Gratis hotline 0800 2633100
 
SQL Server 2014 CAL günstig kaufen

Microsoft SQL Server 2014 Standaard 1 User CAL

€ 90,44 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820063
 • 359-06098
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Gebruiker CAL voor Microsoft SQL Server 2014 - Betaalbaar en flexibel De Microsoft SQL...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 1 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Gebruiker CAL voor Microsoft SQL Server 2014 - Betaalbaar en flexibel

De Microsoft SQL Server 2014 wordt beschouwd als een van de meest krachtige en betrouwbare databasesystemen op de markt. In de "Server + CAL" licentievariant is het bovendien noodzakelijk om SQL Server 2014 CAL aan te schaffen voor een verstandige werking van de server. Deze zogenaamde client-toegangslicenties geven in de eerste plaats toegang tot de server. Bij blitzhandel24 heeft u de mogelijkheid om Microsoft SQL Server CAL te kopen: tegen topcondities. Dankzij onze veelgeprezen flash-leveringsservice ontvangt u de bij ons gekochte CAL's meestal per e-mail op dezelfde dag dat u ze bestelt!


SQL Server 2014 - Hoe licentiëring werkt

De Microsoft SQL Server 2014 kan in verschillende varianten worden gelicentieerd. Enerzijds is het mogelijk om de Standard Edition van het databanksysteem in licentie te geven, afhankelijk van de gebruikte processorkernen. Licenties volgens het "Server + CAL" model zijn veel algemener. Met dit licentiemodel krijgt u niet alleen het recht om de database zelf te installeren en te beheren, maar ook de zogenaamde Client Access Licenses (CAL). Met een Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL heeft u de mogelijkheid om precies één gebruiker per keer toegang te verlenen tot de databaseserver. De voordelen van dit licentiemodel zijn de relatief lage instapkosten voor nog groeiende bedrijven en de latere schaalbaarheid van het systeem. Als alternatief voor de User CAL is er ook de mogelijkheid om Device CAL te verkrijgen. Op deze manier geeft u een gebruiker geen toegang tot de database, maar een apparaat. Dit kan een economisch levensvatbaar alternatief zijn, vooral in het geval van zeer gespecialiseerde databasesystemen die alleen toegankelijk zijn vanaf een vaste terminal. Ook het gemengde gebruik van Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL en Device CAL op een Microsoft SQL Server 2014 is zonder problemen mogelijk.


Heeft u nog vragen over de verschillende licentiemogelijkheden van Microsoft SQL Server? Onze vriendelijke en competente medewerkers geven u graag telefonisch, per e-mail of chat advies over al uw zorgen met betrekking tot de Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL en andere licentiemodellen. Neem gewoon contact met ons op, we zijn blij dat we u kunnen helpen!Wat zijn Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL?

Als u bij het opzetten van uw Microsoft SQL Server 2014 hebt gekozen voor de licentievariant "Server + CAL", hebt u Client Access Licenses (CAL) nodig voor databasetoegang. CAL worden aangeboden in de vorm van de Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL en als Device CAL. Met User CAL kan precies één gebruiker op elk moment toegang krijgen tot de databaseserver. Dit kan dan vanuit alle toepassingen en apparaten worden gedaan. Device CAL daarentegen laat slechts toegang toe vanaf één enkele computer tegelijk. Een willekeurig aantal gebruikers kan dan echter gebruik maken van de database.Wie moet de Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL kopen?

Als u gebruik maakt van een Microsoft SQL Server 2014 in de "Server + CAL" licentievariant, kunt u niet om de aanschaf van een of meer Client Access licenties heen. Het grote voordeel van dit licentiemodel is de flexibiliteit. Met relatief lage instapkosten heeft u de mogelijkheid om uw licentiepool geleidelijk te verhogen. User CAL voor de SQL Server is met name geschikt als uw medewerkers voornamelijk handmatig met de SQL-database werken. Als uw database daarentegen voornamelijk door andere apparaten wordt benaderd, is het licenseren van Device CAL vaak de verstandigste oplossing. Een gemengd gebruik van de verschillende CAL-modellen is zonder problemen mogelijk. Daarom is het, zelfs als u op dit moment alleen Device CAL gebruikt, de moeite waard om Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL aan te schaffen.Waarom zou ik Microsoft SQL Server 2014 Standard User CAL kopen?

Microsoft SQL Server 2014 zal door Microsoft worden ondersteund met beveiligingsupdates en -patches tot 2024. Daarom is het op dit moment de moeite waard om de bestaande database-infrastructuur productief te blijven gebruiken. Daarom kan het nodig zijn om nieuwe gebruikers steeds weer toegang te verlenen tot de server. Zelfs als u bestaande databases wilt blijven gebruiken in een geüpdatete hardware-omgeving, kan het onder bepaalde omstandigheden toch raadzaam zijn om SQL Server 2014 te gebruiken. Het herformatteren van de database zelf voor gebruik met Microsoft SQL Server 2017 kan meer tijd kosten dan het blijven draaien van SQL Server 2014.

 

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

U dient dit licentietype te selecteren als een gebruiker niet alleen met één apparaat toegang heeft tot de betreffende server en bijvoorbeeld zijn smartphone naast zijn PC gebruikt om e-mails op te halen of een tablet als secundair apparaat gebruikt. Hetzelfde geldt als medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen apparaten te gebruiken en met hen in te loggen op het netwerk.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2014 Standaard 1x User CAL

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 1 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken