeem
Leerstructuren dankzij kunstmatige intelligentie Focus op het licenseren van
een apparaat Altijd gemakkelijk uitbreidbaar
Beschikbaar


op

elk moment
volgens uw eigen server
Snel te integreren en volledig bruikbaar

De perfecte licentie voor één apparaat


Met het beschikbare pakket kunt u een licentie voor een apparaat verkrijgen. Zo biedt de SQL Server 2019 Device CAL een duidelijke toewijzing waarop in elke situatie kan worden vertrouwd. Voor grotere bedrijven is deze toesteltoewijzing duidelijk voordelig, aangezien de autorisaties op elk moment op deze manier worden verduidelijkt. Als er meerdere apparaten in het gebruik moeten worden geïntegreerd, is dit natuurlijk geen probleem. Door de aanschaf van meerdere licenties kunnen meerdere apparaten eenvoudig worden geïntegreerd, zodat het systeem geen enkele leemte vertoont.

Dit maakt de SQL Server 2019 Device CAL niet alleen een uiterst schaalbare oplossing, maar illustreert ook zijn enorme technische effectiviteit. Binnen enkele minuten kunnen tal van SQL-servers worden voorzien van de juiste licentie om een moderne en tegelijkertijd uiterst veilige toegangscontrole te garanderen. Gekoppeld aan andere tools voor toepassing en analyse, blijven de gegevens altijd duidelijk en beheersbaar.

Koop nu de SQL Server 2019 Device CAL


Rondom de licentie van de server zijn er tal van mogelijkheden in onze shop. Op basis hiervan is de SQL Server 2019 Device CAL altijd een capabele oplossing die het eenvoudig maakt om de toegangscontrole te optimaliseren. Dankzij de duidelijke opdracht is ook gegarandeerd dat de toegang altijd duidelijk gedefinieerd is en dus ondubbelzinnig. Zo kan iedereen snel en eenvoudig de SQL Server 2019 Device CAL aanschaffen en het gemak rond het gekoppelde apparaat voor toegang verbeteren.

 

Serverlicentie
De SQL Server-licentie moet worden toegewezen aan een enkele server. Deze serverlicentie geeft u het recht om één exemplaar van de SQL Server-software op de gelicentieerde server te draaien, hetzij in een fysieke of virtuele omgeving van het besturingssysteem.

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met SQL Server hoeft u geen toegang per medewerker aan te schaffen, maar alleen per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

 

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Alles super gelaufen, danke.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken