Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Office 2021 Home and Student

Microsoft Office 2021 Home and Student

€ 111,80 * € 152,51 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821976
 • 79G-05405
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office 2021 Home and Student - ideaal voor onderweg en thuis Om de vele functies van...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Home and Student"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office 2021 Home and Student - ideaal voor onderweg en thuis

Om de vele functies van Word, Excel en PowerPoint handig en op elke locatie te kunnen gebruiken, is er Microsoft Office 2021 Home and Student. De nieuwe versie komt met veel uitgebreide verbeteringen om de nodige beschikbaarheid op uw toestel te garanderen. Zowel voor de klassieke PC als voor de Apple Mac hebt u dus de klassieke programma's tot uw beschikking. Overtuig uzelf nu van Microsoft Office 2021 Home and Student.

Ideaal voor dagelijks gebruik met spreadsheets, documenten en presentaties

Veel leerlingen en studenten zijn voor centrale projecten afhankelijk van Microsoft Office. Er moeten bijvoorbeeld regelmatig documenten of presentaties worden gemaakt, waarvoor de programma's van Microsoft Office 2021 Home and Student de beste keuze zijn. Door een eenmalige aankoop verzekert u zich van levenslange toegang tot de functies rechtstreeks op uw toestel.

Bovenal wordt de koppeling met Windows 11 het doorslaggevende voordeel van de nieuwe programma's met hun verbeterde processen. Opslaan in de cloud speelt bijvoorbeeld een nog grotere rol, waardoor u flexibel en vanaf elke locatie toegang hebt tot uw eigen documenten, zelfs zonder extra hardware. Voor school of universiteit zijn vergeten of defecte USB-sticks niet langer een probleem. Op lange termijn profiteert u van een uitstekende koppeling en een goede controle.

Nieuwe ontwerpen voor meer innovatie en visuele verscheidenheid

De nieuwe functies van Microsoft Office 2021 Home and Student zijn snel merkbaar, niet alleen inhoudelijk, maar ook visueel. Zo is de indeling van de menu-items opnieuw veel intuïtiever en duidelijker herkenbaar geworden. Ook de samenwerking met andere gebruikers heeft zich met Office 2021 sterk ontwikkeld. Sinds deze versie is Microsoft Teams stevig verbonden met de Office-programma's en maakt het gerichte communicatie mogelijk. Dit is van groot belang voor het gezamenlijk opstellen van belangrijke documenten voor nieuwe projecten.

De samenwerkingsmodus als een nieuw en opwindend detail

Als u ook Microsoft Office 2021 Home and Student wilt kopen, kunt u rekenen op een moderne en gestructureerde verzameling van inhoud. Zoals reeds vermeld, zijn er veel nieuwe functies en toepassingen die het teamwerk extra verbeteren. Terwijl virtuele samenwerking vroeger vooral deel uitmaakte van Microsoft 365, is het nu mogelijk in elke versie.

De samenwerkingsmodus wordt dus een belangrijke basis voor persoonlijk gebruik. De integratie van Microsoft Teams maakt Microsoft Office 2021 Home and Student dus een boeiende keuze om voor de gewenste koppeling te kunnen zorgen. Zodra u zich met uw Microsoft-account registreert voor de nieuwe Office-apps, krijgt u ook 5 GB OneDrive-opslagruimte. Dit geeft u voldoende ruimte om belangrijke bestanden rechtstreeks via uw cloud op te slaan.

Hoe Microsoft Office 2021 Home and Student verschilt van zijn voorganger

Niet alleen Microsoft Teams is als nieuw onderdeel toegevoegd. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om Microsoft Office 2021 Home and Student te kopen en voor de programma's te kiezen. Dankzij de gebruikersinterface die op Windows 11 is afgestemd, staat niets een snelle en grondige oriëntatie in de weg. Meer belangrijke details vindt u in onze tabel.

Functies

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2021

Geoptimaliseerde samenwerking met OneDrive

Ja

Ja

Integratieve en nieuwe samenwerkingsmodus

Geen

Ja

Dynamische en intelligente presentaties

Ja

Ja

Fris ontwerp aangepast aan Windows 11

Geen

Ja

Gemakkelijke upload van documenten naar de cloud

Geen

Ja

Geoptimaliseerde koppeling van vertalingen

Ja

Ja

Intuïtieve gebruikershulp voor alle instrumenten

Ja

Ja

Permanente terbeschikkingstelling van cloud-opslag

Geen

Ja


Het verschil tussen Microsoft Office 2021 Home and Student en Microsoft 365

Als u Microsoft Office niet wilt gebruiken voor zeer complexe professionele projecten, is de Microsoft Office 2021 Home and Student-versie perfect in orde. Het voordeel is dat u vrijwel eenmaal voor de programma's betaalt en niet elk jaar nieuwe licentiesleutels voor uw projecten hoeft aan te schaffen. Op die manier profiteert u ook na vele jaren nog van goed functionerende gereedschappen. Alleen de update naar de volgende hoofdversie is dan natuurlijk niet gratis en inbegrepen.

Kiest u daarentegen voor Microsoft 365, dan betaalt u maandelijks of jaarlijks voor een abonnement. Naast Word, Excel en PowerPoint krijgt u ook OneNote, Outlook, Publisher en Access om meer relevantie op uw apparaten te garanderen. Voor een relatief hogere prijs kunt u met Microsoft 365 automatisch profiteren van nieuwe versies en updates.

Kies Microsoft Office 2021 Home and Student!

Wilt u zowel thuis als op school toegang hebben tot de nieuwste versie van Office? Microsoft Office 2021 Home and Student geeft u de ruggensteun die u nodig hebt als het gaat om teksten, spreadsheets en presentaties. Met vele andere praktische updates ontvangt u steeds automatisch de nieuwste functies en kunt u rekenen op een maximale toegevoegde waarde. Haal uw sleutel voor het nieuwe Microsoft Office 2021 Home and Student hier bij Blitzhandel 24.

De essentie om productief te zijn. Office Home and Student is ontworpen voor studenten en gezinnen die klassieke Office-toepassingen nodig hebben, zoals Word, Excel en PowerPoint. Een eenmalige aankoop voor installatie op 1 PC of Mac voor gebruik thuis of op school.

 • Een eenmalige aankoop
 • Installeren op 1 PC of Mac
 • Klassieke kantoortoepassingen

 

Categorie Office-toepassingen - Office Suite
Producttype Licentie
Platform Windows, MacOS
Softwarepakket Componenten Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Word
Levering Media Download
Taal Alle Talen
Lokalisatie Eurozone

Licentie
Aantal licenties 1 PC/Mac
Details Detailhandel nationaal - ESD

 

Systeemvereisten:
Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11
 • macOS 12.0 Monterey, macOS 13 Ventura, macOS 14 Sonoma


Hardwarevereisten
Microsoft Windows - Dual Core Processor - 1,1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB
Apple MacOS - RAM 4 GB - HD 10 GB

Extra vereisten
Internetverbinding

 • Is er technische ondersteuning voor eventuele vragen?

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van Microsoft Office 2021 Home and Student, is er uitgebreide productondersteuning van Microsoft beschikbaar om u te helpen. Als er een probleem is met het activeren van uw product, zullen wij u de nodige hulp bieden via mail en telefoon.

 

eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Home and Student"
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Powerpoint
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Sonoma
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Voor wie is Microsoft Office 2021 Home and Student bestemd?
Speciaal voor studenten, docenten of voor eenvoudige behoeften thuis, wordt Microsoft Office 2021 Home and Student de beste keuze. Dankzij de gemeenschappelijke basisfuncties in een nieuw jasje en met de koppeling naar Windows 11, hebt u het gemakkelijk om terug te vallen op de nodige kwaliteit.
Worden er na aankoop updates voor de software aangeboden?
Natuurlijk hebt u bij ons de mogelijkheid om updates voor uw software te verkrijgen en Microsoft Office 2021 Home and Student up to date te houden. Dit zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op goede oplossingen voor eventuele fouten en verbeteringen.
Welke functies biedt Microsoft Office 2021 Home and Student?
Microsoft Office 2021 Home and Student richt zich specifiek op de drie toepassingen Word, Excel en PowerPoint. Zo kunt u rechtstreeks op uw thuis-pc tekstdocumenten van hoge kwaliteit maken, belangrijke spreadsheets berekenen en aantrekkelijke presentaties ontwerpen.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Home and Student"
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Powerpoint
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Sonoma
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2021 Home and Student"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken