Gratis hotline 0800 2633100
 
SQL Server 2014 CAL günstig kaufen

Microsoft SQL Server 2014 Standaard 1 User CAL

€ 90,44 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820063
 • 359-06098
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Gebruiker CAL voor Microsoft SQL Server 2014 - Betaalbaar en flexibel De Microsoft SQL...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 1 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Gebruiker CAL voor Microsoft SQL Server 2014 - Betaalbaar en flexibel

De Microsoft SQL Server 2014 wordt beschouwd als een van de meest krachtige en betrouwbare databasesystemen op de markt. In de "Server + CAL" licentievariant is het bovendien noodzakelijk om SQL Server 2014 CAL aan te schaffen voor een verstandige werking van de server. Deze zogenaamde client-toegangslicenties geven in de eerste plaats toegang tot de server. Bij blitzhandel24 heeft u de mogelijkheid om Microsoft SQL Server CAL te kopen: tegen topcondities. Dankzij onze veelgeprezen flash-leveringsservice ontvangt u de bij ons gekochte CAL's meestal per e-mail op dezelfde dag dat u ze bestelt!


SQL Server 2014 - Hoe licentiëring werkt

De Microsoft SQL Server 2014 kan in verschillende varianten worden gelicentieerd. Enerzijds is het mogelijk om de Standard Edition van het databanksysteem in licentie te geven, afhankelijk van de gebruikte processorkernen. Licenties volgens het "Server + CAL" model zijn veel algemener. Met dit licentiemodel krijgt u niet alleen het recht om de database zelf te installeren en te beheren, maar ook de zogenaamde Client Access Licenses (CAL). Met een Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL heeft u de mogelijkheid om precies één gebruiker per keer toegang te verlenen tot de databaseserver. De voordelen van dit licentiemodel zijn de relatief lage instapkosten voor nog groeiende bedrijven en de latere schaalbaarheid van het systeem. Als alternatief voor de User CAL is er ook de mogelijkheid om Device CAL te verkrijgen. Op deze manier geeft u een gebruiker geen toegang tot de database, maar een apparaat. Dit kan een economisch levensvatbaar alternatief zijn, vooral in het geval van zeer gespecialiseerde databasesystemen die alleen toegankelijk zijn vanaf een vaste terminal. Ook het gemengde gebruik van Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL en Device CAL op een Microsoft SQL Server 2014 is zonder problemen mogelijk.


Heeft u nog vragen over de verschillende licentiemogelijkheden van Microsoft SQL Server? Onze vriendelijke en competente medewerkers geven u graag telefonisch, per e-mail of chat advies over al uw zorgen met betrekking tot de Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL en andere licentiemodellen. Neem gewoon contact met ons op, we zijn blij dat we u kunnen helpen!Wat zijn Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL?

Als u bij het opzetten van uw Microsoft SQL Server 2014 hebt gekozen voor de licentievariant "Server + CAL", hebt u Client Access Licenses (CAL) nodig voor databasetoegang. CAL worden aangeboden in de vorm van de Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL en als Device CAL. Met User CAL kan precies één gebruiker op elk moment toegang krijgen tot de databaseserver. Dit kan dan vanuit alle toepassingen en apparaten worden gedaan. Device CAL daarentegen laat slechts toegang toe vanaf één enkele computer tegelijk. Een willekeurig aantal gebruikers kan dan echter gebruik maken van de database.Wie moet de Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL kopen?

Als u gebruik maakt van een Microsoft SQL Server 2014 in de "Server + CAL" licentievariant, kunt u niet om de aanschaf van een of meer Client Access licenties heen. Het grote voordeel van dit licentiemodel is de flexibiliteit. Met relatief lage instapkosten heeft u de mogelijkheid om uw licentiepool geleidelijk te verhogen. User CAL voor de SQL Server is met name geschikt als uw medewerkers voornamelijk handmatig met de SQL-database werken. Als uw database daarentegen voornamelijk door andere apparaten wordt benaderd, is het licenseren van Device CAL vaak de verstandigste oplossing. Een gemengd gebruik van de verschillende CAL-modellen is zonder problemen mogelijk. Daarom is het, zelfs als u op dit moment alleen Device CAL gebruikt, de moeite waard om Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL aan te schaffen.Waarom zou ik Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL kopen?

Microsoft SQL Server 2014 zal door Microsoft worden ondersteund met beveiligingsupdates en -patches tot 2024. Daarom is het op dit moment de moeite waard om de bestaande database-infrastructuur productief te blijven gebruiken. Daarom kan het nodig zijn om nieuwe gebruikers steeds weer toegang te verlenen tot de server. Zelfs als u bestaande databases wilt blijven gebruiken in een geüpdatete hardware-omgeving, kan het onder bepaalde omstandigheden toch raadzaam zijn om SQL Server 2014 te gebruiken. Het herformatteren van de database zelf voor gebruik met Microsoft SQL Server 2017 kan meer tijd kosten dan het blijven draaien van SQL Server 2014.

 

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

U dient dit licentietype te selecteren als een gebruiker niet alleen met één apparaat toegang heeft tot de betreffende server en bijvoorbeeld zijn smartphone naast zijn PC gebruikt om e-mails op te halen of een tablet als secundair apparaat gebruikt. Hetzelfde geldt als medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen apparaten te gebruiken en met hen in te loggen op het netwerk.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2014 Standaard 1x User CAL

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 1 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken