Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 User CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 User CAL

€ 106,71 * € 254,19 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820190
 • 359-06557
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop Microsoft SQL Server 2017 Gebruiker CAL Microsoft SQL Server 2017 User CAL-applicaties...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Microsoft SQL Server 2017 Gebruiker CAL


Microsoft SQL Server 2017 User CAL-applicaties zijn een goede keuze voor het optimaliseren en opzetten van functioneel databasemanagement. Vooral de flexibiliteit van de implementatie is geoptimaliseerd, zodat verschillende datatypen, ontwikkelingstalen en ontwerpen beter aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Maar wat biedt de Microsoft SQL Server 2017 User CAL nog meer en welke oplossingen zijn opgenomen in het databasemanagement?

Uitbreiding van de dienstverlening rond de server


De talrijke verbeteringen in de uitvoering van Jaartot Jaarbetekenen dat de diversiteit blijft toenemen. Naast de optimalisatie van de beveiligingsstandaarden worden de gebruikers tal van nieuwe functies aangeboden om hen te helpen bij de keuze van de juiste toepassing op elk moment. Dit betekent dat de programma's kunnen worden aangepast aan uw eigen wensen, waardoor de Microsoft SQL Server 2017 User CAL te allen tijde een effectieve tool is. Dit laat gebruikers vrij om te kiezen tussen verschillende ontwikkelingstalen om flexibel en uiterst modern te kunnen handelen.

 

Hoge veiligheid en gebruiksvriendelijkheid


De concrete maatregelen voor de veiligheid van het programma verbeteren ook elk jaar. Deze maken het gebruikersgebonden systeem niet moeilijk en kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan bestaande implementaties. Als officieel gelicentieerd product van Microsoft biedt ons bestaande pakket alle nieuwe functies en slaagt het erin om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen.

Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid is het duidelijk dat de systemen zowel geschikt zijn voor individuele toepassingen als voor gebruik binnen het bedrijf. Door de voortdurende ontwikkeling zijn er regelmatig verbeteringen zichtbaar, waardoor de Microsoft SQL Server 2017 User CAL een veilige oplossing is voor elke gebruiker. Dit maakt een individuele toepassing mogelijk die elk bedrijf helpt om aan de technische eisen te voldoen.

 

U kunt vertrouwen op deze voordelen!


Technisch veilige implementatie
Kan
op verschillende manieren
worden gecombineerd en systematisch worden gebruikt
Geschikt
voor zowel privé-
als zakelijke doeleinden Gebruikersgerichte toegang tot alle
systemen Nieuwste functies dankzij fundamentele optimalisatie
Eenvoudig te integreren licentiemodel

 

De belangrijkste functies in één oogopslag


Dankzij de vele functies van de Microsoft SQL Server 2017 User CAL is het mogelijk om terug te vallen op een succesvolle software oplossing en een technisch veilige applicatie te gebruiken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen scalaire functies, rangschikkingsfuncties, aggregaat- en rijenfuncties en analytische functies. Elk type functie biedt in dit opzicht verschillende voordelen, om op een projectgerichte manier te worden beveiligd en te profiteren van een volledig nieuwe oriëntatie. Dankzij de uitbreidbaarheid en het flexibele gebruik van Microsoft SQL Server 2017 User CAL is het geen probleem om het systeem naar behoefte uit te breiden en aan te passen.

 

Gebruikersgericht en up-to-date


Het ontwerp voor de gebruikers zelf biedt extra vrijheid, omdat de reductie niet aan het apparaat zelf te danken is. Zo wordt een licentie aangeschaft voor één gebruiker, die op zijn beurt via verschillende apparaten toegang heeft tot de server. Dit maakt het veel gemakkelijker om volledige controle te behouden en altijd te weten waar de toegang zich bevindt. Om deze reden is het ook de moeite waard om voor grotere bedrijven te overwegen om meerdere Microsoft SQL Server 2017 User CAL-systemen aan te schaffen en zich zo aan te passen aan het vaste aantal gebruikers.

 

Koop nu Microsoft SQL Server 2017 Gebruiker CAL


Met een dergelijk systeem kan de IT in het bedrijf fundamenteel worden verbeterd. Als u wilt vertrouwen op een breed scala aan functies en een technisch verantwoorde oplossing, bent u met Microsoft SQL Server 2017 User CAL aan de veilige kant. Dankzij de bijbehorende interfaces is het niet moeilijk om een individuele en perfect afgestemde aanpassing te garanderen en aan alle verwachtingen te voldoen. U kunt de juiste Microsoft SQL Server 2017 User CAL rechtstreeks bij ons kopen, zodat u in de toekomst altijd aan de veilige kant bent.


Serverlicentie
De SQL Server-licentie moet worden toegewezen aan een enkele server. Deze serverlicentie geeft u het recht om één exemplaar van de SQL Server-software op de gelicentieerde server te draaien, hetzij in een fysieke of virtuele omgeving van het besturingssysteem.

 

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

U dient dit licentietype te selecteren als een gebruiker niet alleen met één apparaat toegang heeft tot de betreffende server en bijvoorbeeld zijn smartphone naast zijn PC gebruikt om e-mails op te halen of een tablet als secundair apparaat gebruikt. Hetzelfde geldt als medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen apparaten te gebruiken en met hen in te loggen op het netwerk.

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2017 Standaard 1x User CAL

 

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 User CAL"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Alles reibungslos,wie beschrieben.Download stand kurz nach Zahlung zur Verfügung.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken