Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Outlook 2021

Microsoft Outlook 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821988
 • 08720254950051
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Outlook 2021 - de beste functies voor e-mailbeheer Als u op zoek bent naar een...meer

Productinformatie "Microsoft Outlook 2021"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Outlook 2021 - de beste functies voor e-mailbeheer

Als u op zoek bent naar een praktische toepassing om uw eigen e-mails efficiënt te beheren, kunt u vertrouwen op Microsoft Outlook 2021. Niet alleen voor professioneel gebruik, maar ook voor privé-gebruik biedt Outlook altijd de gewenste duidelijkheid. Nieuwe e-mails worden bijvoorbeeld rechtstreeks op uw pc weergegeven zonder dat u ze voortdurend handmatig moet bijwerken. Maar hoe is Microsoft Outlook 2021 precies veranderd? Wij zullen dit hieronder nader toelichten.

Microsoft Outlook 2021

Microsoft Outlook 2021 is de beste hulp in deze gevallen

Microsoft Outlook 2021 is een uitgebreid e-mailprogramma waarmee u nieuwe e-mails kunt verzenden, lezen en ontvangen. Maar naast de centrale basisfuncties overtuigt Microsoft Outlook 2021 met vele andere voordelen. Vooral de veiligheid van de gebruiker en de intuïtieve bediening worden op dit punt belangrijke aspecten. Op die manier blijven e-mails ook op lange termijn veilig.

Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kwaadaardige codes in bijlagen, is Microsoft Outlook 2021 uitgerust met een praktische scanner. Dit neemt de bijlagen van de e-mails onder de loep en zorgt ervoor dat uw apparaat beschermd blijft tegen negatieve effecten. Outlook controleert ook de links in de tekst zeer zorgvuldig en informeert u over elke aanwezige bedreiging. Hierdoor kan men zich beter concentreren op de inhoud van de e-mails en niet op bedreigingen.

Praktische functies rond de nieuwe Outlook-versie

Voor een nog beter begrip van de bestaande inhoud biedt Microsoft Outlook 2021 een nieuwe vertaler-add-in. De teksten uit de e-mails kunnen hier snel en compact worden vertaald, zelfs zonder tijdrovende voorbereiding. Met meer dan 70 talen blijft het begrip van de vele verzonden e-mails universeel. Daarnaast zijn er echter ook veel nieuwe functies op het gebied van commentaar geven en markeren. Met onze kleine lijst, hebben we de belangrijkste details verzameld die in Microsoft Outlook 2021 zullen worden aangeboden:

 • Nieuw ontwerp voor een modernere look
 • Gemakkelijker contacten leggen met andere gebruikers
 • Meer stabiliteit en prestaties op lange termijn
 • Nieuw uitklapmenu voor eenvoudiger zoeken
 • Annotatie met muis, pen of vinger
 • Meer pictogrammen, afbeeldingen en media-inhoud

Ook al is Microsoft Outlook 2021 geen volledig nieuwe tool, de upgrade is zeker de moeite waard. De vele veranderingen en verbeteringen maken het werken efficiënter en moderner. Als u meerdere e-mailaccounts wilt beheren, zal dit ook mogelijk zijn met de nieuwe Outlook. Op die manier blijft u op elk van uw locaties op lange termijn up-to-date.

Microsoft Outlook 2021

Ideaal voor directe koppeling met Windows 11

Naast de verregaande functies richt Microsoft Outlook 2021 zich ook op de uitbreiding naar Windows 11. U profiteert van een volledig nieuw ontwerp en een geïntegreerde Dark Mode. Als het gaat om een optimale samenwerking en meer concentratie, wordt Microsoft Outlook 2021 een krachtige oplossing. Als u nog geen Windows 11 hebt, kan de nieuwe Outlook natuurlijk ook met Windows 10 worden gebruikt.

Natuurlijk biedt Microsoft Outlook 2021 een speciaal voordeel voor zakelijk gebruik. Dankzij de geoptimaliseerde samenwerking voor alle Microsoft-toepassingen is het eenvoudig om beter samen te werken, zelfs op verschillende locaties. U mist dus gegarandeerd geen belangrijke mails meer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over actuele informatie.

Microsoft Outlook 2021 nu zelf kopen bij Blitzhandel24

Wilt u zelf uw e-mailbeheer bijwerken? Dan kunt u Microsoft Outlook 2021 hier bij ons kopen. Op die manier krijgt u een praktische levenslange licentie, waarmee niets een vlot gebruik in de weg staat. Bovendien zorgt de uitgebreide encryptie ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste technologie. Wij voorzien u graag van de laatste versie van Outlook, zodat u uw technische beveiliging kunt uitbreiden.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11
 • de drie laatste versies van Apple MacOS

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Prozessor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB
Apple MacOS - RAM 4 GB - HD 10 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Outlook 2021"
Office-toepassingen:
Outlook
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Outlook 2021"
Office-toepassingen:
Outlook
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Outlook 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken