Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Powerpoint 2021

Microsoft Powerpoint 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821987
 • DG7GMGF0D7FR:0002
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft PowerPoint 2021 - de garantie voor goede presentaties De meeste gebruikers zullen...meer

Productinformatie "Microsoft Powerpoint 2021"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft PowerPoint 2021 - de garantie voor goede presentaties

De meeste gebruikers zullen sinds hun schooltijd regelmatig in aanraking zijn geweest met Microsoft PowerPoint 2021. Dit is gewoon te danken aan het brede scala van functies en hulpmiddelen die het programma op lange termijn biedt. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk om visuele dia's te verstrekken als aanvulling op de eigen presentaties en om te onderstrepen wat er wordt gezegd. Maar hoe heeft Microsoft PowerPoint 2021 zich precies ontwikkeld? We zullen het u in dit artikel in meer detail laten zien.

Microsoft PowerPoint 2021

Talrijke uitvoeringen en functies voor elk toepassingsgebied

Het aantal ontwerpen en ontwerpopties groeit van jaar tot jaar. Zo zijn er al tal van formats en voorgestelde vormen die kunnen worden gebruikt om de vele specifieke onderwerpen nog duidelijker te presenteren. PowerPoint 2021 is niet alleen ideaal voor schoolcolleges, maar ook voor de vele bedrijfsseminars, optredens en presentaties.

Vooral het snel en moeiteloos invoegen van belangrijke symbolen, formules en de zeer populaire SmartArts worden een van de centrale elementen. Intuïtief gebruik wordt daarom het belangrijkste argument bij Microsoft PowerPoint 2021, zelfs in directe vergelijking met andere producten. Als u zelf unieke en levendige presentaties nodig hebt, wordt Microsoft PowerPoint 2021 de beste keuze. Maar wat is er precies veranderd in vergelijking met zijn voorganger?

Kantoor 2021 uitzicht

U kunt deze vernieuwingen verwachten met PowerPoint 2021

Een blik op de concrete vernieuwingen leert dat Microsoft PowerPoint 2021 zich in tal van opzichten opnieuw sterk heeft ontwikkeld. Dit geldt bijvoorbeeld voor de gezamenlijke vervaardiging van documenten of voor reproductie uit de vrije hand. Ook de verbeterde registratie van de schermpresentatie wordt een belangrijk voordeel, dat nog wordt aangevuld met het volgende:

 • Optimale weergave van elke individuele aanpassing
 • Beter ontwerp in de stijl van Windows 11
 • Holistische reproductie van uw bewegingen uit de vrije hand
 • Automatisch opslaan via de cloud
 • Snellere hulp dankzij de nieuwe Microsoft Search
 • Nieuwe update van het tabblad Tekenen

Ook al zijn er op het eerste gezicht geen ingrijpende wijzigingen, Microsoft PowerPoint 2021 biedt veel technische mogelijkheden. Bovenal zijn de prestaties versterkt in directe vergelijking met zijn voorganger, wat betekent dat u kunt vertrouwen op een betere toepassing voor dagelijks gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om zelfs intuïtieve presentaties te maken. Hetzelfde geldt voor de aanzienlijke verbetering van de toegankelijkheid, die dankzij de vele aanpassingen ook duidelijk is versterkt. Dit maakt het gemakkelijk om snel de gewenste resultaten te reproduceren.

3D is niet alleen voor films

Nu kunt u gemakkelijk 3D-objecten en ingesloten animaties rechtstreeks vanuit uw eigen bestanden of een inhoudsbibliotheek invoegen in PowerPoint-presentaties.

Natuurlijke interactie via spraak, aanraking en inkt

Schrijf gemakkelijk met inkt op een dia, zet handgeschreven notities om in tekst en maak handgetekende vormen perfect in seconden.

Succes in presentaties met PowerPoint 2021

Met Presenter Coach kunt u uw presentatie oefenen en dankzij AI aanbevelingen krijgen over tempo, woordkeuze en meer.

Op dezelfde golflengte zitten

Weet altijd waar je bent in het bewerkingsproces. Met de functie "Terwijl je weg was" kun je bijhouden welke wijzigingen anderen in je decks hebben aangebracht.

Dia's ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig

Maak goed ontworpen, boeiende dia's met behulp van ontwerpers en ideeën in PowerPoint.

Microsoft PowerPoint 2021

De beste keuze voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik

Een van de belangrijke voordelen is dat Microsoft PowerPoint 2021 altijd in dezelfde mate beschikbaar is voor particuliere en zakelijke gebruikers. Er zijn dus geen moeilijkheden wat betreft de ontwerpen en de praktische mogelijkheden die daarmee gepaard gaan. In combinatie met de nadruk op Microsoft Teams wordt samenwerken met deze versie een stuk eenvoudiger. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van opmerkingen en andere functies om belangrijke notities te maken.

Met Microsoft PowerPoint 2021 beschikt u dus over waarschijnlijk het beste en krachtigste programma voor goede presentaties, zelfs in deze tijd. Vooral de veelheid aan ontwerpen, animaties en praktische overgangen verruimt uw mogelijkheden. Het bijbehorende ontwerp is daarom ook gegarandeerd niet saai, maar geeft u altijd de vrijheid die u nodig heeft.

Koop nu Microsoft PowerPoint 2021 en profiteer!

Als u nu zelf wilt upgraden naar de nieuwste versie van PowerPoint, zullen wij u graag de juiste versie verschaffen. Op die manier profiteert u van het gloednieuwe ontwerp en kunt u rekenen op een aanzienlijk betere samenwerking in de toekomst. Niet alleen op een gemeenschappelijke plaats, maar ook op afstand zal de inhoud altijd up-to-date zijn. Als u Microsoft PowerPoint 2021 nu wilt kopen, kunt u de individuele toepassing gemakkelijk hier bij Blitzhandel24 krijgen.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11
 • de drie laatste versies van Apple MacOS

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Prozessor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB
Apple MacOS - RAM 4 GB - HD 10 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Powerpoint 2021"
Office-toepassingen:
Powerpoint
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Powerpoint 2021"
Office-toepassingen:
Powerpoint
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Powerpoint 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken