Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 Device CAL

€ 147,39 * € 254,19 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820191
 • 359-06555
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop Microsoft SQL Server 2017 Apparaat CAL Voor professionele licentieproducten bent u bij...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 Device CAL"

Koop Microsoft SQL Server 2017 Apparaat CAL


Voor professionele licentieproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Met Microsoft SQL Server 2017 Device CAL kunt u systemen configureren die goed werken en zich aanpassen aan uw eigen behoeften in uw bedrijf of in andere toepassingsgebieden. De gelicentieerde Microsoft-oplossing voldoet met de modernste technologie aan alle eisen. Maar wat kunnen gebruikers van Microsoft SQL Server 2017 Device CAL precies verwachten en wat zijn de voordelen?

 

Krachtige systemen voor technische ontwikkeling


Met een enorme capaciteit kunnen de reeds bestaande processen technisch gezien aanzienlijk worden geoptimaliseerd. Alle geïntegreerde informatie is zeer schaalbaar en maakt een efficiënter gebruik van alle toepassingsgebieden mogelijk. In het kader van Microsoft SQL Server 2017 Device CAL staan de behoeften van de gebruikers dan ook voorop om een positieve technische indruk te maken. Door de apparaatspecifieke implementatie heeft de gebruiker bij de toepassing altijd het voordeel dat hij een vast apparaat kan gebruiken zonder te worden beïnvloed door veranderende hardware.

 

Veilig, modern en technisch uitbreidbaar


Er is geen vaste oplossing voor het gebruik. Iedereen kan de Microsoft SQL Server 2017 Device CAL gebruiken op een manier die het werk in het bedrijf verrijkt. Dit maakt de bestaande licentieproducten een goede keuze als het gaat om veilige en tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot het systeem. Voor de veiligheid is de keuze van de gelicentieerde versies een uitstekende keuze, zodat de technische oplossing te allen tijde kan worden aangepast.

De bijbehorende uitbreidbaarheid maakt de Microsoft SQL Server 2017 Device CAL tot een uiterst interessant product, omdat er geen beperkingen zijn op het apparaat zelf. Als de toegang bijvoorbeeld afkomstig is van een gelieerd bedrijf, kan een grote verscheidenheid aan gebruikers toegang krijgen tot het apparaat. Dit onderscheidt de apparaatoplossing van de implementatie, die zich richt op een vaste gebruiker.

 

Deze voordelen zijn een overtuigende keuze


Gelicentieerde productoplossing van Microsoft Maximale
schaalbaarheid rond het systeem Technische beveiliging van de
toepassing Controle rechtstreeks via het gekoppelde
apparaat Gebruiksvriendelijkheid voor alle toepassingsvragen
Modern licentiemodel voor onmiddellijke oplossing

 

Directe focus op de gekoppelde apparaten


In dit pakket wordt het gelicentieerde apparaat de sleutel voor elke aanpassing. De server is dus perfect beveiligd en kan niet worden bestuurd vanaf externe locaties. De functies zelf verschillen echter niet noemenswaardig van de andere aanbiedingen, zodat bijvoorbeeld de vorige IT-structuren kunnen worden geanalyseerd of nieuw kunnen worden gevormd. Dit maakt het eenvoudig om de bestaande systemen aan te passen, waardoor de flexibiliteit van de functies rond de Microsoft SQL Server 2017 Device CAL voorop staat.

Ondanks de flexibele aanpassing van de functies is het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke en moderne manier applicatievragen op te lossen en de veiligheid te optimaliseren. Op deze manier wordt de kern van relationeel databasemanagement te allen tijde volledig ingevuld en verrijkt met de nieuwe functies van de applicatie. In vergelijking met het voorgaande jaar zijn er tal van verbeteringen aangebracht, waardoor de technische koppeling veel eenvoudiger is geworden. Over het geheel genomen biedt Microsoft SQL Server 2017 Device CAL daarom veel nieuwe voordelen, die de voordelen voor bedrijven van Jaartot Jaarvergroten.

Koop nu de Microsoft SQL Server 2017 Device CAL


Met het juiste licentiepakket is het niet moeilijk om te profiteren van een technisch moderne en goede oplossing. Zo is het geen probleem om de veiligheid van het systeem in het oog te houden en elk van de beschikbare functies optimaal te benutten. Wie de Microsoft SQL Server 2017 Device CAL wil aanschaffen, kan zich dus snel voorbereiden op de gewenste verbeteringen voor het hele systeem. De Microsoft SQL Server 2017 Device CAL maakt het mogelijk om op elk moment aan de bestaande eisen te voldoen en de bruikbaarheid van de servertechnologie fundamenteel te optimaliseren.

 

Serverlicentie
De SQL Server-licentie moet worden toegewezen aan een enkele server. Deze serverlicentie geeft u het recht om één exemplaar van de SQL Server-software op de gelicentieerde server te draaien, hetzij in een fysieke of virtuele omgeving van het besturingssysteem.

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2012 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, maar alleen toegang per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

Taal
: Enkele taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2017 Standaard 1x Device CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2017 Standard, 1 Device CAL"
23 okt. 2020

Hat wunderbar geklappt!

Alles wunderbar, vielen Dank.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken